Belajar mengapa Dr. Oz mencadangkan Tart jus ceri di Rancangan televisyen beliau Keluar

Belajar mengapa Dr. Oz mencadangkan Tart jus ceri di Rancangan televisyen beliau Keluar

Jika anda peminat Dr. Oz. seperti saya, anda tahu bahawa dia bukan hanya seorang doktor yang cemerlang menyediakan maklumat yang besar, tetapi beliau telah mampu sepenuhnya menjelaskan ubat semula jadi yang sangat rumit dalam istilah-istilah seharian, orang awam. Itulah sebabnya mengapa beliau adalah sebuah hit dengan keluarga kita dan lain-lain yang tidak terkira banyaknya.

Saya Tempahan menunjukkan episod terakhir beliau TV Tunjuk Tat jus ceri. Bukan sahaja pula beliau menyebut bahawa datuknya mempunyai ladang ceri apabila dia telah membesar, sesuatu yang saya tidak tahu, tetapi juga bagaimana buah-buahan merah yang kecil ini mampu menyediakan pelbagai keseluruhan ubat semula jadi.

Dr Oz. dihasilkan segmen beliau menunjukkan daytimetelevision yang bertajuk jus Cherry Tat: The Ultimate antioksidan. Ketika melakukan hetold Seksyen penonton datuknya yang mempunyai ladang ceri Tat. Juga Beliau bercakap tentang kajian diterbitkan hari terakhir jus ceri Tat.

Dr Oz. kemudian berkata, minuman buah-buahan yang masam merah ini boleh menjadi ibu sifat antioksidan yang muktamad. Jus cherry boleh malah lagi-jadi yang blueberry, oren dan cranberries. Di samping itu, Dr Oz bersekutu telah mencuba jus dan suka. Beliau berkongsi pengalaman beliau tentang rasa jus buah-buahan. Katanya, ia adalah sangat tart tetapi manis pada masa yang sama. Huraian ini adalah sama seperti cara orang lain berkata rasa terlalu.

Melegakan kesakitan Tat Ozand Dr jus ceri

Dr Oz penonton bahawa salah satu manfaat kesihatan jus ceri Tat adalah ia menyediakan melegakan sakit semula jadi di dalam badan. Beliau menyebut satu kajian bahawa jus dijumpai mengurangkan kesakitan otot dan sakit sendi di atlet. Menurut Dr Oz, Semua orang mempunyai enzim yang semulajadi dalam badan kita yang boleh menyebabkan keradangan. Mujurlah, Tat jus ceri membantu untuk menghalang sebatian khusus ini supaya ia tidak dapat mencipta keradangan dalam badan anda.

Dr Oz: Jus ceri Tat melawan penyakit jantung

Beliau juga berkata bahawa tart jus ceri membantu mengurangkan jumlah bilangan Triglycerides dalam darah anda, dan oleh itu ia tertunggak bagi memerangi penyakit kardiovaskular.

Dr Oz: Mulakan jus ceri – bantuan semulajadi tidur

Dr Oz. juga berkata bahawa otak adalah terdiri daripada beberapa komponen-komponen yang rumit. Sebenarnya, cahaya pucuk kembali melalui mata anda kemudian ke dalam otak, ini adalah bagaimana otak anda boleh memberitahu badan jika ia siang hari atau gelap di luar. Jika ianya gelap di luar, otak secretes melatonin yang membantu anda tidur dengan baik. Walau bagaimanapun, jika terdapat banyak lampu sekitar anda atau anda menonton skrin komputer atau skrin TV pada masa ini, kemudian anda boleh mengganggu proses semulajadi melatonin yang dan melatonin yang boleh mengalir keluar dari otak anda. Mengikut kajian yang diterbitkan, salah satu punca semulajadi melatonin yang terbaik adalah Tat jus ceri, yang meningkatkan jumlah melatonin anda supaya anda akan mendapat banyak sleepier! Jangan makan pada lewat malam, sebaliknya cuba minum jus Cherry sesetengah Tat dengan makan malam atau 3 jam sebelum anda berpaling dan anda akan mendapat tidur malam yang lebih baik!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *