Bella Vita Retreat – Spa Kesihatan memenuhi percutian Kem Boot

Bella Vita Retreat – Spa Kesihatan memenuhi percutian Kem Boot

Jika anda bersedia untuk membentuk, nada dan perlu badan anda semasa mendapatkan yang ditambah memanjakan sukar pada masa yang sama, anda akan mendapati gabungan spa/kecergasan muktamad Bella Vita Retreat. Program Kem Boot Bella adalah teras keras mendapatkan punggung anda dalam bentuk kecergasan retreat. Anda tidak boleh mengalahkan latar belakang, lautan atau sinar matahari emas yang bersinar turun pada anda hanya kerana anda memecahkan peluh yang. Yoga di pantai, Pantai boot camp, cabaran kardio pagi dan banyak kelas-kelas yang lebih banyak akan reenergize badan dan minda anda.

Terletak kira-kira 15 minit di Fort Lauderdale di pantai berpasir yang indah yang tenang, pengunduran ini terletak di sebuah bandar kecil yang dikenali sebagai Oakland. Bella Vita Retreat memegang percutian mereka di South Florida di Ocean Sands Resort and Spa, resort yang hebat dengan hanya 89 bilik. Diubahsuai pada April 2006, di resort yang menyeronokkan baru dengan perasaan spa yang santai dan tenang. Bella Vita Retreat paling dicari selepas merupakan kem latihan Bella tetapi program yang baru telah muncul, Belloga Retreat. Baru Belloga Retreat menawarkan yang terbaik daripada kedua-duanya untuk peminat kecergasan. Anda akan mendapat Pas akses untuk semua untuk kem dengan kombinasi dua kali amalan yoga harian bercampur-campur dalam boot. Bella Vita Retreat Belloga merupakan kem latihan memenuhi yoga di tenaga luar biasa Tempahan penuh cara.

Tetamu bangun kepada bunyi ombak lautan dan segera bangkit di pagi kardio sesi atau sunrise yoga yang diadakan di trek berjalan di atas bumbung atau pantai berpasir yang lembut, diikuti oleh golongan boot camp pantai. Jadual dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti kecergasan termasuk latihan interval intensiti tinggi, kekuatan dan ketangkasan latihan, gabungan sepanjang, yoga, pilates kelas, berputar dan mengurangkan tekanan. Terdapat juga pilihan untuk mendapatkan tambahan yoga peribadi, rawatan spa dan sesi latihan peribadi jika tetamu yang berminat. Semua kakitangan amat berpengetahuan dan memegang pensijilan Kebangsaan atau ijazah dalam bidang masing-masing. Di samping itu, ahli-ahli kakitangan mempunyai sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman dalam bidang yang berkaitan.

Tidak seperti banyak percutian kecergasan yang lain, kakitangan yang sedia ada dan kebanyakan pengajar sering tinggal selepas itu untuk menjawab soalan-soalan untuk tetamu. Di samping itu, anda akan berjumpa pemilik Bella Vita Retreat, Margot Rutigliano, yang hadir dan aktif dalam setiap percutian untuk memastikan tetamu menikmati pengalaman mereka. Dia menjadikan dirinya sedia ada bagi semua orang dan memberikan beliau hangat-terima kasih kerana memilih pengunduran. Salah seorang yang baik, mesra dan prihatin, Margot benar-benar membuat berundur pengalaman khas.

Makanan yang indah, ringkas dan sangat sihat. Anda tidak akan menemui kentang goreng dan burger di Bella Vita Retreat menu dan harga tidak termasuk alkohol. Makanan yang disediakan setiap hari oleh seorang tukang masak di premis. Mereka akan gembira untuk menampung permintaan khas dan menawarkan perkhidmatan untuk mengambil barang-barang yang khas dari kedai untuk anda. Hidangan vegetarian disediakan juga. Jika anda cuba untuk menurunkan berat badan atau hanya menyahtoksin badan anda, anda akan senang regimen yang disediakan oleh Bella Vita Retreat. Anda akan mempunyai banyak makan dan minum. Pengunduran ini juga berhampiran dengan kawasan pusat bandar Fort Lauderdale jika anda sedang mencari untuk membeli-belah dan bersiar-siar di masa lapang anda. Walaupun ia bagus untuk keluar dan kira-kira, retreat menawarkan suasana spa yang indah termasuk spa perkhidmatan yang lengkap dan Gunting, Pusat Kecergasan, Bilik pilates, bilik kecergasan Kumpulan, trek berjalan atas bumbung, dua kolam renang yang dipanaskan, jakuzi dan lebih. Ada disediakan untuk menubuhkan apa-apa Lawatan tambahan serta concierge sepenuh masa.

Ini adalah sebuah pantai yang indah dan tropika but kem kerana harta yang terletak secara langsung di lautan. Resort ini menawarkan satu dan dua bilik tidur dengan selimut, lembut linen dan tuala, rambut dan kulit penjagaan produk, Peti sejuk mini, ketuhar gelombang mikro, pembuat kopi dengan kopi Starbucks, balkoni peribadi dengan pemandangan laut dan berjubin dan bilik-bilik mandi granit. Di samping itu, resort termasuk letak kereta berjoki percuma, internet wayarles percuma, stesen kerja dalam setiap bilik, percuma tanpa had tempatan dan 800 panggilan, telefon dengan dua garis, Pusat Perniagaan, Restoran-restoran dua dan studio Tmn.

Menawarkan pantai Boot Camp, Belloga berundur dan penurunan berat badan Bella percutian, tetamu Bella Vita Retreat kehilangan purata 3 inci dalam minggu pertama mereka di Retreat, kesihatan dan kecergasan. Pelanggan meninggalkan rasa ringan, nafas baru dan menakjubkan sihat selepas hanya seminggu. Dan bahagian yang terbaik? Anda akan mendapat sokongan selepas anda meninggalkan. Anda mempunyai akses seumur hidup kepada pelatih peribadi dan pakar pemakanan untuk memanggil atau menghantar e-mel mereka dengan soalan-soalan tentang kesihatan dan kecergasan. Ia adalah sentuhan peribadi yang membezakan Bella Vita Retreat yang lain.

Dapatkan maklumat lanjut tentang Bella Vita Retreat dan program, Kem Boot pantai dan mereka kehilangan berat badan Bella retret pada www.bvretreat.com. Hubungi 800-768-5708.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *