Beberapa faedah minyak wangi dan minyak wangi badan

Beberapa faedah minyak wangi dan minyak wangi badan

Minyak wangi dan cologne wangi telah mengambil pasaran oleh ribut kerana mereka banyak faedah. Mereka telah dibawa ke Amerika oleh pendatang yang digunakan mereka di negara-negara lain. Mereka cepat ditangkap kalangan muda rakyat negara ini dan bermula dengan dari situ. Kini Amerika dari segala usia dan kumpulan etnik akan menggunakan minyak wangi ini sebagai sumber utama wangian atau meningkatkan minyak wangi dan colognes yang mereka pakai.

Minyak wangi dan cologne wangi minyak buat banyak lebih dari minyak wangi yang tradisional dan colognes. Ia tidak mengandungi alkohol atau pelarut lain yang direka untuk membuat aroma yang lebih kuat supaya mereka wangian adalah wangian yang lebih semula jadi. Mereka bergantung kepada haba badan manusia menyebabkan bahan-bahan di dalamnya untuk menghilang dan dengan itu memberi dari wangian. Sedikit minyak wangi pergi jauh. Sejak minyak tidak evaporate ia akan menginap di mana anda letakkan dan melakukan perkara yang sehingga ia disapu. Kulit juga akan menyerap jumlah minyak wangi yang juga berkhidmat untuk menambah umur panjang yang yang baik. Ini menyebabkan liang-liang yang memegang aroma sebenar yang pasti plus.

Kita semua menggunakan minyak wangi dari masa ke semasa dan kami menghargai faedah baik minyak wangi yang berbau. Satu lagi kelebihan minyak wangi dan cologne adalah bahawa kos lebih kurang daripada cecair minyak wangi atau cologne yang ia adalah digunakan dalam place. Ini menjadikan ia boleh didapati untuk pelanggan-pelanggan untuk memuatkan sehingga wangian yang berbeza. Ramai pelanggan saya berbuat demikian dan boleh menggunakan wangian yang berbeza setiap hari tanpa perlu menghabiskan banyak wang untuk mereka.

Kebanyakan minyak wangi sembur ada alkohol (ethyl) di dalamnya, menjadikan mereka sukar untuk ramai orang untuk memakai dan bau. Minyak wangi mengandungi alkohol tidak dan mempunyai wangian yang lembut supaya mereka lebih mudah untuk orang untuk bernafas. Anda tidak perlu bimbang tentang kesan alkohol ke atas deria anda. Selain itu alkohol untuk campuran juga mempunyai kesan negatif ke atas aroma sebenar yang mengambil dari manfaat.

Sejumlah kecil minyak minyak wangi akan berlangsung waktu yang sangat lama. A sebaik sahaja auns kontena minyak minyak wangi atau cologne boleh bertahan sehingga beberapa tahun bergantung kepada berapa banyak anda menggunakannya. Anda hanya perlu menggunakan beberapa titis terus kepada kulit anda apabila anda mahu bau baik. Kebanyakan dari pelanggan kami akan menggunakannya setiap hari. Sesetengah telah mengumpul begitu banyak wangian berbeza, mereka yang tidak pernah dalam situasi di mana mereka tidak mempunyai sesuatu yang tepat untuk setiap Majlis.

Terdapat banyak tempat-tempat di mana anda boleh mencari produk-produk minyak wangi ini. Terdapat banyak laman web yang menjual ini produk serta wangian minyak Daftar tetapi anda perlu berhati-hati apabila anda memesan. Tanya percuma sampel pertama. Mana-mana peniaga yang mempunyai reputasi yang baik tidak akan teragak-agak untuk memberikan anda percuma sampel yang kecil kerana beliau mempunyai keyakinan dalam produk beliau. Tidak menjangka untuk menerima sampel besar tanpa perlu membayar kerana ramai orang menyalahgunakan keistimewaan mendapatkan sampel percuma. Contoh kecil akan cukup untuk memberikan anda satu idea kualiti produk.

Elakkan minyak wangi yang anda dapati di kedai-kedai Jabatan. Lebih kerap itu tidak, kedai membeli mereka secara pukal dari pengedar besar atau peniaga yang adalah air mereka turun (menambah bahan-bahan yang meregangkan minyak). Anda kehilangan sebahagian aroma kerana ini. Saya telah melihat produk-produk ini di kedai-kedai Jabatan berbeza yang banyak tetapi bila saya diuji mereka, saya mendapati bahawa mereka tidak mempunyai banyak wangian.

Anda perlu membuat keputusan tetapi menguji minyak terlebih dahulu untuk melihat bagaimana mereka bekerja dengan anda dan kimia badan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *