Baik soalan: Adakah saya mempunyai waran

Baik soalan: Adakah saya mempunyai waran

Jenis-jenis jenayah saya boleh mempunyai waran untuk?

Waran tangkap boleh dikeluarkan bagi dua jenis jenayah. Dua jenis-jenis jenayah yang utama adalah misdemeanors dan jenayah jenayah.

Pelanggaran jenayah waran biasanya akan Waran-waran yang tidak diketahui. Anda perlu tahu mengenai waran tangkap jika anda melakukan suatu jenayah jenayah.

Pelanggaran jenayah adalah mereka yang menarik satu tahun atau kurang ayat dan lain-lain yang semua dianggap jenayah jenayah.

Jenayah akan dikelaskan kepada kelas-kelas yang berbeza dalam dua jenis yang utama. Jenayah jenayah yang lebih serius yang jatuh ke dalam kelas A, dan pengurangan Jenayah Jenayah jatuh ke dalam Kelas B, dan sebagainya. Kelas C pelanggaran jenayah duduk di hujung skala yang lain.

Bagaimana saya boleh mempunyai waran?

Waran tangkap pada amnya dikeluarkan atas sebab-sebab berikut:

1. Tidak beralih di Mahkamah untuk pendengaran
2. Belum dibayar denda atau kos Mahkamah
3. Tidak mematuhi hukuman perintah Hakim-Hakim yang
4. Tidak mematuhi syarat-syarat percubaan anda
5. Tidak menyiapkan kerja-kerja atur cara atau komuniti perkhidmatan yang ditetapkan oleh Mahkamah
6. Kegagalan untuk mengaturkan tarikh arraignment yang
7. Polis mendapatkan waran dikeluarkan berdasarkan berkemungkinan menyebabkan

Pelanggaran lalu lintas adalah punca yang paling biasa bagi pengeluaran waran tangkap. Bangku waran biasanya dikeluarkan akibat pelanggaran lalu lintas.

Menggunakan waran bangku untuk memenuhi trafik infraction pematuhan dianggap tidak mengikut Perlembagaan oleh ramai.

Waran tangkap adalah perniagaan yang serius dan anda perlu memberi mereka perhatian yang mereka layak.

Apa yang boleh saya lakukan sekiranya saya mempunyai waran?

Anda boleh lakukan untuk mendaftar dalam talian hari ini untuk melihat jika terdapat sebarang waran untuk menangkap anda. Jika anda menemui satu, menganggap ia adalah bukan satu perbuatan jenayah anda boleh menjaga ia. Mendapatkan nasihat undang-undang jika inilah waran perbuatan jenayah.

Menganggap ia adalah satu kesalahan denda pelanggaran anda perlu mendapatkan waran itu dibatalkan. Terdapat dua pilihan utama jika waran itu kerana gagal hadir di Mahkamah. Kegagalan untuk muncul dalam waran Mahkamah anda pada dasarnya mempunyai salah satu pilihan yang kedua satu yang dinyatakan di bawah.

Pilihan satu adalah untuk membayar bon dengan waran dan dapatkan tarikh Mahkamah yang baru.

Pilihan kedua ialah untuk hadir di Mahkamah secara sukarela. Kebanyakan Mahkamah memberikan masa untuk mengkitar senior supaya waran boleh diuruskan dan denda boleh dibayar.

Ingat bon akan kekal cemerlang sehinggalah anda membayar bon atau Hakim membatalkan ia. Anda mungkin dikehendaki untuk menghantar bon pula sebelum Hakim membatalkan waran itu begitu bersedia untuk berbuat demikian apabila anda hadir di Mahkamah.

Adakah saya mempunyai waran adalah soalan yang layak jawapan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *