Bantuan mekanikal bagi mati pucuk

Bantuan mekanikal bagi mati pucuk

Bagi orang-orang yang takut dengan pembedahan dan kesan sampingannya yang banyak, mereka boleh berpaling kepada beberapa ubat-ubatan untuk mengatasi mati pucuk. Vasodilators, ubat-ubatan yang menyebabkan saluran darah ke dilate, biasa digunakan untuk tujuan ini. Yang paling popular ini adalah nitroglycerin yang ditetapkan bagi angina (sakit dada).

Apabila digunakan pada zakar, salap nitroglycerin meningkatkan aliran darah ke organ itu, menghasilkan ereksi yang mencukupi. Tetapi ada tangkapan: dadah sering memberikan wanita sakit kepala! Oleh itu, gunakan kondom yang sebelum mempunyai hubungan seks dengan pasangan anda.

Lain-lain kesan sampingan nitroglycerin yang kecil akan pening, loya, muntah-muntah atau lemah. Yang paling teruk yang mungkin anda boleh harapkan daripada ubat ini pengsan, berdebar-debar atau berpeluh. Tetapi oleh kerana nitroglycerin juga sangat mudah terbakar, ada kemungkinan anda mungkin benar-benar hangus dijilat api cinta Walaupun tiada mangsa yang telah dilaporkan setakat ini.

“Telah ada laporan kejayaan beberapa individu dengan bentuk rawatan yang terpencil tetapi tiada kajian saintifik yang muktamad lagi telah selesai. Manakala sesetengah pesakit mungkin mendapat manfaat daripada ubat-ubatan untuk meningkatkan aliran darah arteri zakar, kesan-kesan sampingan seperti sakit kepala atau perut marah adalah perkara biasa. Terapi vasodilator sebagai rawatan bagi mati pucuk telah tidak secukupnya dikaji secara saintifik,”kata Dr. Stephen W. Leslie, Penolong Profesor klinikal pembedahan Case Western Reserve University School of Medicine di mati pucuk: semasa Diagnosis dan rawatan.

Terapi peningkatan vakum adalah kaedah bukan pembedahan merawat mati pucuk yang bergantung kepada peranti mekanikal. Alat-alat ini telah sekitar selama lebih daripada 70 tahun dan telah berjaya digunakan oleh lebih daripada 50,000 pesakit sama ada untuk jangka panjang pengurusan mati pucuk atau sebagai bantuan sementara yang di mati pucuk psikologi.

Peranti vakum constrictor pertama (VCD) telah dikonsepkan oleh Otto Lederer pada tahun 1917 yang mendapat paten untuk ciptaanNya yang kononnya akan meletakkan penghujungnya untuk mati pucuk.

Sepanjang tahun ini, VCD telah diubahsuai dalam usaha untuk menyelesaikan masalah mati pucuk. Satu peranti yang dikenali sebagai sistem Erec-bantuan menjual untuk kira-kira $400. Pengeluarnya berkata lebih daripada 15,000 unit telah dijual di Amerika Syarikat sejak tahun 1983.

Bagaimana Erec-bantuan kerja? Mengetahui di bahagian kelima siri ini. Jika pasangan anda mempunyai pemacu seks yang berkurang, membantu dia pulih dengan Fematril, selamat dan semulajadi wanita seks penambah yang boleh merangsang minda dan badan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *