Beli dan Foreclosures Flip – dengan wang Persekutuan!

Beli dan Foreclosures Flip – dengan wang Persekutuan!

Anda boleh membeli dan flip rumah seperti yang mereka lakukan di TV – walaupun dengan sedikit wang.

Bertentangan dengan apa yang mereka memberitahu anda pada lewat malam di TV, anda tidak perlu untuk membeli sesuatu kursus atau menghadiri mana-mana seminar yang membosankan. Dalam artikel ini kita akan membincangkan bagaimana untuk membeli rumah ini. Untuk membeli dan flip rumah perampasan, anda akan memerlukan wang (kurang daripada $2,000) dan skor purata kredit untuk (620 atau di atas). Sedikit imaginasi dan dedikasi adalah perlu juga.

Ramai orang tahu bahawa kerajaan mempunyai dana untuk membantu anda membeli rumah. Apa yang kebanyakan orang tidak tahu adalah bahawa kerajaan Amerika Syarikat mempunyai beberapa program yang direka untuk membeli foreclosures. Di samping itu, kerajaan Amerika Syarikat juga mempunyai program-program yang akan anda wang untuk semua pembaikan, pembinaan, dan landskap.

Terdapat beberapa gadai janji bersubsidi kerajaan yang boleh membantu anda membeli dan mengubahsuai harta. Perbezaan utama dalam setiap program pinjaman adalah sama ada atau tidak anda mempunyai bayaran down dan dana untuk pembaikan. Dalam artikel ini kita akan menerokai semua pilihan utama dan apa yang diperlukan untuk setiap program.

Cahaya pemulihan / kosmetik perampasan: pemulihan kosmetik adalah mana-mana harta yang telah diabaikan atau telah dibuangkan dan yang tidak memerlukan permit untuk merombak. Lebih sering daripada tidak, ini bermakna rumah berada dalam keadaan yang buruk (kotor, tidak diselenggara) tetapi ini adalah dalam keadaan baik (bumbung bocor, asas yang baik).

Jika anda kekurangan wang untuk bayaran muka atau mahu fixer kosmetik di atas, anda perlu memohon VA Home pinjaman, FHA 100, atau USDA Home pinjaman. Pinjaman ini adalah mudah untuk layak dan membolehkan anda untuk membeli hampir apa-apa harta selagi ianya bergerak dalam keadaan. Bayaran down untuk atur cara ini adalah $100 ringgit atau kurang dan kebanyakan orang akan melayakkan diri untuk program pinjaman rumah.

Ini boleh menjadi satu cara yang hebat untuk membeli rumah yang dirampas yang ketinggalan zaman atau hanya mengalahkan. Foreclosures banyak hanya perlu beberapa TLC (Cat, permaidani dan dapur baru atau mandian) untuk merealisasikan potensi penuh mereka. Baru cat dan lantai boleh menjadi salah satu perkara yang paling murah untuk Kemaskini terakhir di rumah tetapi pada masa yang sama, Cat baru dan permaidani boleh memberi impak yang besar dalam harga jualan. Membeli membeli sebuah rumah yang lebih tua, terutamanya satu dengan dapur yang hodoh, anda boleh menemui banyak. Kebanyakan pembeli ingin membeli sebuah rumah yang sedia bergerak masuk. Hodoh rumah biasanya akan duduk di pasaran yang lebih lama dan telah meminta harga yang lebih rendah. Kerana kurang pertandingan ke rumah hodoh, ada peluang lebih baik mendapat banyak. Jika anda memilih untuk mengambil laluan ini, anda akan memerlukan wang untuk membaiki atau perlu mampu melakukan kerja sendiri. Ia adalah yang terbaik untuk menentukan jumlah kos pembaikan sebelum anda menutup escrow. Anda boleh meminta penjual membuat beberapa pembaikan tetapi tidak menjangka mereka akan remodel kedua-dua rumah dan menjual dengan harga yang hebat.

Jika anda mempunyai wang untuk bayaran muka tetapi tidak mampu pengubahsuaian yang lengkap, pertimbangkan HLC VA – FHA pemulihan pinjaman. Pinjaman ini membenarkan anda untuk membeli harta di dalam mana-mana keadaan (sifat-sifat walaupun dikutuk) dan juga akan memberikan anda wang untuk mengubahsuai rumah atau melengkapkan pembinaan. Wang untuk pembinaan (atau pemulihan) akan dibayar ansuran, kerana kerja-kerja selesai. Setiap fasa akan memerlukan pemeriksaan sebelum melepaskan wang untuk fasa seterusnya. Pinjaman ini boleh digunakan untuk mana-mana bidang remodel atau pemulihan. Ini termasuklah pemulihan kosmetik (cat dan permaidani) penuh pembinaan sebuah rumah belum siap. Diperlukan bayaran muka boleh serendah $1,000 tetapi ini bergantung kepada di mana harta itu terletak dan harga belian rumah. Kerana pengubahsuaian adalah dibayar dengan kutipan pinjaman, tidak banyak wang anda sendiri yang diperlukan untuk pembaikan. Walaupun anda akan mahu kerja-kerja yang utama perlu dilakukan oleh kontraktor berlesen, hal-hal kecil seperti lukisan boleh dilakukan oleh anda. Dalam pengambilan pekerja kontraktor, anda tidak perlu pengalaman, anda hanya akan perlu baik ejen hartanah.

Untuk melayakkan untuk sebarang atur cara di atas, anda mesti mempunyai pendapatan yang boleh disahkan dan penarafan kredit yang boleh diterima. Di samping itu, anda tidak boleh mempunyai apa-apa bayaran lewat dalam 12 bulan lepas. Untuk memohon, hubungi wakil VA HLC yang terdekat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *