Bandingkan Bajaj Allianz, Hdfc dan Max New York insurans

Bandingkan Bajaj Allianz, Hdfc dan Max New York insurans

Max New York insurans merupakan perusahaan perniagaan bersama antara New York hidup antarabangsa dan Max India Limited. MIL ada Syarikat India atas multi-business, manakala NYLI adalah sebuah syarikat global pakar insurans hayat. NYLI mempunyai lebih daripada 130 pejabat yang terletak di seluruh dunia. Ia memulakan operasinya yang berdaya maju di India sejak tahun 2001. MNYLI menyediakan pelbagai produk yang fleksibel di kedua-dua kesihatan dan insurans hayat. Ia menawarkan lapan pelumba tertentu yang boleh diubahsuai untuk 800 kombinasi untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan. Syarikat selanjutnya mencadangkan pelbagai rancangan yang direka untuk cita-cita kewangan jangka panjang dan matlamat. Sudah tentu, MNYLI penuh setia dan komited dalam membantu orang-orang yang memenuhi impian mereka. Antara rancangan yang komprehensif yang menyediakan MNYLI termasuk pelan perlindungan, rancangan kanak-kanak, Pelan pelaburan, pelan persaraan, pelan kesihatan dan pelan-pelan simpanan. Tambahan spesifikasi pelan di atas boleh dilihat dan difahami dengan melawat ibu pejabat atau laman-laman web melalui internet.

Di sisi lain, Bajaj Allianz insurans adalah satu daripada korporat antara gergasi dunia seperti Bajaj Auto dan Kumpulan Allianz. Bajaj Auto merupakan pengeluar terbesar two-wheelers dan three-wheelers di dunia; manakala Kumpulan Allianz Arena Antarabangsa syarikat insurans antaranya. Bajaj Allianz Life insurance mempunyai lebih daripada 800 pejabat seluruh dunia, dengan kira-kira 4 juta pelanggan yang berpuas hati. BALI menyediakan pelbagai jenis produk-produk insurans seperti pelan individu, rancangan penjagaan jangka, polisi insurans Perniagaan, Unit mendapat insurans, pelan insurans luar bandar, skim-skim insurans berkelompok, dasar kanak-kanak, pelan persaraan, pelan pencen, kewangan insurans, insurans penjagaan kesihatan, dan lebih dasar dan rancangan. Tambahan pula, BALI menawarkan skim ansuran mudah seperti cek, kad kredit, atau terus dari akaun bank pelanggan mereka. Pemegang polisi boleh juga memanfaatkan Debit langsung jika mereka mempunyai akaun yang sedia ada di Standard Chartered Bank. Namun begitu, laman web Bajaj Allianz Life insurans menyediakan anggaran dan pengiraan kos pendidikan kanak-kanak, penyelesaian persaraan, pencen, premium, dan dasar-dasar lain yang diperlukan. Ejen-ejen yang ramah dan hangat daripada membantu dalam spesifikasi polisi insurans, sebut harga dan terma-terma yang akan terbaik sesuai dengan keperluan setiap individu.

Sebaliknya, insurans hayat Standard HDFC adalah sebuah perusahaan bersama antara Standard kehidupan Plc, UK dan pembangunan perumahan Finance Corporation Limited. Ia menyediakan pelbagai penyelesaian insurans berkelompok, kepakaran kewangan yang mencukupi bagi pelaburan jangka panjang yang selamat. Sama seperti NYLI, HDFC menawarkan pelbagai pelan dan dasar-dasar yang boleh diperibadikan kepada keperluan khusus pelanggan. Penyediaan penyelesaian Kumpulan dengan berhati-hati dirancang untuk fleksibiliti yang lengkap bersama-sama dengan struktur caj-caj yang rendah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *