Banyak kerjaya peluang di Bank India bangun, Pengawal Pantai India dan pengambilan Nhpc 2013

Banyak kerjaya peluang di Bank India bangun, Pengawal Pantai India dan pengambilan Nhpc 2013

Jika orang yang bercita-cita tentang pengurus bank atau pegawai-pegawai undang-undang atau Penolong Pengurus di Bank, maka Bank India pengambilan 2013 akan tempat untuk pergi.

Bermula dari kerani kepada pegawai-pegawai pakar, perbankan pekerjaan terbaik

Bank India adalah salah satu India nationalized bank utama, yang dianggap agak sebuah konglomerat yang besar daripada cawangan-cawangan yang merebak di seluruh negara. Kebelakangan ini, jawatan Penolong Pengurus, pegawai undang-undang dan pelbagai pegawai pakar lain telah telah diisi. India Bank pengambilan 2013 bagi cadres Perkeranian dan percubaan pegawai akan Tempahan dijalankan, dengan pengumuman IBPS CWE atau Institut daripada perbankan kakitangan pemilihan umum peperiksaan bertulis pada bulan Disember 2012. PO CWE sepatutnya menjadi tentatif dijadualkan pada 2013, supaya calon-calon yang berminat boleh ke Bank India, yang mempunyai tempahan derhaka ke perbankan internet, perbankan peribadi dan Perbankan Korporat, perbankan pelaburan dan ramai yang lain pelbagai bidang.

Envying kerjaya komander Pengawal Pantai

Jawatan Penolong komander, untuk kedua-dua lelaki dan wanita, pangkat Kumpulan A diwartakan ada ditawarkan melalui pengambilan Pengawal Pantai India 2013. Pengawal Pantai India merupakan salah satu sayap Angkatan Tentera India, di mana lelaki dan wanita muda boleh mengisytiharkan untuk diri mereka sendiri dalam kerjaya yang mencabar dan padat. Peluang-peluang yang boleh didapati secara umum tugas, tugas juruterbang dan kategori teknikal bagi kedua-dua lelaki dan wanita, syarat mereka mempunyai kelayakan sesuai dalam pendidikan, kesihatan dan umur.
Calon-calon yang akan dipilih akhirnya melalui bateri ujian akan bermula dengan skala gaji yang kacak, sebanyak 15,600 Rs clubbed dengan elaun-elaun lain. Pengambilan Pengawal Pantai India 2013 Tempahan telah diiklankan pada bulan Disember 2012, pilihan, Lembaga perubatan dan temubual yang akan secara beransur-ansur dimaklumkan mungkin pada awal tahun 2013. Memulakan kerjaya sebagai Penolong komander di bahagian-bahagian yang berbeza daripada pengawal pantai India, rekrut ini akan mampu untuk mendapatkan pangkat ke pangkat yang lebih tinggi jika mereka lebih suka dan layak untuk mendapat komisen yang kekal.

Jawatan pengurusan pentadbiran dengan NHPC

Jika mendapat pekerjaan sebagai seorang pengurus besar atau Timbalan Pengurus atau bahkan Penolong Pengurus di sebuah syarikat seperti NHPC atau perbadanan kuasa hidro, maka akan menjadi satu impian pencapaian bagi calon-calon yang ramai. Tetapi kerana jawatan ini adalah sangat bertanggungjawab, berprofil tinggi dan kerja-kerja pentadbiran di peringkat tertinggi NHPC, proses pengambilan pekerja dan dalam pendidikan kelayakan serta pengalaman akan agak berkesan.
Perbadanan kuasa hidro negara telah berkembang dalam hanya 3 dekad kewujudannya sebagai pemaju terbesar kuasa Hidroelektrik di India, satu pencapaian yang dikongsi bersama oleh para pekerja. Dengan pengambilan NHPC 2013, beberapa jawatan pengurusan telah terbuka, yang mana pengalaman yang panjang dalam bidang Syarikat hidro kuasa haba telah menjadi kriteria pilihan. Dengan kedudukan tersebut akan datang, tanggungjawab dan kuasa untuk membawa perubahan dalam hidro yang kuasa keupayaan generasi negara.

Calon-calon yang berjaya untuk mendapatkan pekerjaan di India Coast Guard atau perbadanan kuasa hidro negara atau pun Bank India, harus mempertimbangkan diri mereka setimpal untuk pekerjaan itu. Ia adalah melalui peperiksaan yang sukar dan kompetitif semua kelayakan yang pilihan tersebut akan dibuat hari ini. Oleh itu, pekerjaan ini akan tidak kurang turun gradable daripada pegawai-pegawai tertinggi di negara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *