Beberapa fakta tentang Vemma

Beberapa fakta tentang Vemma

Saya bukan ahli Vemma, tetapi saya perlu mengatakan bahawa saya benar-benar seperti apa yang mereka lakukan dan jika anda mengambil masa untuk lawati laman web syarikat mereka, saya yakin bahawa anda akan meninggalkan rasa agak kagum dengan tahap profesionalisme mereka dan keupayaan mereka untuk menyampaikan mesej jelas penglihatan mereka.

Apa itu Vemma semua kira-kira?

Vemma berdiri bagi vitamin penting, mineral, manggis dan aloe. Minuman cecair tambahan akan semua mengelilingi sebuah buah-buahan yang dipanggil ‘Mangostten’, ia didapati di Asia Timur. Manggis telah diiktiraf selama bertahun-tahun sebagai mempunyai sifat antioksidan yang kuat yang membantu untuk melawan radikal bebas yang berada dalam badan kita. Ia menggalakkan kesihatan dan kecergasan dan mengandungi banyak mineral.

Sesuatu yang lebih unik Vemma telah dilakukan yang datang dengan produk yang direka khusus untuk kanak-kanak. Orang dewasa dan kanak-kanak memerlukan makanan tambahan yang lain, Lagipun mereka masih mempunyai banyak berkembang untuk melakukan! Banyak syarikat-syarikat sentiasa tidak mengambil ini kira. Vemma adalah teladan yang baik dengan menyumbang kepada kesihatan kanak-kanak seluruh dunia yang tidak bernasib baik seperti kerana seperti yang kita semua. Apabila botol Vemma seterusnya dijual sebotol diberikan kepada kanak-kanak yang memerlukan di negara di mana botol yang dibeli, Tahniah dan Syabas kepada Vemma!

Bunyi agak sejuk Vemma ‘bersemangat’ adalah minuman terutama untuk orang dewasa. Ia sangat mujarab dalam vitamin, mineral dan antioksidan dan akan memberi rangsangan tenaga untuk anda apabila anda memerlukannya. Ia boleh didapati dalam botol atau dalam agak sejuk ‘ditembak botol’ yang anda boleh membawa sekitar dengan anda.

Jika anda punya beberapa minit ganti ianya berbaloi dengan Vemma menonton video mereka Laman web rasmi yang akan menunjukkan kepada anda bagaimana produk dibuat, mereka meletakkan pelbagai penjagaan ke dalam penyediaan dan kualiti produk mereka.

Vemma adalah menjual minuman mereka kepada orang di lima buah negara di seluruh dunia. ‘Miss kecergasan majalah’ melakar Vemma produk pada tahun 2009. Produk Vemma ini adalah berkesan dan baik dikemukakan yang telah membantu pertumbuhan populariti mereka.

Bagaimana Vemma pula mula?

Vemma adalah visi BK Boreyko pemasaran yang berpengalaman dan pernah memenangi Anugerah Usahawan yang dicipta terlebih dahulu tanda beliau dalam industri kesihatan & kesihatan pada tahun 1995 oleh pengasas Nya pertama Syarikat wawasan baru. Dengan jualan lebih daripada satu bilion dolar, wawasan yang baru dikenali memberi kejayaan yang besar.

Pada tahun 2004 beliau melihat peluang besar-besaran dalam industri pemakanan cecair dan dengan bantuan daripada penyelidikan dan pengurusan, Vemma telah dilahirkan.

Apakah pelan comp seperti?

Vemma mengendalikan pelan pampasan perduaan MLM. Susunan perduaan yang sering boleh membawa kepada kekeliruan, terutamanya bagi orang-orang yang baru di indusrty. Anda akan hanya mempunyai dua orang pada tahap pertama anda dalam sistem perduaan, 1 di sebelah kiri dan 1 kanan. Pengedar baru berada pada kedudukan di bawah anda ahli yang sedia ada di blok 2.

Saya akan mengesyorkan anda benar-benar kajian pelan pampasan perduaan melainkan anda sudah faham.

Latihan Vemma

Tidak terdapat banyak latihan yang ditawarkan oleh Vemma. Kebanyakan pengedar Vemma saya melihat menggunakan kaedah tradisional lebih membina perniagaan mereka, bercakap dengan kawan-kawan & Keluarga, mencari gali mereka ‘memanaskan pasaran’ & mengadakan mesyuarat.

Tidak semua orang akan mempunyai kejayaan dengan kaedah ini, tetapi ada cara lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *