Beberapa fakta mengenai peluang Vemma

Beberapa fakta mengenai peluang Vemma

Saya bukan ahli tetapi saya perlu mengatakan bahawa saya benar-benar seperti apa yang mereka lakukan dan jika anda mengambil masa untuk lawati laman web syarikat mereka, saya yakin bahawa anda akan meninggalkan rasa agak kagum dengan tahap profesionalisme mereka dan keupayaan mereka untuk menyampaikan mesej jelas penglihatan mereka.

Apa itu Vemma?

Vemma adalah singkatan bagi vitamin penting, mineral, manggis dan aloe. Minuman cecair tambahan akan semua mengelilingi sebuah buah-buahan yang dipanggil ‘Mangostten’, ia didapati di Asia Timur. Manggis dikenali kerana kesan antioksidan yang sangat kuat dalam badan dan juga menyediakan rangsangan tenaga yang sangat berharga.

Sesuatu yang lebih unik yang mereka lakukan adalah untuk keluar dengan produk yang direka khusus untuk kanak-kanak, yang akan kita lihat dalam keperluan pemakanan untuk orang dewasa dan kanak-kanak adalah sangat berbeza dan banyak jus Syarikat tidak mengambil ini cukup serius. Ia adalah hebat untuk melihat bahawa Vemma adalah juga pemikiran orang-orang yang kurang bernasib baik kerana kanak-kanak dalam masyarakat kita. Dengan membeli seterusnya Vemma anda akan membantu yang kurang baik dari kanak-kanak di dunia. Bagi setiap botol yang mereka menjual mereka akan menyumbangkan satu botol untuk badan-badan amal yang membantu golongan kanak-kanak.

Produk yang direka untuk kita dewasa dikenali sebagai ‘Bersemangat’ yang merupakan nama yang sejuk untuk minuman saya fikir. Ia adalah makan penuh vitamin dan anti oxidants, plus adalah diketahui bagi tenaga meningkatkan kualiti. Dibungkus dalam botol atau botol ditembak, anda boleh mengambil Vemma dengan anda di mana sahaja anda pergi.

Dengan melihat persembahan video Vemma di laman web mereka, yang akan menunjukkan kepada anda bagaimana mereka minuman yang dibuat, anda akan cukup kagum dengan proses pembuatan mereka. Mereka mempunyai operasi yang sangat licin yang berlaku dan mengambil besar kebanggaan dan penjagaan dalam kesucian dan kualiti setiap botol.

Kini digunakan di negara-negara lain yang lebih daripada lima puluh Vemma telah mendapat populariti banyak. ‘Miss kecergasan majalah’ melakar Vemma produk yang terbaik pada tahun 2009. Produk Vemma ini adalah berkesan dan baik dikemukakan yang telah membantu pertumbuhan populariti mereka.

Adakah Vemma dari mana datang?

BK Boreyko dicipta Vemma, beliau sebelum ini telah dilakukan dengan baik dengan kesihatan pertama & Syarikat Kesihatan, visi baru beliau. Visi baru adalah sebuah syarikat yang sangat menguntungkan dan dibuat lebih daripada satu bilion dolar bernilai jualan…

Melihat potensi yang ditawarkan dalam industri pemakanan tambahan, dia bersama-sama dengan pasukan Setkan pada tahun 2004 untuk membawa Vemma kepada pasaran.

Bagaimana pengedar Vemma dibayar?

Mereka menggunakan pelan binari membayar. Seringkali terdapat kekeliruan dan salah faham yang berkaitan dengan rancangan comp perduaan, terutamanya bagi ahli-ahli baru. Anda akan hanya mempunyai dua orang pada tahap pertama anda dalam sistem perduaan, 1 di sebelah kiri dan 1 kanan. Apabila anda membawa masuk ahli-ahli pasukan baru mereka sentiasa akan diletakkan di bawah ahli-ahli anda yang sedia ada di kaki.

Saya akan mengesyorkan anda benar-benar kajian pelan pampasan perduaan melainkan anda sudah faham.

Latihan Vemma memperuntukkan?

Bukanlah menarik terutamanya latihan dari Vemma mengenai cara untuk mengembangkan perniagaan anda. Banyak pengedar Vemma menggunakan kaedah lama fesyen bagi memasarkan perniagaan mereka seperti ‘pasaran hangat’ gali dan chasing rakan-rakan dan keluarga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *