Beberapa pendekatan yang efisien untuk ubat leher kedut untuk mendapatkan lebih muda-mencari anda

Beberapa pendekatan yang efisien untuk ubat leher kedut untuk mendapatkan lebih muda-mencari anda

Untuk mengubati kedut di leher yang jelas, berfikir laser mengetatkan, menjalani Lif leher kecil, menjalani ubat microdermabrasion, melakukan senaman leher, memohon toning item pada bahagian leher, dan cuba menggunakan putih telur ke leher anda.

Kedutan leher datang dengan proses biasa penuaan, dan juga berulang dan hubungan yang tidak dilindungi dengan sinaran matahari yang boleh menyebabkan kulit untuk menumpahkan lembapan, sag, dan akhirnya kerut. Terima kasih kepada Sains dan teknologi, Terdapat pelbagai penyelesaian yang sedia ada pada masa kini untuk membantu menguruskan kedutan leher. Disenaraikan di bawah adalah berguna leher kedut penyelesaian yang anda boleh berfikir tentang:

Fikirkan laser toning

Menganjalkan laser adalah sebenarnya tidak invasif rawatan dilakukan oleh seorang pakar dermatologi profesional untuk mengurus kedutan leher. Ia menggunakan laser yang menyembuhkan dan mengembalikan kolagen yang hilang dengan nada umur dan otot di kawasan muka dan kawasan leher. Ia mengetat sehingga kulit anda, sangat mengurangkan kedutan. Walaupun laser toning agak mahal, hasil akan lebih ketara daripada penawar lain. Semata-mata ingatlah kesan sampingan yang mungkin, seperti kerengsaan dan juga bengkak di leher dan muka yang berlangsung dalam tempoh seminggu.

Menjalani Lif leher yang sedikit

Lif leher kecil yang dikenali sebagai prosedur di mana titik tertentu di sekitar kawasan leher dan rahang adalah menjadi incised untuk mengurangkan kedutan dan kulit kendur. Ini jenis proses yang tidak menyenangkan, memerlukan kepakaran pakar bedah plastik yang bertauliah. Banyak leher kecil Lif prosedur adalah prosedur pesakit luar sahaja, terutamanya yang berkaitan dengan hanya beberapa pembelahan kecil yang mudah pulih. Pastikan anda memilih seorang yang boleh dipercayai serta pakar bedah plastik yang dipercayai untuk menjamin hasil yang terbaik, memandangkan ia kos anda tentang $3,000-$ 8, 000.

Menahan terapi microdermabrasion

Microdermabrasion adalah sebenarnya satu amalan yang tidak invasif biasanya dilakukan dalam satu siri sesi yang polishes bahagian atas lapisan kulit anda, bersama-sama dengan leher anda. Sel-sel kulit mati yang juga membawa satu leher berkedut dengan berkesan diambil keluar menyebabkan untuk lebih segar, lebih muda mencari epidermis.

Melakukan senaman leher

A great alternatif kepada leher kedut penawar adalah senaman leher. Senaman ini akan terbukti meningkatkan keanjalan kulit anda dan memulihkan otot pada bahagian leher, sekali gus mengurangkan penampilan kedutan visual.

Memohon produk toning pada leher anda

Satu lagi cara untuk merawat kedutan pada leher anda adalah untuk memohon penyelesaian tightening di atasnya. Pelbagai barangan dari salap untuk toner, serta leher lain mengurut minyak yang mengandungi komponen-komponen yang berbeza, sama seperti minyak Argan membantu mengurangkan kedut di leher dengan ketara. Peduli untuk membaca Ulasan macam penyelesaian bersih untuk tahu apa penyelesaian yang memberikan hasil yang terbaik, dan meminta dermatologi anda untuk mendapatkan nasihat.

Cuba menggunakan putih telur ke bahagian leher

Asingkan telur kuning dan putih, dan kemudian menewaskan putih telur di dalam mangkuk. Selepas itu, perlahan-lahan urut pada leher sendiri gerakan ke atas. Anda boleh menggunakan tisu atau kain lembut yang bersih untuk melicinkan disebat telur putih pada leher sendiri. Biarkan ia kering dan melihat leher anda dengan serta-merta mendapat licin, dengan kurang kelihatan kedutan. Menutup dengan asas solekan kegemaran anda atau mungkin serbuk untuk kulit kelihatan muda.

Remedi invasif dan tidak invasif yang berbeza boleh membantu mengurangkan penampilan kedutan leher anda. Untuk membantu anda memilih pendekatan yang menahan dan cadangan yang menggunakan, minta panduan dari doktor yang dipercayai. Selain itu, perhatikan enormity kedutan leher anda, serta bajet anda, untuk melihat kedutan leher mana rawatan yang terbaik untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *