Batu permata-A hessonite ubat untuk mengubati kesan buruk Rahu di

Batu permata-A hessonite ubat untuk mengubati kesan buruk Rahu di

Dalam Astrologi, ia dipercayai bahawa semua planet mempunyai kuasa mereka berbeza. Sesetengah diambil sebagai planet yang sangat baik untuk manusia dan ada yang seperti yg mencelakakan. “Rahu” adalah salah satu yang paling planet tersebut yg mencelakakan dan jika ia berada di tempat yang salah dalam horoskop orang, ia boleh merampas segala-galanya dari dia akan hartanya, kehidupan, Kesihatan, kemakmuran, reputasi atau sesuatu yang lain. Untuk mengubati kesan-kesan buruk tersebut, cara ditetapkan dalam astrologi yang Gomed.

Gomed juga dikenali dengan nama Hessonite, Pita rakta Mani, permata oren Rahu di permata, permata di Rahu, Rahu di ratna, Tamo-Mani dan lain-lain. Ia merupakan birthstone Januari lahir orang supaya orang-orang yang kadang-kadang juga memanggilnya “Januari birthstone”.

Ia didapati terutamanya dalam brown, yellowish brown atau warna air kencing lembu. Sesuai untuk dipakai oleh orang dalam horoskop yang rahu diletakkan di beberapa tempat yang tidak menguntungkan dan Rahu Mahadasha tempoh adalah berkesan. Rahu mahadasha tempoh boleh menjadi salah satu tempoh paling buruk dalam kehidupan orang yang berkenaan jika dalam horoskop beliau rahu adalah tidak bagus kerana ia berkata bahawa ia telah meninggalkan apa-apa yang positif dalam hidup orang itu. Ia adalah sebuah planet bayang-bayang dan disamakan dengan Ketua naga tersebut dan jika ia berada di tempat yang baik dalam horoskop seseorang, ia memberikan segala-galanya yang pernah ingin masuk mimpi orang tempoh Rahu Mahadasha.

Hessonite faedah orang di kedua-dua situasi. Ia meliputi perlaksanaan kejayaan dan perkara-perkara yang baik dalam kehidupan orang jika rahu pada tempat baik memakai dalam tempoh Rahu Mahadasha dan menyelamatkan orang dari kesan-kesan buruk yang disebabkan oleh buruk Rahu berkedudukan dalam horoskop orang juga memakainya.

Ia diselaputi logam Perak dan dipakai pada hari Sabtu selepas dua jam selepas matahari terbenam di jari hantu tangan kanan sebagai jari ini selepas melaungkan Rahu Mantra.

Dan akhir sekali jika saya bercakap tentang mengapa membeli hessonite, ia boleh dibeli dengan dua cara; salah satu pilihan dalam talian dan kedua adalah luar talian; dengan melawat Kedai-kedai permata. Beli Gomed dari dalam talian pilihan, penjagaan dan langkah berjaga-jaga adalah perlu kerana apa-apa gambar cara biasanya dipaparkan di laman web tidak sepadan dengan kualiti batu permata yang dihantar. Jadi cara yang lebih baik untuk membeli gomed dari opsyen dalam talian dengan sijil yang sebagai sijil tersebut boleh mengesahkan dengan nilai sebenar dan ketulenan.

Dan apabila kita bercakap tentang opsyen luar talian iaitu dengan melawat kedai permata ia boleh didapati secara meluas di mana-mana tetapi aku sendiri percaya Delhi sebagai tempat di mana ia perlu dibeli. Sebenarnya harga Hessonite di Delhi adalah lebih cerah daripada mana-mana pendapat. Di sini anda boleh menemui asal Gomed batu di kedai permata dengan harga berpatutan. Walau bagaimanapun ia juga adalah satu kebenaran yang kadang-kadang anda perlu tawar-menawar dalam perkara harga di beberapa tempat seperti Chandni chauk dan lain-lain kerana di tempat-tempat tersebut tawar-menawar benar-benar memberi hasil yang baik. Pada pendapat saya dari luar talian pilihan juga cara perlu dibeli dengan betul dan permata asli Sijil jadi bahawa dalam imbasan kembali terlalu baik pada masa hadapan akan diperolehi oleh reselling ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *