Banyak saluran pilihan di DirecTV dan kawalan ibu bapa

Banyak saluran pilihan di DirecTV dan kawalan ibu bapa

Jika anda tidak melihat untuk faedah mempunyai televisyen satelit dari DirecTV, anda akan lama lepas due. Jika anda masih menonton televisyen kabel, atau bahkan jika anda mempunyai satelit TV penyedia yang lain, lihatlah di DirecTV pengaturcaraan pakej harga, anda akan serius terkejut dengan kemampuan dan DirecTV. DirecTV menawarkan pelbagai pakej pengaturcaraan yang bermula pada atau kira-kira 50 saluran dan naik di atas dan Beyond saluran 250! DirecTV mengambil penonton hiburan dan keperluan hiburan untuk pertimbangan apabila membuat pengaturcaraan pakej. Ini kerana pertimbangan ini, hasil adalah besar pengaturcaraan pakej, pelbagai bentuk dan saiz yang memenuhi keperluan gaya individu hiburan dan niche. DirecTV menawarkan semua saluran besar yang anda telah membiasakan diri dengan, seolah-olah tidak berkesudahan pilihan saluran baru, serta yang paling popular filem dan Sukan saluran juga.

Rangkaian seperti ABC, CBS, NBC, PBS dan Fox ditawarkan melalui DirecTV saluran lain seperti A dan E, keluarga ABC, American filem klasik (atau AMC), Bravo, kartun rangkaian, OH! Oksigen, Kedai Amerika, Bloomberg, Syarikat BBC, Animal Planet, CMT, CNN, SABUN, Spike TV, saluran pembelajaran (atau TLC), Amerika Syarikat, TNT, RFD TV, saluran filem bukan (atau IFC), C-SPAN dan C-SPAN2, semasa dalam Discovery Channel, mini yang baru bercambah, VH1 Classic, Logo, saluran Radio XM, ESPN, ESPN 2, ESPNEWS, Nick pada malam, filem-filem klasik Turner (atau TCM), penemuan Kesihatan, rumah penemuan, E!, realitiHGTV, FitTV, CNN Headline berita, QVC, Pusat komedi, panduan TV, gaya, G4, hiburan hitam (atau pertaruhan), VH1, dan Sukan Selatan Surabaya. Sebenarnya seterusnya terakhir dan seterusnya. DirecTV juga menawarkan saluran sukan pek dan filem seperti Cinemax, ShoTime, Starz dan HBO. DirecTV, anda masih juga akan mendapat semua saluran tempatan anda, anda akan mendapat 100% gambar digital kualiti dan Bunyi, benar-benar tiada peralatan untuk membeli atau memulakan yuran, dan benar-benar 100% percuma pemasangan profesional. Pada dasarnya, bersama-sama dengan semua saluran yang besar di dalam pakej pengaturcaraan anda anda akan mendapat semua peralatan yang diperlukan dan perkakasan pemasangan yang profesional itu peralatan dan perkakasan untuk benar-benar tanpa sebarang kos atau caj kepada anda. Cukup luar biasa kan? Juga masih terdapat banyak lagi!

DirecTV menawarkan ciri-ciri yang menggerunkan seperti kawalan ibu bapa, DVR, digital format televisyen definisi tinggi (atau HD TV) keserasian, TiVo dan semua pada sentuhan beberapa butang pada alat kawalan jauh anda (percuma)! Sistem kawalan ibu bapa DirecTV dan menyelesaikan semua masalah-masalah yang sebelum ini disebabkan oleh televisyen free spirit pada lewat. Dengan sistem kawalan ibu bapa di DirecTV, anda akan dapat benar-benar mengunci seluruh saluran dari anak-anak anda, atau anda boleh mengunci hanya mereka pada masa-masa tertentu. Dengan cara ini, jika saluran yang hanya mendapat raunchy pada lewat malam tetapi masih mempunyai sesetengah atur cara yang sihat sepanjang hari ini, anak anda tidak akan ketinggalan program-program yang baik. Semua ciri-ciri sistem kawalan ibu bapa mempunyai perlindungan kata laluan supaya anda tidak perlu bimbang tentang anak anda masuk ke dalam ciri-ciri kawalan ibu bapa itu sendiri. Lihatlah lebih dekat DirecTV vs pesaingnya. Jangan tunggu lagi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *