Beberapa cara untuk mendapatkan perut yang seksi – Tips hebat yang bekerja Wonderrs

Beberapa cara untuk mendapatkan perut yang seksi – Tips hebat yang bekerja Wonderrs

Terdapat pelbagai latihan yang benar-benar berbeza, anda boleh menjalankan keluar untuk meningkatkan asas anda dan menandakan otot-otot perut anda. Salah satu perkara-perkara yang penting untuk diingati tentang memikirkan abdominals anda adalah bahawa anda tidak akan mampu untuk renjiskan lebih lemak tubuh hanya dengan melaksanakan usaha tunggal ini.

Individu mendapatkan conned oleh infomercials yang menjual alat terbaru yang mempercayai bahawa beberapa minit radas ajaib mereka setiap hari akan memberikan mereka melihat bintang-bintang sukan bersama-sama dengan 6 pack abs yang indah. Untuk menghilangkan flab badan anda perlu mengambil kira senaman badan yang lengkap kerana jika anda ingin enam pek, anda akan mahu lakukan dari anda dengan sebahagian daripada lemak yang merangkumi mereka di samping mengukuhkan Kumpulan-kumpulan otot mereka.

Sekarang saya akan tutup Tempahan sangat disukai 2 kaedah yang anda boleh melatih Kumpulan-kumpulan otot abdomen dan dengan cara yang betul untuk melaksanakan mereka dengan baik tanpa sebarang alat jenis khas, Memorial instrumen atau gimnasium.

Teknik 1 – luluh terkenal

Hampir semua orang tahu tentang senaman mudah ini dan telah mencubanya pada sesetengah masa, Walau bagaimanapun, tidak terlalu ramai yang tahu kaedah-kaedah yang mudah untuk melaksanakan dengan betul dan mengurangkan bahaya kecederaan.

1. Mulakan dengan berbaring di atas belakang anda pada permukaan tahap. Anda perlu menggunakan bathmat dalam atau tuala untuk melembutkan lantai jika anda boleh lakukan dengan. Mulakan dengan lenturan lutut anda, di samping itu mengekalkan kaki anda disimpan rata atas lantai.

2. Rehat tangan anda di seluruh badan anda supaya tangan kiri anda terletak sedikit bawah bahu anda yang lain dan tangan kanan anda bersandar sedikit di bawah satu kiri anda membuat “X”.

3. Mengetatkan otot-otot perut anda semasa menaikkan bahagian atas badan dari permukaan tanah kira-kira enam in. dan melindungi kaki rata di atas tanah. Ingat untuk memastikan kepala anda dan leher dalam satu garisan lurus dan selaras dengan baki badan anda. Anda tidak mahu untuk meningkatkan badan anda benar-benar.

4. Berikutan memegang jawatan sebelumnya untuk beberapa saat, unhurriedly penurunan badan anda kembali ke bawah. Yang lebih perlahan, anda pergi ke bawah, lebih banyak buruh tisu-tisu otot perut anda perlu lakukan disebabkan oleh fakta ini menjadikan mereka lebih kuat lebih cepat.

5. Ulangi sehingga dipakai Walau bagaimanapun tidak tegang.

Teknik 2 – pusingan menimbulkan

Kaedah ini terutamanya mensasarkan tisu-tisu otot abdominals lebih rendah. Anda akan dapat untuk diajar untuk melaksanakan pusingan Lif dengan betul dengan memberi perhatian kepada empat tindakan mudah di bawah

1. Mulakan dengan meletakkan bersama-sama dengan bahagian belakang anda ke arah lantai. Sekali lagi, anda harus menggunakan selimut atau pad untuk menjadikan ia lebih selamat. Letakkan lengan anda oleh pihak anda dan kaki anda telah diregangkan keluar.

2. Seterusnya, menaikkan kaki anda sehingga bahagian bawah daripada jari kaki anda menghadapi bumbung. Selepas itu secara beransur-ansur mengurangkan kaki anda ke titik permulaan, Walau bagaimanapun, daripada kembali ke tanah terhenti beberapa cms. daripada tanah dan mengekalkan untuk seketika atau dua dan mengangkat mereka sekali lagi.

3. Meniru sehingga letih tetapi tidak membebankan. Petua: Jika anda merasakan kaedah ini sukar di cuba mula mengangkat kaki anda hanya sedikit dari bahagian bawah atau untuk peringkat apa pun yang anda mencari selesa.

Jangan memandang rendah latihan dua yang disenaraikan di atas. Mereka sangat cekap dan boleh memberi keputusan yang besar jika diamalkan biasanya, sebaik-baiknya setiap hari yang lain. Sebagai salah satu kumpulan otot terpantas untuk mendapatkan lebih baik, anda boleh melaksanakan latihan perut tambahan biasanya daripada kebanyakan bahagian badan alternatif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *