‘baggy’ selebriti berpaling ke kelopak mata pembedahan berisiko

‘baggy’ selebriti berpaling ke kelopak mata pembedahan berisiko

Mereka mungkin tidak mengakuinya tetapi beberapa selebriti kegemaran kami dipercayai telah menjalani pembedahan blepharoplasty atau kelopak mata untuk menghapuskan beg mata mereka dan memberi mereka rupa yang lebih segar dan lebih muda.

Ini adalah pendapat daripada beberapa pakar bedah plastik yang perasan perubahan dramatik dalam Bono, George Clooney dan bintang-bintang lain yang kini kelihatan “berbeza” didakwa kerana pembedahan plastik. -Pemerhatian yang menarik boleh dikutip daripada mybodypart.com.

Penyanyi utama U2 Bono tidak lagi memakai Nya cermin mata hitam cap dagangan yang hari ini dan beg mata beliau telah misteri hilang, membuat sesetengah doktor yang spekulasi bahawa beliau telah pergi di bawah pisau tempahan.

Dr. Lucy Glancey, yang berpangkalan di UK plastik bedah, berkata lebam adalah satu perkara biasa “selepas” apa-apa prosedur yang biasanya berlangsung selama enam minggu. Katanya, ini adalah sebab mengapa Bono telah telah bersembunyi di bawah cermin mata hitam tersebut untuk tempoh yang agak lama.

“Saya pasti fikir Bono telah blepharoplasty lebih rendah – rendah kelopak mata pembedahan – plaster yang meliputi kembali pada bulan Disember. Mungkin dia sedikit lebam di bawah mata buat masa ini – kadang-kadang anda mendapat tiada lebam selepas pembedahan, kadang-kadang anda mendapat lebam di bawah mata hanya satu, memberikan apa yang kelihatan seperti mata hitam. Mata hitam yang sesuai boleh mengambil sehingga enam minggu untuk menyembuhkan, di atas parut sedikit, yang akan menjelaskan mengapa Bono masih tersembunyi di bawah cermin mata hitam sehingga kini,”kata Glancey.

Forty-five tahun Clooney adalah selebriti lain yang kelihatan baik hari ini. Manakala yang boleh kepada kejayaan siri filem Ocean beliau, lain-lain berhujah blepharoplasty itu boleh menjadi alasan utama mengapa pelakon kacak tidak kelihatan “letih” pada masa kini.

Clooney sendiri telah bergurau tentang pembedahan dikatakan beliau dua kali. Cannes, Don Cheadle, Clooney di bintang-gandingan di Ocean’s 13, memberitahu pelakon dia hanya mempunyai satu mata yang dilakukan. Clooney menjawab bahawa beliau ingin mencuba terlebih dahulu dan “memberikan satu ujian yang dijalankan.”

Ketika ditemuramah oleh Julia Roberts bagi yang Oprah Winfrey Khas di Oscar, Clooney lagi bergurau tentang beliau “blepharoplasty.” Roberts ditanya pelakon apa adalah paling penting perubahan yang beliau lakukan dalam hidupnya yang mana Clooney menjawab, “Aku punya mata yang dilakukan, anda boleh beritahu saya? Saya fikir ia adalah penting untuk melihat bangun.”

“Sama ada Clooney memberitahu kebenaran atau tidak, penampilan luar biasa melakukan semua yang bercakap pada masa ini. Clooney tidak lagi mempunyai beg under-eye dan matanya akan lebih terbuka berbanding sebelum. Beliau nampaknya telah blepharoplasty yang penuh pada kelopak kedua-dua Nya atas dan bawah mata,”kata George Lindemann pada mybodypart.com.

Blepharoplasty boleh menjadi satu penyelesaian yang baik untuk orang dengan mata beg dengan syarat mereka mempunyai wang untuk membakar dan sanggup melalui pembedahan dan risiko-risiko yang mungkin. Bagi mereka yang menginginkan satu prosedur tidak invasif yang berkesan, cuba Eyevive. Krim unik ini akan membantu mengurangkan mata beg, puffiness, Lingkaran hitam, kedutan dan tanda-tanda penuaan tanpa keperluan untuk pembedahan yang mahal dan berisiko yang lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *