Bagaimana untuk tahu jika seorang wanita mahu anda mendekati dia

Bagaimana untuk tahu jika seorang wanita mahu anda mendekati dia

Jika seperti kebanyakan lelaki, pemikiran mendekati seorang wanita yang pelik untuk memulakan perbualan menghantar rama-rama kepada perut anda, maka terdapat dua perkara yang boleh anda lakukan. Anda boleh belajar seni menghampiri wanita yakin atau menunggu wanita untuk menghantar isyarat tingkah laku mengurat yang bahawa mereka berminat dalam anda. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mahir mengambil isyarat-isyarat ini, maka anda mungkin terlepas keluar pada segala-galanya dan oleh itu cadangan saya adalah bahawa anda mempelajari kedua-dua kemahiran.

Artikel ini akan menyentuh tentang bagaimana untuk mengenal pasti tingkah laku mengurat isyarat kanak-kanak perempuan hantar keluar kepada lelaki yang mereka berminat dan Bilakah anda boleh mendekati mereka berjaya.

Sejak kedua-dua anda mempunyai lagi untuk bertemu, satu-satunya cara seorang wanita boleh menghantar isyarat tingkah laku mengurat adalah melalui Bahasa badan beliau. Kebanyakan wanita yang flirt dengan lelaki separa sedar akan memberitahu orang bahawa mereka berminat dan mahu mengambil perkara-perkara ke tahap yang lebih tinggi dan memberi pada dasarnya adalah isyarat kepada kaum lelaki untuk mendekati mereka.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang wanita Cari kenalan untuk suka-suka dan mungkin tidak benar-benar tertarik kepada sasaran tingkah laku mengurat mereka. Apa-apa kes, ianya tidak penting kerana kerana beliau telah flirting dengan anda, anda sentiasa boleh bermain bersama-sama dan siapa tahu, anda mungkin mencetuskan tarikan di kemudian.

Jadi sangat taat apabila anda berada di tempat dengan kehadiran wanita. Salah satu tanda-tanda adalah bahawa dia akan sentiasa arah anda ataupun anda secara langsung. Jika anda sedar bahawa seorang wanita yang terus mencari arah anda, dia adalah mungkin menyemak anda walaupun dia mungkin tidak tertarik dengan anda lagi. Tetapi Menurut beliau mendaftar anda keluar, mesti ada faedah pun.

Sekarang, jika anda berlaku untuk melihat cara beliau dan beliau dikunci mata dengan anda, maka ini adalah isyarat yang amat jelas. Anda mesti tahu bahawa mewujudkan hubungan mata adalah salah satu cara utama wanita flirt dengan lelaki. Jadi jika anda memegang pandangannya beliau dan tersenyum pada dia dan dia reciprocates senyuman anda, masanya telah tiba untuk anda untuk mendekati beliau.

Kadang-kadang, ia adalah wanita yang memulakan senyuman apabila dia menangkap anda dalam satu pandangan. Wanita yang flirt dengan menghantar senyuman pertama berkuatkuasa memberitahu bahawa dia suka apa yang dia melihat dan mahu anda untuk mendekati beliau. Ini adalah kerana kanak-kanak perempuan bukan sahaja tersenyum pada orang-orang yang mereka tidak tertarik kepada. Jika anda malu dan melihat jauhnya tanpa mendekati dia, anda akan mempunyai dibakar jauhnya peluang dan mungkin tidak mendapat peluang kedua kerana wanita akan ditutup oleh lelaki yang mempunyai rendah diri keyakinan atau dia mungkin berfikir bahawa anda tidak berminat dan tidak mengganggu mana-mana lagi.

Sering kali, Bilakah wanita flirts dengan anda, dia juga akan membuat beberapa usaha untuk mendapatkan perhatian anda seperti beliau boleh berjalan atau berdiri berdekatan dengan anda beberapa kali. Jika anda mendapati beliau berdiri di sebelah anda semata-mata, beliau mungkin adalah mengasingkan dirinya supaya anda boleh mempunyai peluang yang lebih baik untuk mendekati dan bercakap dengannya. Jadi memahami peluang jika anda juga berminat dengan beliau.

Dengan mengetahui dan yang taat pada menjemput saya isyarat, anda boleh lebih yakin dengan fakta bahawa beliau berminat dengan anda dan ia terpulang anda pendekatan beliau untuk memulakan perbualan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *