Baik dan buruk minum bir.

Baik dan buruk minum bir.

Walaupun untuk bir arak adalah minuman yang melibatkan alkohol, ini sahaja tidak membuat ia dalam keadaan fizikal yang juga berbahaya kepada anda sendiri. Minum bir terlalu adalah apa yang akan memberi anda anti mabuk, sakit kepala, dan isu-isu tambahan Kesihatan berbahaya seperti keracunan toksik. Jika anda hanya minum bir dalam kesederhanaan dan berjaya melarikan diri mendapat mabuk, anda tidak akan mengalami sebarang isu masa depan dengan kesejahteraan anda.

Salah satu yang biasa perkara rakyat mengatakan mengenai bir, adalah bahawa ia mungkin membuat anda lemak, oleh itu frasa terkenal “bir perut”. Secara keseluruhannya walaupun, bir termasuk kecil untuk sifar kandungan lemak, dan banyak bir Diet akan diperolehi luar sana bahawa anda boleh menggunakan untuk membantu memastikan anda ringan. Perut bir yang terkenal disebabkan oleh minum jumlah alkohol, yang seterusnya memberi kesan kepada keupayaan s badan untuk membakar sehingga lemak yang melampau. Walaupun bir boleh menyebabkan “bir perut” Jika anda mengambil terlalu banyak itu, jika anda hanya minum secara sederhana anda sepatutnya perlu saja.

Walaupun bir adalah amat rendah dalam gula, ia boleh menjejaskan anda tahap gula di dalam darah. Bir mengandungi alkohol yang boleh bertanggungjawab untuk mengurangkan tahap gula dalam darah anda yang semulajadi, membawa kepada tahap tenaga yang lebih rendah. Jika anda mengambil banyak bir, anda akan mendapat penat dan lulus. Alkohol dalam bir juga mengurangkan tahap insulin anda juga, yang menjadikannya hebat untuk bukan diabetes, kerana ia mengurangkan kemungkinan arteriosclerosis.

Lepas siasatan juga telah dikaitkan bir dengan menjatuhkan risiko penyakit jantung. Bir termasuk sifar kolesterol, walaupun ia boleh mempunyai kualiti antioksidan yang kecil yang boleh menjatuhkan pengoksidaan LDL, yang Selain itu boleh membantu dalam mengurangkan kemungkinan penyakit jantung anda. Bir yang menghairankan Selain itu sumber serat (jujur!), yang tertunggak berpunca daripada barli malted di dalamnya (walaupun ini adalah Selain itu apa yang boleh membuat seorang anti mabuk teruk). Bir juga boleh membantu untuk mengurangkan tahap tekanan, jika anda makan secara sederhana, tetapi hanya meletakkan ia memegang jika anda minum obses.

Untuk memperoleh semua manfaat kesihatan yang bir yang mungkin menyediakan, anda sepatutnya hanya mengambil satu bir sehari. Anda sepatutnya tidak mengambil apa-apa lebih daripada ini, kerana ia dengan mudah boleh membawa kepada masalah kesihatan pada masa hadapan. Alkohol nipis darah, dan ini adalah apa juga boleh melindungi jantung anda dan mengurangkan kemungkinan angin ahmar, walaupun ia bukanlah rawatan apa-apa jenis. Lepas siasatan walaupun telah mendedahkan sederhana penggunaan alkohol Mei bantuan mungkin hanya dengan memperbaiki memori anda, walaupun bir terlalu banyak memusnahkan sel-sel otak.

Bir juga adalah berkhasiat dengan cara yang pelik, walaupun ia akan terputus sehingga paras vitamin C, oleh itu anda sebab anda mengambil vitamin C dengan anti mabuk. Bir adalah sumber Galian lain, seperti magnesium, kalium, dan beberapa vitamin B seperti B1, B2, B3, B5, B6, B9, dan B12 yang bermanfaat. Bir termasuk tahap yang agak tinggi vitamin ini, bersama-sama dengan pelbagai mineral lain yang umum baik untuk badan anda.

Apabila ia datang ke, bir kebanyakannya termasuk lebih daripada 95% air, namun ia masih bertindak sebagai diuretik (membuat anda pee banyak), dan mabuk adalah sebahagian dehidrasi, itulah sebabnya mengapa anda perlu minum banyak air, terutama apabila anda pulang ke rumah dari petang anda keluar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *