Belajar bagaimana membuat perniagaan korporat Trevo anda berkembang

Belajar bagaimana membuat perniagaan korporat Trevo anda berkembang

Sejarah korporat Trevo

Trevo adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang telah dimulakan oleh Mark dan Hollie Stevens yang sangat berpengalaman dalam industri MLM dan ibu pejabat mereka terletak di Oklahoma City. Tetapi jika anda berada dalam Syarikat Trevo anda boleh bertanya diri anda jika ia adalah cara terbaik untuk membuat wang atau tidak?

Produk korporat Trevo

Pertama serta semua syarikat objektif utama adalah untuk dapat memulihkan badan kepada kesihatan yang baik dengan menawarkan produk pemakanan atau minuman yang mengandungi tan pemakanan tambahan seperti camu camu berry, acai berry, manggis, beri maqui, beri goji, maksud saya, saya boleh pergi dan.

Produk-produk ini adalah juga baik untuk mengurangkan berat badan, mempunyai lebih banyak tenaga, menterbalikkan proses penuaan semasa membina sistem imun anda. Minuman nutrisi ini adalah kira-kira 32 oz saiz dan anda hanya mengambil keperluan 1 hingga 2 auns setiap hari. Satu lagi perkara baik tentang hal itu adalah lebih selamat untuk kanak-kanak untuk mengambil.

Pelan pampasan korporat Trevo

Mari kita bercakap mengenai pelan pampasan untuk seminit. Ia seolah-olah cukup menarik kerana anda boleh mendapat pendapatan dari lain-lain yang boleh menyertai peluang perniagaan.

Trevo mempunyai 8 cara yang berbeza, anda menjana wang dengan mereka:

1. Runcit jualan – anda boleh membeli produk pada harga borong dan jualan semula mereka pada harga runcit. Mereka juga mempunyai pilihan pelanggan Program anda boleh mengikuti dan mendapat bonus daripada ia.

2. Mulakan Perniagaan sistem kuasa – setiap kali anda peribadi mendaftarkan sebuah kehidupan dan jurulatih kesihatan dengan membeli salah satu kuasa memulakan perniagaan sistem mereka, anda akan dibayar berdasarkan kelayakan dan sistem anda orang Pendaftar yang dibeli.

Anda juga mendapat akses kepada sistem pejabat belakang di Trevo bersama-sama dengan sistem tangkap plumbum, kempen e-mel dan laman web peribadi. Bergantung kepada tahap kelayakan anda dan sistem pembelian orang Pendaftar Suruhanjaya adalah 40%.

3. Sepadan Bonus – sebagai pasukan anda duplicates bonus padanan adalah 20%.

4. Kumpulan jumlah komisen-bergantung kepada mata anda layak mendapat jumlah Kumpulan komisen $10 untuk generasi pertama dan kedua Kumpulan anda. $5 untuk ketiga melalui sambutan.

5. Sebahagian besar pakej komisyen pertama melalui generasi keempat menerima komisen sehingga $183.

6. Kolam Bonus – sehingga 15% dibayar kepada jumlah Kumpulan Syarikat.

7. Kepimpinan Bonues dan insentif – menjana sehingga $1,500 bulanan untuk kenderaan mewah serta Lawatan.

8. Amal derma Bonus – amal

Secara peribadi saya tidak di Trevo peluang perniagaan korporat tetapi ia seolah-olah seperti mereka adalah sebuah syarikat yang benar-benar baik untuk bekerja. Saya akan berkongsi beberapa rahsia dengan anda hanya dalam kes anda adalah salah satu daripada banyak cuba untuk memikirkan bagaimana untuk mengembangkan perniagaan anda secara serius.

Kebanyakan MLM syarikat memberi tumpuan menaja dan merekrut Tan reps. matlamat mereka dihidupkan untuk menjadi duplicatable dengan mendapatkan out di sini dan merekrut keluarga ahli-ahli dan rakan-rakan apabila berdiri di sekitar bercakap kepada orang.

Masalahnya ialah kebanyakan masa dalam keluarga dan rakan-rakan adalah orang-orang yang tidak benar-benar berminat dalam perniagaan anda juga.

Yang merupakan sebab utama mengapa 97% daripada pengedar yang jatuh dalam industri ini.

Rahsia untuk Sucess korporat Trevo

Jika anda seorang Pengedar bagi Syarikat ini kemudian rahsia untuk berjaya ialah belajar bagaimana untuk pasaran dan menjana petunjuk untuk perniagaan anda. Secara peribadi Syarikat ini tidak akan mengajar anda bagaimana untuk melakukan ini kerana pemasaran tidak duplicatable. Terutama apabila matlamat utama Syarikat adalah pada pengambilan Tan rakyat secepat yang boleh.

Salah satu sebab utama anda perlu belajar bagaimana untuk pasaran adalah kerana anda mungkin mempunyai masa yang sukar untuk cuba memujuk orang membeli produk anda jika anda tidak menyedari apa yang anda lakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *