Bahaya minyak lintah

Bahaya minyak lintah

Lintah ini mengandungi enzim “hirudin” yang digunakan sebagai masalah darah nipis jika terdapat darah beku beku darah dalam saluran. Bahan minyak lintah tidak mengandungi enzim dan jika minyak yang digunakan dalam pinjaman yang digunakan untuk zakar dengan matlamat untuk mengembangkan zakar adalah jelas salah, kerana “hirudin” sebagai bahan untuk mencairkan darah beku dan tidak meningkatkan sel zakar rangkaian. Pada masa ini, banyak minyak & krim mengandungi pinjaman yang dijual melalui internet bagi tujuan menaikkan ia. Ada kajian yang boleh meningkatkan saiz zakar jadi guna akan sia-sia! Walaupun minyak mungkin mempunyai mana-mana jawatan pinjaman asal.

Peniaga-peniaga ubat-ubatan untuk mengambil kesempatan daripada mitos plow keuntungan jualan minyak untuk pinjaman kerana kejahilan ramai lelaki. Biasanya pembelian minyak lintah (minyak lintah) disertai dengan penggunaan teknikal, jadi ini adalah rahsia “teknikal” yang adalah fakta bahawa anda boleh membesarkan Corpora cavernosa sel-sel, tetapi tidak minyak, malangnya teknik-teknik yang diberikan oleh seorang amatur, membuat rumah dibuat, sangat buruk, hanya menyalin kaedah percuma dan sudah tentu amat terhad dalam latihan teknikal, jadi keputusan kursus jelas sia-sia, dan anda akan terus bergantung kepada pinjaman untuk membeli minyak dan ubat-ubatan lain yang serupa.

Seks berkaitan pinjaman yang menggunakan minyak ini pada zakar tujuan seks adalah cara yang ampuh yang sangat berbahaya jika faraj lembap mudah berpasangan, penggunaan minyak akan mengganggu pinjaman syarat-syarat dalam faraj dan menyebabkan perubahan dalam kuman yang “baik” dalam faraj dan secara tidak langsung akan menyebabkan bakteria “baka”(bad bacteria) akan timbulkan penyakit dalam faraj. Jika vagina Kering, harus digunakan berdasarkan pelincir yang mudah dilarutkan di dalam air (tidak. minyak lintah / Leech minyak) dan bakteria yang mengganggu “baik” yang telah wujud dalam faraj, tidak baik untuk faraj dengan menggunakan minyak dan pinjaman yang tidak baik untuk kesihatan dan berbahaya kerana jika pasangan anda akan dijangkiti adalah amat berbahaya untuk rahim! Zakar anda akan mengalami kesan sampingan jika pinjaman buruk bahawa anda menggunakan minyak yang masih mengandungi bakteria / berbahaya kuman (terutamanya tidak didaftarkan oleh Jabatan Kesihatan), yang boleh membawa kepada impotency, kerengsaan kepada jangkitan berbahaya zakar dalam tempoh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *