Belajar tarian Ballroom untuk bertemu gadis-gadis yang lebih banyak!

Belajar tarian Ballroom untuk bertemu gadis-gadis yang lebih banyak!

Anda mahu belajar menari. Anda juga tahu bahawa menari adalah baik untuk kesihatan anda dan satu bentuk seni yang baik.
Soalnya ialah Apakah jenis tarian yang anda ingin Ketahui jika anda tidak mempunyai idea apa-apa di sebelah kedua-dua yang disebutkan?

Saya pasti akan mencadangkan tarian ballroom!

Mengapa tarian ballroom anda mungkin bertanya? Pertama, Terdapat pelbagai tarian ballroom, waltz untuk jive, dan boleh ke cha cha! Anda memang tidak akan bosan dengan mudah dengan ini pelbagai jenis tarian!
Selain itu, tarian ini memerlukan anda untuk mempunyai pasangan berlainan jantina. Oleh itu, anda mempunyai banyak peluang untuk bertemu dengan gadis-gadis yang berbeza dalam kelas tarian anda!

Memang diketahui bahawa dalam banyak kelas-kelas tarian, wanita sering melebihi lelaki. Sebagai seorang lelaki akan pasti membuat anda berdiri dan menjadi satu komoditi yang “panas”. Jadi, anda akan benar-benar dapat menari dengan lebih ramai wanita!

Tarian Ballroom permintaan lelaki menjadi yakin dan kawalan supaya dia boleh membawa rakan kongsi dalam rutin tarian. Percayalah, mencari wanita ini sangat menarik, terutamanya jika anda mampu membuat dia kelihatan lebih elegan dan anggun semasa menari. Wanita suka lelaki yang yakin banyak!

Terdapat satu salah faham yang besar apabila ia datang untuk belajar tarian ballroom. Itulah kedudukan yang tidak sesuai dan menyentuh badan pasangan anda. Lelaki merasakan bahawa dengan berbuat demikian, ia akan menjadikan mereka berasa seperti ‘mengambil kesempatan daripada gadis’ dan menjadikan mereka tidak selesa.

Hakikatnya, ‘menyentuh hati’ dan ‘pegangan’ dalam tarian ballroom sering mencipta Ikatan yang hebat. Oleh itu, anda mempunyai peluang besar untuk bon dengan rakan-rakan wanita yang banyak. Sudah tentu, anda perlu menahan diri daripada menyentuh beberapa bahagian badan yang lain!

Postur badan adalah sangat penting dalam tarian ballroom. Lelaki harus berada dalam postur yang baik sepanjang masa semasa sedang digilap, menawan dan elegan! Pendek kata, seorang lelaki yang sebenar! Lelaki tarian ballroom itu pasti akan merayu kepada kebanyakan wanita.

Pada pendapat saya, bahagian Tempahan menyenangkan tentang bertemu kanak-kanak perempuan di kelas-kelas tarian adalah bahawa semua pelajar mempunyai minat sama kuat dalam tarian. Oleh itu, anda tidak perlu merasa janggal dan panik semasa mendekati wanita yang anda tidak tahu. Tarian hanya dengan mereka dan perkataan secara semula jadi akan datang. Apabila anda dan pasangan anda telah mengamalkan bentuk tarian bersama-sama untuk berjam-jam, anda akan mendapat lebih banyak peluang untuk bercakap tentang perkara-perkara dan menghabiskan masa bersama-sama

Tersenyum, ketawa dan walaupun jatuh sehingga akan membawa anda dua lebih dekat berbanding sebelum.

Jika anda benar-benar mendapati gadis yang anda suka, anda tidak perlu memecahkan otak anda untuk berfikir di mana anda mahu hang out dengan beliau. Hanya membawa beliau ke kelab-kelab tarian dan pihak!

Akhirnya, kebanyakan manusia tidak menghargai tarian ballroom. Ini pasti meningkatkan nilai pasaran anda!

Jadi tarian ballroom sememangnya jenis tarian yang saya amat mengesyorkan, terutamanya jika anda ingin untuk bertemu beberapa kanak-kanak perempuan!

Siapa tahu, anda mungkin akan dapat bertemu seseorang itu yang bukan sahaja sebagai rakan tarian, tetapi juga rakan seumur hidup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *