Beg Gucci berteraskan bagi Unicef

Beg Gucci berteraskan bagi Unicef

Gucci dalam Krismas ini, Syarikat akan terus sejarahnya kerjasama dalam projek amal secara besar-besaran: sumbangan pelan dana kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu. Aktiviti ini akan berada berhampiran di dunia 200 Gucci Gucci kedai penyertaan untuk membantu rantau Saharan Afrika yang terjejas oleh anak-anak yatim AIDS dan kanak-kanak. Kesinambungan tradisi dua tahun lalu, Pengarah kreatif Frida Giannini telah direka siri aksesori unik dan Hadiah.
Gucci Gucci kebajikan Krismas membentangkan “Gucci bagi UNICEF” berteraskan beg dari 2007 15 November hingga 31 Disember, siri produk semua 25% dari hasil jualan, akan didermakan kepada UNICEF untuk membantu Malawi (Malawi) dan Mozambique (Mozambique) * kanak-kanak, memberikan Kesihatan, Keselamatan kehidupan, Bersihkan air dan pendidikan.
Direka khusus untuk kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu dana aksesori siri hiasan Krismas, tudung, barang kemas dan lain-lain Hadiah holiday tradisional, beg tangan, serta perlu. Frida Giannini menggunakan kanvas logo GG jenama menghasilkan siri, dan terang merah rose-berbentuk hiasan sebagai siri seluruh tompok-tompok terang. Floriation Ekuestrian inspirasi dari pelekat hiasan reben dari lapisan luar otak, seperti percetakan dan kombinasi enamel, muncul dalam kulit merah yang utama aksesori seperti beg tangan dan dompet edging itu, sandal kulit merah baru dan produk kulit yang kecil. Di samping itu, mewah selendang Sutera dan berkilat loket Perak pada beberapa rekabentuk bunga jejak. Hadiah ini siri akan serentak tersedia untuk dijual di www.Gucci.com.
Dalam siri ini yang kebanyakan wakil edisi khas Gucci beg berteraskan “Gucci bagi UNICEF”, pemegang kulit merah, ecoroof yang panjang merah dan dalam memori The berkelip logam lembaran edisi khas. “Saya benar-benar seperti beg berteraskan baru, rasa amat segar!” Frida berkata: “siri bunga mawar dihiasi dengan gaya yang menarik saucy ekspresi Gucci Cheema tradisi purba menghormati pesakit. Saya amat berbesar hati untuk Tabung kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu pada edisi khas ini akan direka bentuk beg tangan, Gucci menyatakan sokongan jangka panjang. “beg tangan ini sebagai satu siri kerja-kerja utama, Kedai Gucci Gucci akan dijual sepanjang tahun untuk membantu penjanaan dana skim untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. Beg-tangan pada 15 November 2007 hingga November 2008 tempoh 14 25% daripada jumlah jualan akan didermakan kepada UNICEF untuk kanak-kanak di Malawi dan Mozambique untuk menyediakan perkhidmatan perubatan kecemasan dan vaksin pencegahan.
Gucci Gucci Ketua Pegawai Eksekutif Mark Lee berkata: “tahun ini, kami meletakkan wang untuk meningkatkan sumbangan kepada dana kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu untuk 25% dan hasil jualan, lanjutan projek di” Gucci bagi UNICEF “Berteraskan beg untuk jualan keseluruhan tahun, hasil juga termasuk memperluaskan pengaruh keseluruhan projek.”
Jenama Gucci Gucci sentiasa memenuhi komitmen untuk menyokong perjuangan menentang AIDS, terus menyokong dana kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu dan penjagaan kanak-kanak untuk bantuan anak-anak yatim atur cara. Tahun ini, kerjasama antara kedua-dua pihak memasuki tahun ketiga, Gucci telah menjadi kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu Gooch dana “menyatukan kanak-kanak, Bersatu menentang AIDs” aktiviti di dunia, satu daripada agensi-agensi penderma utama untuk membantu lebih daripada 15 juta kanak-kanak yang terjejas akibat AIDS dan anak-anak yatim. Aktiviti-aktiviti penjanaan dana pada tahun 2007 akan terus memberi tumpuan kepada asas dan Mozambique, yang membantu lebih daripada satu juta kanak-kanak yang terjejas oleh AIDS. Gucci Gucci bekerjasama dengan dana kanak-kanak Bangsa-Bangsa Bersatu, komited untuk membantu mengubah nasib puluhan ribu kanak-kanak malang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *