Bawang putih Kesihatan – manfaat bawang putih oleh Shrenks dalam talian Pharma menakjubkan!!!

Bawang putih Kesihatan – manfaat bawang putih oleh Shrenks dalam talian Pharma menakjubkan!!!

Dalam artikel ini saya akan meneroka penggunaan bawang putih untuk kesihatan. Diberi dalam ‘bangar meningkat’, herba ini menguntungkan telah dihormati sepanjang sejarah sebagai penawar dan rawatan semulajadi untuk manor semua syarat-syarat. Ini termasuk gigitan nyamuk, luka, penyakit jantung, campak, tumor, gigitan ular, jerawat, selsema, selsema dan juga Sila tekan!

Manfaat kesihatan yang bawang putih dibuktikan oleh pelbagai kajian moden yang mengesahkan sifat-sifat anti-virus, anti-bakteria dan anti-kulat. Ia juga merupakan antioksidan yang berkuasa dan penggalak imun dengan sifat-sifat anti-inflammatroy. Kajian saintifik menunjukkan manfaat untuk kencing manis, kanser dan penyakit jantung. Ciri itu jantung kesihatan diri termasuk mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, membantu peredaran dan mencegah terhadap angin ahmar.

Bawang putih ini mungkin adalah sebahagian besarnya disebabkan oleh sebatian sulfur yang mengandungi, seperti allicin. Bawang putih juga menempatkan vitamin C, B6, selenium, magnesium, kalium, kalsium dan mangan dan flavonoid.

Allicin sebatian sulfur menyediakan bukan sahaja banyak faedah ketara, bawang putih, malah bau yang terkenal. Allicin ditubuhkan semasa kimia daripada Mencincang, menghancurkan dan mengunyah bawang putih, yang lebih menyeluruh dalam pengilangan, allicin lebih banyak dicipta. Allicin mempunyai sifat-sifat antibiotik, anti-virus dan anti-kulat, dan sebab mengapa bawang putih telah digunakan untuk jangkitan kulit seperti atlet di kaki, herpes dan Ketuat, penghadaman dan paru-paru jangkitan seperti cirit-birit, batuk dan selsema, dan yis Candida dan mikrob lain.

Allicin mula merendahkan sekali dihasilkan dan pada memasak, jadi makan bawang putih yang mentah dan tidak lama lagi selepas Mencincang memastikan penerapan budaya tahap optimum sebatian ini.

Bawang putih juga mengandungi diallyl sulphides, iaitu, manakala tidak anti-kulat seperti allicin, dilaporkan baik untuk darah dan peredaran, mengurangkan tahap kolesterol buruk dan merangsang sistem imun.

Tikus yang diletakkan pada diet yang mempunyai kedua-dua allicin dan diallyl sulphides mempunyai peningkatan yang ketara dalam tahap yang antioksidan enzim glutathione-S-transferase mereka. Enzim ini Maha Kuasa yang dihasilkan dalam badan adalah sangat penting dalam membantu untuk membersihkan badan daripada toksin, ubat-ubatan dan karsinogen. Membantu meningkatkan tahap ini dan lain-lain Fasa II enzim boleh menjadi satu cara bawang putih untuk menghalang terhadap kanser, mempertingkatkan penghapusan karsinogen yang berpotensi daripada badan. Ini juga menjadikan bawang putih besar untuk detox semulajadi badan.

Bawang putih sebagai anti-radang

Sebatian sulfur di dalam bawang putih telah didapati mempunyai kesan anti-radang dengan menghalang aktiviti enzim keradangan. Bersama-sama dengan vitamin C ini boleh membuat bawang putih perlindungan kesakitan yang dikaitkan dengan serangan asma dan artritis.

Bawang putih untuk jantung

bawang putih yang terkenal dengan kebolehan untuk mengurangkan kolesterol dan tekanan darah secara semulajadi dan melindungi daripada penyakit jantung dan strok. Bawang putih juga telah ditemui untuk merangsang pengeluaran nitrik oksida dalam saluran darah yang membantu dilasi mereka, dan membantu keupayaan tubuh untuk membubarkan pembekuan darah (fibrinolyisis).

Sifat antioksidan bawang putih juga boleh melindungi terhadap penyakit kardiovaskular dengan menghalang pengoksidaan kolesterol yang tidak baik, yang sebaliknya akan membina dalam dinding arteri. Tambahan lagi, asid folik dalam bawang putih dikenali untuk melindungi sistem kardiovaskular.

Bawang putih untuk pencegahan kanser

Populasi kajian telah mendedahkan bahawa makan bawang putih dengan kerap, bersama-sama dengan alliums lain seperti bawang chives dan scallions, mengurangkan risiko esofagus, kanser kolon dan perut. Ini mungkin disebabkan oleh keupayaan bawang putih ini untuk mengurangkan pembentukan sebatian karsinogenik. Bawang putih dan sulfur compounds seperti allicin dan ajeone telah ditemui untuk menghentikan pertumbuhan pelbagai jenis kanser dalam kajian makmal haiwan, termasuk kulit, perut, usus besar, kanser payudara dan lisan. Bawang putih juga mengandungi selenium mineral antioksidan yang kuat, terkenal kerana sifat-sifat anti-kanser.

Bawang putih untuk kencing manis

Di antara kerosakan yang boleh diakibatkan oleh kesan kencing manis seperti penyakit buah pinggang, sistem saraf, dan retina degeneratif akan terhalang oleh bawang putih. Tikus yang diberi ubat yang akan mendorong pesakit kencing manis-kesan serupa di dalam badan, iaitu peningkatan gula dalam darah, kolesterol dan lemak yang rosak dan pengurangan dalam badan antioksidan, mengalami kesan negatif yang lebih sedikit dari dadah dan peningkatan dalam tahap antioksidan apabila diberi dos harian yang minyak bawang putih.

Penyelidikan itu, telah menunjukkan manfaat kesihatan bawang putih terhadap bakteria, kulat dan virus, keradangan (seperti dengan artritis), kanser, kencing manis, penyakit jantung dan paras kolesterol yang tinggi.

Bawang putih-penyembuhan semulajadi untuk penyakit yang biasa

Bawang putih adalah pusingan untuk semua penyakit-pencegahan, dan boleh digunakan sebagai rawatan semulajadi penawar bagi penyakit yang biasa seperti jerawat, demam dan selsema, herpes dan kedutan dengan antioksidan semula jadi dan sifat-sifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-kulat. Menghancurkan cengkih satu atau dua bawang putih ke dalam air suam dan minum dua kali sehari walaupun berhati perut yang kosong jika anda adalah sensitif kepada bawang putih. Ini juga berfungsi sebagai detox semulajadi badan. Jika kulit anda lebih sensitif kepada bawang putih, ia juga boleh digunakan terus dengan tompok-tompok jerawat atau herpes. Saya mendapati ia sangat berkesan sebagai penawar bagi lisan herpes (kudis sejuk). Jika anda mempunyai tahap kolesterol yang tinggi, penggunaan bawang putih kerap pada anda sedang makanan anda kerana ini akan mengurangkan tahap kolesterol anda secara semulajadi.(sudah tentu dengan mengelakkan diet kolesterol yang tinggi).

Merumuskan…

Manfaat bawang putih

• Bawang putih merangsang sistem imun anda.

• Bawang putih adalah anti-penuaan, kuasa antioksidan meneutralkan radikal bebas yang mendapatkan penuaan dan penyakit.

• Bawang putih membantu mengurangkan plak membina (penyakit jantung atherosclerotic).

• Bawang putih thins darah dan membantu menghalang pembekuan darah (fibrinolyisis) oleh itu mengurangkan risiko angin ahmar.

• Bawang putih dapat mencegah kanser, terutamanya sistem penghadaman, mengurangkan saiz dan arrests pertumbuhan tumor tertentu.

• Bawang putih merendahkan dan mengawal tahap gula dalam darah.

• Bawang putih membantu untuk membuang logam berat seperti plumbum dan merkuri dari badan – detoksifikasi semulajadi badan.

• Bawang putih adalah anti-radang.

• (Mentah, mengandungi allicin) bawang putih adalah antibiotik yang semulajadi dan boleh membunuh walaupun tahan dadah strain bakteria seperti MRSA Helicobacter pylori, bakteria yang diketahui menyebabkan ulser perut dan terbabit dalam barah perut.

• Bawang putih adalah anti-kulat dan mengurangkan jangkitan yis di bahagian-bahagian badan.

Pemprosesan 24 jam – kami mengendalikan dan memproses deca durabolin atau sustanon dalam tempoh 24. harga berdaya saing anda – kami menawarkan beberapa harga paling kompetitif untuk deca durabolin, sustanon, dianabol… Perkhidmatan pelanggan yang menyeluruh – kami menawarkan perintah menyeluruh sokongan dan perkhidmatan pelanggan dengan penuh maklum balas dan sokongan seluruh pesanan dan menerima.Harga istimewa dan diskaun – kami menawarkan harga istimewa dan diskaun untuk semua kuantiti pembelian – lihat seksyen tawaran istimewa untuk kegemaran deca durabolin, sustanon, dianabol… diskaun.Pelbagai produk pelbagai – kami menawarkan inventori produk yang meluas yang merangkumi penjual deca durabolin terbaik, sustanon, dianabol dan winstrol. Direka bentuk untuk memenuhi semua keperluan bina badan anda.

Deca durabolin, sustanon, dianabol, steroid anabolik, dbol, deca, sustanon 250, anadrol, membeli sustanon, deca durabolin membeli, membeli anadrol, membeli winstrol, membeli
Dianabol, membeli deca membeli steroid anabolik, beli dbol, membeli sustanon
250, beli anadrol anavar, winstrol winstrol depot, clenbuterol,
cytomel primobolan primobolan depot, equipoise

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *