Belajar cara di mana ekstrak Graviola menyembuhkan masalah kesihatan

Belajar cara di mana ekstrak Graviola menyembuhkan masalah kesihatan

Sudah beberapa tahun, bahawa orang-orang hutan Amazon telah menggunakan ekstrak Graviola bunga; kulit akar, biji dan buah dari pohon Graviola. Ekstrak Graviola telah dibuat menggunakan dalam rawatan untuk pelbagai penyakit termasuk penyakit jantung, asma, serta keadaan artritis dan hati. Selepas itu pada menyedari ciri-ciri pentingnya penyembuhan pokok ini, penyelidik dicapai penilaian terhadap sifat-sifat penyembuhan pokok ini. Mereka datang kepada kesimpulan bahawa ekstrak Graviola sebenarnya mempunyai beberapa keupayaan membunuh sel-sel malignan pelbagai jenis kanser seperti kanser ovari, kolon, tersungkur, payudara, pankreas, paru-paru, dan lymphoma. Penilaian yang dilakukan di makmal dinyatakan kepada bahawa ekstrak Graviola membasmi sel-sel kanser semasa tidak mencederakan sel-sel yang sihat dengan cara apa pun.Selama berabad-abad, kawasan-kawasan yang banyak pokok Graviola telah menjadi melawat dan meletakkan penggunaan terbesar oleh suku-suku asli dari hutan-hutan tebal hutan hujan. Kulit akar, biji, bunga dan buah-buahan yang setiap ekstrak Graviola pokok mempunyai perkaitan tersendiri sendiri. Watak penyembuhan loji boleh memberikan remedi yang berjaya untuk banyak penyakit kritikal dan berbahaya seperti asma bronchial, situasi hati, penyakit sendi dan penyakit jantung. Berikutan penemuan berterusan yang dijalankan oleh yang terbaik dari pakar-pakar, mereka telah datang untuk mempertimbangkan bahawa ekstrak Graviola mempunyai kapasiti untuk membunuh sel-sel malignan pelbagai jenis kanser seperti ovari, sujud, usus besar, pankreas payudara, paru-paru, lymphoma dan banyak lagi. Herba ajaib ekstrak Graviola mencapai ini tanpa menghasilkan sebarang kemerosotan sel-sel yang sihat tubuh badan.

Graviola adalah pokok evergreen menegak yang berkembang 5 hingga 6 meter. Ia terdiri daripada daun hijau yang besar dan anggun. Ia mempunyai makan besar kekuningan buah kehijauan dengan daging putih. Ia biasanya dimakan belum masak dan akan membuat minuman selera walaupun ia mengandungi satu rasa yang agak pahit sedikit. Graviola adalah pokok evergreen tegak yang tumbuh ke ketinggian lima atau enam meter. Yang diiktiraf oleh penting hijau warna daun. Buah-buahan yang adalah besar, kuning berwarna possessing putih kulit. Anda boleh memilikinya belum masak dan di samping itu membuat mulut air minuman daripada itu walaupun ia rasa sentuhan pahit. Hotel ekstrak Graviola mempunyai kualiti yang berbeza adalah satu contoh: pohon The Graviola yang berkembang di hutan hujan tropika yang eksotik dari Amazon adalah lima hingga enam meter panjang. Daun yang besar, hijau dan unsur. Buah-buahan Graviola adalah boleh dimakan, iaitu yellowish kehijauan warna dan termasuk daging yang putih yang boleh dimakan. Walaupun rasa pahit, ia mungkin menghasilkan minuman yang sedap dan yang sihat. Faedah-faedah utama yang lain mengambil ekstrak Graviola adalah besar.

Mengurangkan tisu-tisu kanser.

Meminimumkan parasit dan bakteria berbahaya.

Mengurangkan tekanan darah, kadar jantung yang lebih rendah.

Meluaskan saluran darah.

Mengurangkan kekejangan otot, suhu.

Bersenam ditelan.

sawan.

Tetapi harta paling penting yang herba botani adalah kecekapan dalam menyapu keluar menyebabkan kanser sel-sel. Untuk percubaan dan melihat pada yang telah dilakukan Purdue University pada tahun 1997 ditubuhkan sel yang membunuh sifat herba. Cytoxic dimasukkan dalam herba bertindak fungsi. Ialah yang dihasilkan betul-betul selepas sel memakan herba dihadam adalah ancetogenins dan ammonceous melaksanakan fungsi ini. Kajian ini juga didedahkan bahawa Graviola mampu melaksanakan beberapa sel yang terpilih, sel-sel yang berlaku menjadi malignan dan berkanser. Ehwal sel-sel yang seimbang kekal utuh dan berpagar.

Cerita tentang sifat-sifat herba adalah dicapai dalam vitro iaitu dalam ujian tiub. Majoriti kajian loji ini telah dilaksanakan di makmal serta haiwan. Kebelakangan ini, manusia tidak memeriksa pada skala yang besar telah dilaksanakan.

Pentadbiran dadah dan makanan Amerika Syarikat tidak mempunyai kuasa herba untuk kesihatan berkaitan dengan penggunaan. Tetapi ia Sesungguhnya telah menerima banyak faedah Selain itu, herba dengan mudah dalam bentuk pemakanan tambahan sebagai pengganti rawatan untuk rawatan kanser. Herba adalah terapi semulajadi, tiada jaminan potensi dan formula yang tepat. Kajian haiwan telah menunjukkan bahawa kerosakan sel otak juga boleh berlaku disebabkan oleh sebatian dalam herba. Lebih banyak penggunaan ekstrak ini untuk tempoh yang berpanjangan boleh membawa kepada Bala Parkinson. Juga, kerana herba mungkin akan mendorong kontraksi rahim, ia adalah dihalang bagi wanita hamil.

Graviola yang digunakan boleh memudaratkan kepada orang-orang yang memiliki tahap tekanan darah rendah. Ia juga boleh mengganggu kesan antidepresan. Pelbagai tidak diingini kesan sampingan yang lain yang mungkin loya atau muntah-muntah dan Yis Jangkitan. Ia adalah penting bahawa tambahan yang diambil hanya di bawah nasihat doktor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *