Bayi dalam perjalanan di agensi Healthcare International

Bayi dalam perjalanan di agensi Healthcare International

Agensi Healthcare International adalah sebuah pusat sokongan kemandulan yang terletak di Tbilisi, Republik of Georgia. Sebagai seorang pemimpin dalam rawatan kemandulan, derma sperma, ibu tumpang, dalam Vitro, dan lain-lain seni (teknologi reproduktif yang dibantu), agensi penjagaan kesihatan Antarabangsa memberikan pasangan seluruh dunia dengan canggih dan berteknologi tinggi Kemudahan untuk rawatan kemandulan dengan satu dekad pengalaman.

Derma telur ibu tumpang, rawatan kesuburan bagi kedua-dua lelaki dan wanita, dan kaedah yang berasaskan bukti dan rawatan menawarkan kakitangan mesra, penyayang dan berilmu yang disediakan untuk merawat pelbagai masalah kemandulan.

Agensi penjagaan kesihatan Antarabangsa memberikan rawatan kesuburan dengan harga yang berpatutan antara telur dan sperma sumbangan kepada ibu-ibu pengganti, pelbagai rawatan kesuburan termasuk dalam Vitro (IVF), sperma intracytoplasmic (ICSI) suntikan rawatan dan perkhidmatan sokongan tambahan kemandulan yang menawarkan mereka peluang yang terbaik untuk bayi mereka sudah rindu pasangan seluruh dunia.

Pangkalan data penderma dalam talian untuk membolehkan pakar-pakar di agensi kesihatan antarabangsa untuk mencari penderma telur dan sperma, ibu-ibu pengganti yang terbaik di dunia untuk pelanggan-pelanggan mereka. Penderma bagi semua perkhidmatan yang ditayangkan mengikut umur, genetik dan gaya hidup, tabiat serta kestabilan kesihatan mental dan keseluruhan.

Kakitangan penjagaan kesihatan agensi antarabangsa sangat terlatih dan berpengalaman dalam rawatan kesuburan dan termasuk pakar-pakar kesuburan, kaunselor, ahli-ahli sains dan kakitangan kejururawatan yang menyediakan pasangan dengan kadar kejayaan yang tinggi dan kualiti penjagaan yang menggunakan rawatan dan prosedur terkini dalam teknologi reproduktif yang dibantu.

Rawatan yang ditawarkan oleh agensi penjagaan kesihatan antarabangsa

Rawatan dan penjagaan kesihatan agensi antarabangsa termasuk tetapi tidak terhad kepada:

Derma telur •
• Aruhan ovulasi
• Ibu tumpang
• Intrauterine beradas (IUI)
• Dalam pembajaan Vitro (IVF)
• Suntikan sperma intracytoplasmic (ICSI)
• Laser dibantu penetasan
• Penderma oocytes
• Embrio cryopreservation

Dalam situasi di mana pesakit atau ibu-bapa yang bakal tidak perjalanan, Healthcare agensi antarabangsa akan menghantar surrogates atau penderma kepada negara asal yang tertentu untuk membolehkan pesakit akses semua cara dalam usaha mereka untuk mempunyai bayi. Pesakit dibenarkan akses kepada pangkalan data dalam talian yang membolehkan mereka melihat penderma dan surrogate profil, membolehkan mereka membuat keputusan yang berpendidikan dan berpengetahuan.

Di samping itu untuk menyediakan beberapa rawatan kemandulan yang terbaik di Eropah Timur, Healthcare agensi antarabangsa juga menyediakan Laman Utama Perkhidmatan penjagaan kesihatan yang termasuk penjagaan yang mahir dalam warga emas dan penjagaan bayi, Perkhidmatan Kesihatan paliatif serta mental.
Penjagaan Kesihatan Antarabangsa agensi adalah unik di kakitangan akan sanggup dan mampu untuk mengambil penjagaan kesihatan ke tahap yang lebih peribadi dan penyayang, menawarkan pesakit daripada semua peringkat umur, demografi, agama dan asal-usul yang berpatutan namun kualiti penjagaan dalam bidang kemandulan dan rumah penjagaan kesihatan.

Berkata Pramod Goel, CEO dan pengasas PlacidWay, portal pelancongan perubatan yang berpusat di Denver, Colorado, “kami amat berbesar hati dan bangga untuk profil agensi penjagaan kesihatan ini berkualiti tinggi dan berpengalaman di Republik of Georgia. Kami berdedikasi untuk menyediakan kualiti, pilihan dengan harga yang berpatutan untuk pelancong antarabangsa berhubung keperluan penjagaan kesihatan, dan penjagaan kesihatan Antarabangsa agensi memenuhi keperluan mereka, dan banyak lagi.

Tinggal di Republik of Georgia
Republik of Georgia berkembang sebagai sebuah hab pelancongan perubatan di Eropah Timur, menarik pesakit dari pusat bandar dan Eropah Barat, Afrika Selatan, Asia dan Amerika Syarikat. Pesakit-pesakit yang mencari pilihan dengan harga yang berpatutan tetapi berkesan untuk kebimbangan penjagaan kesihatan mereka semakin beralih kepada pelancongan penjagaan kesihatan untuk memenuhi keperluan tersebut.
Republik of Georgia adalah rumah kepada bertaraf dunia penginapan, tempat makan dan cantik berlatarbelakangkan pemandangan yang memukau dan landskap. Membeli-belah dan tempat-tempat bersejarah serta terkenal Hospitaliti pengunjung ke Tbilisi, terbesar bandar dan modal di Republik of Georgia menawan hati dan enthralls pelancong luar negara, menawarkan yang terbaik dalam penjagaan dan peluang untuk melawat destinasi pelancongan yang unik dan tidak dapat dilupakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *