Basikal cara anda untuk kesihatan yang menunggang basikal Studio

Basikal cara anda untuk kesihatan yang menunggang basikal Studio

Orang hari ini lebih sibuk daripada sebelumnya, dan oleh itu, mereka mencari sendiri dicabar dengan kurang dan kurang masa untuk bersenam. Satu teknik untuk mengalahkan ketika ini adalah untuk membeli peralatan senaman di rumah seperti basikal senaman. Bersenam kitaran disajikan dalam pelbagai gaya dan saiz, dan biasanya dirujuk sebagai pegun, senaman Basikal, dan studio Basikal. Mereka telah tegak, telentang atau semi-recumbent. Basikal senaman menyediakan seorang Ketua keseluruhan yang sesuai untuk senaman rendah kesan ibu jari kaki. Artikel pendek ini boleh cuba untuk menerangkan beberapa titik-titik ini, anda mungkin ingin mempertimbangkan sekiranya anda berada dalam pasaran untuk membeli basikal studio, dan cara-cara untuk memuatkan satu ke dalam program senaman anda.

Membuat Basikal

Memilih untuk kitaran kecergasan mungkin beban menakutkan benar-benar disebabkan bilangan semata-mata pilihan yang sedia ada. Adakah anda terutamanya bimbang dengan meningkatkan kecergasan aerobik anda? Adakah anda memilih untuk mengukuhkan atau meningkatkan nada otot? Adakah anda merangkumi mana-mana belakang yang lebih rendah atau masalah lutut? Ini adalah jenis pertanyaan yang anda perlu tanya diri anda sebelum bermula untuk membeli basikal studio. Jauh sedikit sepanjang hendaklah panduan tentang subjek bagaimana untuk membuat pilihan dari telentang dan tegak basikal senaman, jadi untuk segera Marilah kita hanya melibatkan diri menggunakan perbezaan fizikal di antara kedua-dua pilihan. Basikal tegak akan hal itu. Anda duduk dalam jenis tempat duduk yang sama seperti kitaran konvensional akan, bersama-sama dengan pedal ditubuhkan di bawah anda. Tiada mungkin atau mungkin tidak berkaitan hendal agar bahagian atas badan dengan senaman yang betul-betul dalam masa yang sama. Pada basikal telentang anda duduk di dekat dengan aras plus pedal berada jauh di hadapan anda. Kerusi yang lebih besar dan sering mengandungi beberapa bentuk sokongan belakang.

Basikal telentang

Jenis telentang adalah lebih mudah untuk bersenam, dan tiada wujud beberapa berhujah pada sama ada Basikal jenis ini adalah seperti kelebihan sebagai sebuah basikal tegak. Walaupun dengan banyak rintangan pelarasan dibentangkan serta lessened tekanan pada belakang dan kaki disebabkan oleh postur reclined, ramai doktor dan ahli terapi fizikal menyokong Basikal telentang. Bagi seluruh satu manfaat kesihatan walaupun, ia benar-benar adalah sukar untuk top tegak. Terdapat banyak penambahbaikan yang diisi dengan basikal mereka sepanjang tahun, dan anda akan berehat yakin bahawa pelbagai sahaja yang anda pilih anda boleh menerima sebuah latihan yang indah.

Manfaat kesihatan

Faedah-faedah keadaan fizikal Basikal kecergasan yang amat besar. Hanya kardio manfaat sahaja perlu mencukupi untuk menukar semua orang untuk memiliki salah satu dalam rumah mereka. Walau bagaimanapun selain aerobik, anda boleh menjangka untuk meningkatkan kadar jantung, membakar kalori dan meningkatkan keadaan aerobik dengan satu aktiviti berimpak rendah. Sebaik sahaja anda berat atau mempunyai buruk lutut atau lebih rendah kembali masalah-masalah yang anda mungkin ingin membincangkan nyata menggunakan basikal telentang kerana mereka mungkin membolehkan anda untuk mengekalkan senaman yang dilanjutkan, meningkatkan manfaat kesihatan tanpa merosakkan anda.

Basikal senaman boleh didapati di kedai barangan sukan, kedua-dua baru dan digunakan. Di samping itu ianya sering dijumpai di kedai-kedai seperti Wal-Mart. Anda mungkin tidak mampu untuk mencari kos yang lebih murah di kedai-kedai, tetapi anda mungkin tidak akan mendapat apa-apa pertanyaan yang dijawab tiada. Kedai barangan sukan yang mungkin akan kompeten untuk membantu anda membuat keputusan versi mana motosikal boleh baik dengan matlamat kecergasan anda mungkin ada di dalam fikiran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *