Bahaya Parabens –just bagaimana maut akan mereka?

Bahaya Parabens –just bagaimana maut akan mereka?

Beberapa orang yang menggunakan produk kosmetik secara tetap mempunyai apa-apa idea mengenai bahaya parabens produk-produk yang mereka gunakan. Saya sebutkan kepada beberapa orang bahawa ia adalah tidak digalakkan untuk menggunakan produk yang mengandungi bahan-bahan kimia berbahaya, dan jawapan yang saya telah mendapat pada setiap kali adalah, parabens buruk bagi anda? Ya, mereka adalah sangat buruk.

Walaupun fakta bahawa saintis, pentadbiran makanan dan dadah, dan Syarikat-syarikat kosmetik semua sangat menyedari bahaya parabens agen-agen kimia ini adalah masih yang paling meluas digunakan Awetan ejen dalam perniagaan. FDA telah benar-benar cuba untuk menghentikan industri kosmetik AS dari menggunakan bahan kimia ini, tetapi Mahkamah terus mengubah cubaan mereka pada peraturan.

Jika anda salah satu orang yang bertanya soalan parabens buruk bagi anda kemudian anda benar-benar tidak mempunyai idea apa bahan kimia ini boleh melakukan, atau dapat sudah melakukan badan anda. Walaupun FDA Amerika Syarikat masih belum berjaya mendapatkan ejen diharamkan Kesatuan Eropah telah membuat pasti bahawa ini dan lain-lain boleh agen-agen kimia tidak lagi membahayakan kepada sesiapa pun.

Jadi, saya yakin dengan sekarang bahawa anda tertanya-tanya apakah bahaya banyak parabens. Salah satu masalah yang telah dikenalpasti adalah bahawa bahan kimia ini yang bertindak sebagai disruptors sistem endokrin, yang adalah untuk mengatakan bahawa mereka mempunyai kesan seperti estrogen dalam badan. Kesan ini boleh menghasilkan kanak-kanak yang berkembang pada kelajuan yang lebih perlahan sedikit daripada rakan-rakan mereka lakukan.

Adakah parabens yang cukup teruk untuk anda bahawa ia boleh menyebabkan anda beberapa bentuk kerosakan kekal? Bagaimana jika saya memberitahu anda bahawa mereka telah secara saintifik terbukti untuk menjadi organ, dan neurotoxins? Bagaimana jika saya juga memberitahu anda bahawa kajian telah menunjukkan bahawa mangsa kanser payudara wanita dari semua berbeza lapisan telah didapati mempunyai hanya satu penyebut biasa dalam semua kes-kes mereka?

Adakah anda berfikir bahawa anda boleh meneka apa yang penyebut biasa yang satu itu? Ia adalah fakta bahawa bahan kimia ini telah ditemui di dalam ketumbuhan biopsied payudara setiap wanita-wanita ini, dan yang lebih banyak daripada kebetulan yang anda rasa? Bahaya parabens sangat nyata, dan perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan untuk melindungi diri anda untuk mula menggunakan produk yang paraben percuma.

Sekarang bahawa anda tahu jawapan kepada soalan itu buruk bagi kamu parabens apa anda akan lakukan? Anda akan mula dengan membaling keluar semua produk jumlah bahan kimia yang anda ada, dan menggantikan mereka dengan krim dan losyen yang mengandungi apa-apa kecuali semua bahan-bahan semulajadi. Jenis-jenis bahan-bahan tidak hanya baik untuk kesihatan anda secara keseluruhan, tetapi juga untuk kulit anda.

Anda tidak perlu terus membenarkan bahaya parabens untuk mengancam kesihatan dan kecergasan. Oleh perubahan daripada tanaman saat ini anda produk-produk kosmetik yang anda boleh menikmati mempunyai kulit cantik yang benar-benar risiko percuma.

Layari laman web saya hari untuk mempelajari lebih lanjut tentang ini, paraben percuma bahan semulajadi yang sangat baik untuk menjaga anda kulit sihat dan muda mencari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *