Beberapa jenis kesihatan penjagaan darjah dalam talian lebih baik daripada orang lain

Beberapa jenis kesihatan penjagaan darjah dalam talian lebih baik daripada orang lain

Letupan di populariti darjah dalam talian membuat berita hari ini, dengan penjagaan kesihatan darjah dalam talian di atas senarai kursus yang popular. Ia adalah penting untuk diingat, bagaimanapun, bahawa tidak setiap jenis tahap penjagaan kesihatan yang sesuai untuk kajian dalam talian manakala yang lain adalah terutamanya sesuai untuk program jenis ini.

Ijazah Sarjana Muda kejururawatan akan menjadi sukar, jika tidak mustahil, untuk melanjutkan di Universiti online semata-mata kerana terdapat begitu banyak kursus praktikal yang diperlukan untuk menjadi mahir. Atur cara dalam pengurusan penjagaan kesihatan, bayaran balik perbelanjaan penjagaan kesihatan dan sistem maklumat kesihatan boleh semua boleh belajar dalam talian dengan keputusan cemerlang. Kebanyakan darjah ini penjagaan kesihatan dalam talian lebih menumpukan pengurusan, perolehan dan aspek-aspek organisasi perkhidmatan penjagaan kesihatan dan bukannya hubungan pesakit secara langsung. Mereka menawarkan gabungan ideal yang memuaskan penjagaan kesihatan dan kerjaya yang berorientasikan perniagaan.

Kerja kursus yang sesuai untuk mendapatkan Ijazah penjagaan kesihatan dalam talian

Kursus yang biasanya adalah sebahagian daripada kurikulum bagi darjah penjagaan kesihatan dalam talian ini akan merangkumi beberapa biologi pengenalan kursus-kursus seperti Anatomi (yang sesiapa sahaja yang berurusan di mana-mana aspek Perkhidmatan Kesihatan harus faham) dan pelbagai jenis kursus pengurusan dan perniagaan yang akan menjurus kepada industri kesihatan. Beberapa kursus yang anda perlu mencari jika anda sedang mempertimbangkan mengejar Ijazah anda penjagaan kesihatan dalam talian termasuklah:

Perakaunan
Anatomi fizikal
Isu-isu undang-undang penjagaan kesihatan
Pengurusan penjagaan kesihatan
Pengurusan kewangan dan/atau pengurusan klinikal
Pengurusan sumber manusia
Amalan-amalan pentadbiran penjagaan kesihatan

Darjah dalam talian akan menjadi semakin Popular

Sesetengah orang salah anggap bahawa tahap perkhidmatan penjagaan kesihatan yang mana-mana jenis agak membataskan. Ini tidak menjadi lebih jauh dari kebenaran, kerana setiap jenis pembekal penjagaan kesihatan di Amerika Syarikat memerlukan pelbagai jenis pengurusan kakitangan, dan banyak industri-industri lain di luar healthcare sendiri mengupah mereka juga. Satu contoh adalah pentadbiran kesihatan atau Ijazah Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan; individu yang mempunyai Ijazah jenis ini boleh digalakkan oleh Perangkaan ini, yang menggambarkan kepelbagaian peluang-peluang yang disediakan:

30 peratus telah digunakan oleh hospital-hospital atau klinik-klinik yang besar
16 peratus telah digunakan oleh kemudahan peribadi, klinik-klinik kecil atau pejabat doktor
20 peratus adalah kakitangan rumah penjagaan kesihatan, Kemudahan penjagaan dan ambulatory
Baki kerja bagi syarikat insurans dan kerajaan dalam kapasiti beberapa

Dalam tiga dekad yang akan datang keperluan untuk meningkatkan kepakaran dalam menguruskan operasi harian dan belanjawan perkhidmatan penjagaan kesihatan akan menjadi penting sebagai peringkat umur penduduk dan peningkatan. Semakin ramai orang yang sedang bekerja di beberapa kapasiti dalam perkhidmatan penjagaan kesihatan kini akan bergerak ke jawatan peringkat pengurusan dengan mengikuti lanjutan penjagaan kesihatan Ijazah secara online, menggabungkan pendidikan dan pengalaman.

Dengan itu satu keperluan yang amat penting dan dalam talian Kolej dan Universiti-Universiti yang jahitan kerja kursus bagi memenuhi keperluan, nampaknya mungkin bahawa cara terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin berpindah dari penyambut tetamu atau Setiausaha perubatan jawatan peringkat pengurusan adalah untuk terus bekerja dan mengejar tahap penjagaan kesihatan khusus yang online.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *