Bayangkan Manifesting hubungan sempurna

Bayangkan Manifesting hubungan sempurna

Adakah mungkin untuk mewujudkan hubungan yang sempurna? Jika anda dapat mencari sesuatu, apa yang ia akan seperti – sempurna ibu atau bapa, kakak atau Abang, rakan, Kekasih, pelanggan.

Jika anda mencari apa-apa hubungan, di mana anda akan kelihatan? Salah satu cara terbaik untuk mencari hubungan yang sempurna adalah untuk melihat dalam lingkungan. Jauh di dalam akan dalam hati anda tinggal jiwa anda, rakan anda dearest, anda tertinggi sendiri, seorang yang inginkan kesempurnaan untuk anda pada setiap masa, dalam setiap cara yang.

Apa yang anda Cari dalam hubungan yang sempurna? Kesatuan cinta tanpa syarat, kegembiraan, belas kasihan, kesakitan, memahami, seseorang untuk memegang anda bertanggungjawab penuh. Anda mencari semua kualiti ini dalam jiwa anda.

Hubungan jiwa
Ia kemudian akan masuk akal untuk model diri selepas jiwa anda dan pada masa yang sama membangunkan hubungan dengan jiwa anda? Jika anda mencari untuk acuan sendiri ke dalam apa yang anda percaya adalah layak, maka senang jiwa anda. Anda akan nyata hubungan anda sesuai dengan mempercayai di dalamnya dan menyuburkan, seolah-olah ia adalah seorang kanak-kanak yang diberikan kepada anda dari sumber anda.

Adakah anda seorang yang sentiasa gagal untuk menunjukkan muka anda tersenyum, anda rasa humor, keyakinan dalaman dan poise untuk orang-orang yang anda suka dan untuk orang-orang yang dengan siapa anda menjalankan perniagaan anda? Bagaimana pula dengan pelanggan yang tahu dengan tepat bagaimana untuk menolak butang anda atau ahli keluarga yang tidak boleh menunggu untuk mendapatkan mereka biasa ‘informasi’? Bukankah anda mahu menunjukkan wajah keamanan dan equanimity?

Ini mungkin cukup motivasi untuk mula dengan serta-merta dapat mengenali jiwa anda, belajar untuk berkomunikasi dengannya dan mengalami apa yang ia mungkin merasa seperti untuk menikmati hubungan yang sempurna.

Ruang yang Suci
Untuk menubuhkan apa-apa jenis hubungan, kita mesti terlebih dahulu bertemu dengan orang secara tetap. Untuk benar-benar ‘bertemu’ dengan jiwa anda mungkin hendak menubuhkan ‘Ruang Suci’ di suatu tempat di rumah anda yang selesa, peribadi, tenang dan keluar dari mata awam.

Membuat ruang anda cantik, bersih, mudah dan tidak bersepah adalah matlamat anda. Meletakkan meja dengan bunga, objek lilin atau seni yang membantu untuk mengekalkan kesedaran anda yang bertumpu. Anda mungkin ingin menyimpan buku spiritual atau semangat yang tiada kepada membaca. Mempunyai ahli muzik berbakat dan rohani muzik yang tersedia adalah plus. Berasa bebas untuk menjadi kreatif.

Anda akan mendapati bahawa ruang Suci anda menghubungi anda inwardly dan memberi inspirasi kepada anda untuk menghabiskan masa tiada sekali atau dua kali sehari. Getaran ini harus menjadi salah satu yang membuat anda berasa ahli muzik berbakat dan yang menaikkan kesedaran anda.

Ia adalah di sini bahawa anda boleh belajar untuk mendengar dengan senyap untuk jiwa anda. Ini boleh menjadi masa yang penemuan. Jiwa setiap mempunyai kualiti yang berbeza dan menghantar mesej-mesej dalam cara yang unik tersendiri. Seseorang boleh mendengar kata-kata; lain mungkin melihat sesuatu, namun lain mungkin mendapat satu perasaan dalaman. Semua adalah betul.

Semua memerlukan ruang yang Suci; petani, masak dan CEO sebuah syarikat besar. Semua mencari Syurga untuk damai dan tenang dari cacophony di dunia ini. Pencari yang mula untuk mengenal pasti dengan ketenangan, keindahan, kesederhanaan dan Suci kualiti masa yang dihabiskan di tempat yang suci setiap hari. Kesedaran pencari yang bertingkat dan sikap dan tindakan akan berubah. Lagi satu akan terasa bahawa hubungan seseorang menderita.

Jiwa anda adalah semua kebaikan yang penyayang. Membolehkan jiwa anda untuk menjadi model untuk anda membolehkan anda untuk membina hubungan dengan cara yang seperti. Kebaikan kasih sayang anda akan menarik hubungan yang baru dan lebih sempurna daripada Kesatuan, kekaguman dan penyayang.

Merancang dan menggunakan Ruang Suci anda sekarang. Anda akan datang untuk tahu dan suka jiwa anda, menjadikan ia sebagai rakan karib anda dan mendapati bahawa ia berhasrat untuk memberi anda perkhidmatan dengan cara yang banyak, yang indah.

Lo, anda akan manifesting hubungan sempurna!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *