Bagaimana untuk tahu jika Multivitamin dari Amway Global Ok untuk mengambil

Bagaimana untuk tahu jika Multivitamin dari Amway Global Ok untuk mengambil

Terdapat tiga soalan utama yang anda perlu tanya diri anda sebelum menimbangkan multi-vitamin yang. Sebaik sahaja anda mendapatkan jawapan kepada soalan-soalan anda harus tanya diri anda jika mereka layak mengambil. Membuat kesimpulan sendiri selepas membaca artikel ini.

1. Adakah Multivitamin nilai apa-apa?

* Satu kajian yang dilakukan pada 2000 oleh Persatuan Dietetik Amerika menyatakan bahawa 1/3 daripada remaja dapat ditolak bahawa 75% daripada keperluan harian minimum (piramid makanan). Satu lagi kajian oleh mereka mengambil dua kumpulan kanak-kanak lelaki yang berusia 13 tahun, 1 Kumpulan yang mengambil multivitamin dan lain yang tidak mengambil multivitamin. Mereka kemudian diikuti mereka selama lapan bulan. Mereka berbanding pertumbuhan otak dan sistem saraf Kumpulan. Keputusan adalah bahawa kanak-kanak lelaki yang mengambil multivitamin yang mempunyai peningkatan ketara dalam perisikan bebas lisan.

* Satu lagi kajian yang dilakukan oleh The Persatuan Dietetik Amerika yang dijalankan pada tahun 2007 mendapati bahawa sebahagian besar daripada orang dewasa yang lebih tua tidak mengambil jumlah mencukupi nutrien daripada makanan semata-mata. Kerana kajian telah dilakukan apabila beberapa diberikan Multivitamin dan mereka telah rechecked kemudian. Hasil kajian menunjukkan bahawa 80% baru minimum garis panduan piramid makanan. Ini menunjukkan bahawa walaupun tambahan 20% masih tidak sampai ke jumlah min yang diperlukan untuk mengelakkan penyakit kekurangan, apatah lagi penyakit kronik. Semasa kajian ini sama DNA mereka dinilai pada dan mereka mendapati bahawa orang-orang yang telah menambahkan mempunyai DNA yang kelihatan sama seperti seseorang yang telah telah rosak oleh radiasi x-ray.

* DNA adalah amat penting kerana ia adalah pusat semua sel dan mengarahkan pertumbuhan mereka. Kekurangan mengakibatkan kerosakan kepada DNA kerana enzim di dalam badan yang membaiki DNA memerlukan nutrien untuk bekerja dengan baik. Ini boleh menjadi berbanding mengambil topi daripada injap dalam enjin kereta anda. Anda tidak akan perasan ia segera tetapi jika tidak pernah tetap anda akan melihat isu-isu dengan prestasi kereta yang turun di jalan raya. Dalam hidup anda hanya mendapat satu penjagaan.

* Kesimpulan: Ya, Multivitamin adalah penting. Tambahan yang mudah akan membawa kepada penambahbaikan kesihatan dan peningkatan umur panjang pada kos yang sangat rendah.

2. Adakah buah-buahan dan sayur-sayuran penting?

* Untuk kajian EPI yang dilakukan di Sepanyol oleh The American Journal of Clinical Nutrition 2007 menyimpulkan bahawa pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran yang tinggi telah dikaitkan dengan pengurangan kematian. Maksudnya jika anda mempunyai pengambilan tinggi kedua-dua anda mempunyai peluang yang lebih baik hidup lagi. Ingat bahawa min dalam 7-9 hidangan setiap hari.

* Satu lagi kajian yang dijalankan pada tahun 2007 membuat kesimpulan bahawa hanya 27% semua orang dewasa mendapat 3 atau lebih hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran.

* Kesimpulan: Ya, buah-buahan dan sayur-sayuran adalah sangat penting, terutamanya dengan ia adalah berkaitan dengan pengurangan kematian. Juga lebih 73% orang dewasa tidak walaupun mendapat minima yang diperlukan.

3. Adakah deluxe Multivitamin dengan nutrien Phyto berbaloi?

· Likopena adalah nutrien phyto. Kajian menunjukkan bahawa terdapat hubungan songsang yang berkaitan antara tahap likopena plasma dan risiko kanser paru-paru. Kerana pengambilan likopena juga meningkat risiko kanser paru-paru menurun. Fakta: Kanser paru-paru adalah pembunuh kanser #1 di Amerika Syarikat.

· Satu kajian yang dilakukan oleh Eropah jurnal daripada kardiovaskular pencegahan pemulihan pada bulan Februari 2008 memandang kepentingan vitamin antioksidan yang datang dalam bentuk tambahan dan korelasi dengan risiko penyakit arteri koronari. Selepas melakukan Meta-analisis yang (meletakkan maklumat daripada beberapa kajian bersama-sama), mereka mendapati bahawa peningkatan antioksidan vitamin kepada prospek tahap yang munasabah bagi mengurangkan risiko daripada penyakit jantung kronik.

* Kesimpulan: Ya, Multivitamin dengan pelbagai khasiat adalah berbaloi!
Kajian ini menyediakan bukti-bukti mengenai tiga perkara:

1. Anda perlukan Multivitamin asas

2. Anda perlukan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda

3. Tinggi jumlah nutrien Phyto dan antioksidan boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda. DNA yang sihat membawa kepada sel-sel yang sihat dan yang membawa kepada yang lebih sihat anda!

Sains pekatan, nutrien Phyto dan menjual Nutrilite Amway Global di
Dari kata-kata Dombrowski Rang undang-undang, Pengurus pengalaman jenama Nutrilite Amway Global di

* Nurtilite kawalan kualiti bagi benih untuk produk siap (tidak seperti pertandingan) *

Terdapat keseluruhan proses dimana Nutrilite Amway Global sebenarnya menumpukan nutrien. Ex: Jeruk mempunyai vitamin C. Bukan itu sahaja tetapi ia mempunyai pelbagai khasiat seperti Bioflavonoids juga. Tuaian NUTRILITE untuk mendapatkan paling penting ke dalam makanan tambahan.

Rang undang-undang Luke, pengurus pembangunan dan penyelidikan Nutrilite

Perbezaan antara suplemen vitamin Nutrilite Amway Global dan lain-lain adalah bermula dengan buah-buahan itu sendiri. NUTRILITE telah melakukan kajian yang menunjukkan Bilakah masa yang optimum untuk menuai tumbuh-tumbuhan untuk hasil yang terbaik. Sejak Nutrite mengawal keseluruhan proses, mereka memilih buah-buahan pada masa tersebut.

Apa yang membuatkan vitamin Nutrilite begitu istimewa semasa proses?

* Amway Global Nutrilite kegunaan chromatogram() menunjukkan pelbagai khasiat apa setiap buah-buahan dan berapa banyak di dalamnya.

* Buah-buahan dan sayur-sayuran tambahan NUTRILITE ™ ada dalam equivilant 10 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran fitonutrien. Ingat: minimum adalah 7-9 hidangan mengikut piramid.

* Salah satu suplemen NUTRILITE ™ Double X mempunyai 22 pelbagai vitamin dan mineral dalam Gabungan kaya pekatan dengan lebih daripada 20 pekatan tumbuhan yang berbeza.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *