Bagaimana untuk tahu jika anda kehilangan berat badan Hcg jatuh adalah perkara yang sebenar

Bagaimana untuk tahu jika anda kehilangan berat badan Hcg jatuh adalah perkara yang sebenar

Setiap hari, ratusan ribu orang di seluruh dunia menggunakan titisan HCG untuk penurunan berat badan. Sehingga kini, jumlah kisah-kisah kejayaan yang dikaitkan dengan titisan HCG yang jauh lebih besar daripada kegagalan beberapa. Sehingga 10 pound boleh hilang dalam minggu pertama Diet HCG, mengikut diet pada regimen; selepas itu, kehilangan berat badan adalah kira-kira 1-2 paun sehari. Selain itu, peratusan yang tinggi daripada pelaku diet ini telah disimpan pound sehingga setahun selepas memulakan atur cara itu.

Orang-orang yang tidak melihat penurunan berat badan dengan titisan HCG jenis ini akan gagal kerana dua sebab. Sama ada mereka telah menggunakan titisan HCG palsu atau mereka tidak mampu untuk mengikuti regimen diet ketat HCG.

Dibangunkan oleh Dr. A.T.W. Simeons, HCG diet memerlukan Diet untuk makan jenis tertentu makanan dan pastikan bahagian untuk sekurang-kurangnya. Pendekatan ini digabungkan dengan HCG menyebabkan lemak untuk dikeluarkan dari lemak yang tidak normal dalam badan. Terdapat sekatan-sekatan lain dalam diet HCG, seperti penghapusan produk-produk penjagaan peribadi seperti krim atau losyen yang mengandungi minyak yang mudah diserap oleh kulit.

Titis kehilangan berat badan HCG boleh dibeli dalam talian, tetapi sebelum anda melakukan sebarang pesanan, anda perlu menyelidik Syarikat yang anda sedang memikirkan untuk berurusan dengan. Anda harus berhati-hati jika harga nampaknya sangat rendah. Atau, jika titisan HCG berharga lebih daripada $50 auns, mencari di tempat lain. Satu lagi bendera merah harus muncul apabila syarikat-syarikat yang mahu menjual regimen mereka di dos 30 titis sehari – dos yang diperlukan ialah 60 titik.

HCG yang dibuat di Amerika Syarikat akan menjadi satu produk yang dikawal selia, jadi adalah terbaik untuk tidak membeli titisan di luar negara. Di Amerika Syarikat Semua tambahan dan ubat-ubatan perlu dibuat dalam makmal farmaseutikal yang berdaftar dengan FDA. Pengeluar produk homeopati perlu mematuhi Pharmacopeia homeopati Amerika Syarikat (HPUS).

Terdapat juga suntikan HCG, tetapi penurunan berat badan yang kini lebih popular. Titisan yang tidak memerlukan preskripsi dan adalah sama berkesan dan kos yang jauh lebih kurang berbanding produk penurunan berat badan preskripsi. Dan sudah tentu, majoriti orang-orang tidak mahu terganggu dengan suntikan harian yang incomfortable, yang membuatkan titisan yang lebih praktikal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *