Baru ini “Kalori peralihan” pelan Diet adalah untuk semua orang!

Baru ini “Kalori peralihan” pelan Diet adalah untuk semua orang!

Kalori yang berubah adalah trend baru dalam penurunan berat badan.  Kerana ia mudah untuk mengikuti telah peningkatan yang besar dalam populariti seluruh planet.  Kalori peralihan hidangan rancangan, dengan nama membayangkan, diet berdasarkan teori bahawa peralihan anda kalori dari makanan ke makanan, dari hari ke hari, akan mencetuskan di balas metabolik yang sesuai yang akan mendorong pembakaran lemak dan penurunan berat badan yang cepat.
Kalori yang berpindah berbeza dari pelan diet lain yang anda tidak akan menghadkan kuantiti atau jenis-jenis makanan yang anda makan. Anda boleh makan seberapa banyak yang anda mahu dari semua empat Kumpulan makanan semasa anda pelan diet ini. Kaveat hanya adalah bahawa anda mesti Kumpulan kalori anda bersama-sama mengikut pola yang popular untuk kehilangan lemak.
Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk menurunkan sebanyak 9 paun dalam masa 11 hari tanpa pernah rasa lapar atau dilucutkan. Menariknya, anda digalakkan untuk makan 4 hidangan setiap hari, dan anda boleh makan seberapa banyak yang anda mahu sehingga anda berpuas hati, tetapi tidak sehingga anda terlalu penuh. (Pemadat sendiri adalah counterproductive untuk proses kehilangan lemak.)
Syarat-syarat pemakanan ini adalah sangat mudah dan lurus ke hadapan, sebagai garis yang di bawah:

* Makan hanya sehingga anda berpuas hati, tetapi tidak sehingga anda terlalu penuh.

* Meninggalkan jurang minimum 2.5 hingga 3 jam antara menu.

* Makan hanya makanan yang ditetapkan untuk anda mengikut pelan makanan pertanian pindah randah kalori pada setiap hidangan.

* Anda mesti makan makanan yang betul-betul 4 sehari, tidak lebih dan tidak kurang.

* Anda mempunyai pilihan untuk makan apa-apa dalam menu 4 dalam mana-mana perintah sepanjang hari.

* Anda mesti berehat 3 hari dari diet pada hari 12 melalui 14 dalam diet anda, sebelum anda boleh meneruskan diet lagi. Ini adalah untuk memberi badan anda peluang untuk berehat daripada kehilangan berat badan yang cepat yang anda akan alami.

Lihatlah beberapa makanan sampel rencana yang anda akan mengikuti. Pelan diet ini berlangsung selama 11 hari.   Hanya 3 hari disediakan di sini, semata-mata untuk memberikan anda idea bagaimana rancangan adalah berstruktur dan untuk memberi anda rasa bagaimana memuaskan dan mampan diet ini benar-benar adalah. Perlu diingat bahawa setiap makanan yang empat ini boleh dimakan di mana-mana perintah sepanjang hari, selagi anda hanya makan yang makanan yang ditetapkan pada setiap makanan mereka masing-masing.
Hari 1:
Makanan #1: makan telur Scrambled
Makanan #2: Sandwich (mana-mana jenis)
Makanan #3: Oatmeal berperisa
Makanan #4: Tuna Salad
Hari 2:
Makanan #1: keju
Makanan #2: Scrambled telur [dan] sayur-sayuran campuran
Makanan #3: ayam
Makanan #4: Pisang susu Shake
Hari 3:
Makanan #1: ayam
Makan #2: Filet ikan
Makanan #3: keju
Makanan #4: Salad buah-buahan
Terdapat beberapa Snags:
Bermula Rejimen berpindah kalori bunyi yang lebih mudah dari itu sebenarnya.  Kebanyakan daripada kita tidak tahu bagaimana untuk Kumpulan makanan dan kejayaan diet akan menggoda orang untuk memilih diet yang sama selama lebih daripada 11 hari.
Cara terbaik untuk menyerang diet kalori peralihan adalah untuk membeli satu “kalori Shifting Diet Kalkulator.” Apakah ini adalah benar-benar merancang makanan anda untuk anda 11 hari pada satu-satu masa.  Kalkulator tersebut adalah sangat berpatutan (di bawah $20) dan bernilai perbelanjaan.
Faedah-faedah:

* Ini berdaya maju berat diet.

* Ia adalah selamat jika arahan telah dipatuhi.

* Anda boleh menyesuaikan gaya hidup paling apa-apa (Ya anda boleh makan di luar dan alkohol).

* Terdapat tiada pil.

* Terdapat tiada latihan Rejimen.

* Adalah tidak tambahan kos untuk menyerap.  Ini adalah makanan yang biasa.

Anda boleh menyemak kotak Bio di bawah untuk melihat di mana anda boleh mendapatkan kalori yang berubah Kalkulator!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *