“bagaimana untuk secara semulajadi sebaliknya Endometriosis, mengurangkan The kesakitan fizikal, dan mengimbangi anda badan lagi”

“bagaimana untuk secara semulajadi sebaliknya Endometriosis, mengurangkan The kesakitan fizikal, dan mengimbangi anda badan lagi”

Apabila anda atau saya mengalami kemarahan perut kami pergi ketat gigi clench bersama-sama, urat-urat yang menonjol pada bahagian leher dan tekanan darah kita naik.

Tahap tekanan darah yang normal
dianggap 120/80,

140/90 atau lebih tinggi ke atas beberapa minggu, akan dikira
sebagai tekanan darah tinggi.

Emosi kita menyebabkan perkara-perkara fizikal.

Tetapi, jika emosi akan disembunyikan dan badan anda “memegang pada” kepada mereka untuk jangka masa yang panjang, anda boleh kemudian melihat gejala-gejala yang boleh nyata dalam badan anda sebagai penyakit, gangguan, atau keadaan yang serius,

Yang pada ketika itu, anda akan pergi ke doktor tempatan yang akan menulis preskripsi bagi simptom manifesting anda.

Saya masih ingat perasaan seperti zombie-doktor saya memberitahu saya saya terpaksa berehat lebih tetapi saya tidak dapat berehat, saya cuba untuk mendengar apa yang badan saya telah cuba untuk menunjukkan atau memberitahu saya tentang keadaan saya.

Saya percaya badan saya telah cuba untuk berkata, “tidak ada sesuatu yang tidak begitu tepat”

Saya benar-benar tidak berpuas hati dengan kesan-kesan sampingan yang biasa-saya hanya mahu tahu apa yang berlaku salah di bawahnya gejala-gejala tersebut, apa adalah punca atau sebab untuk semua ini.

Saya akhirnya yakin diri saya bahawa saya hanya perlu mengalami gejala-gejala saya – orang terus mengatakan saya itu dalam fikiran saya, tetapi kerana mereka tidak dapat melihat gejala fizikal, seperti yang patah kaki, atau terdapat ruam pada kulit saya, maka semua orang fikir saya seolah-olah ok,

nasihat yang saya terima adalah berdasarkan kepada saya “gejala”

Aku kini tahu Walau bagaimanapun, gejala itu hanya topeng sebenar yang mendasari punca.

Mengetahui apa yang saya tahu sekarang, apa yang seharusnya terjadi adalah bahawa saya harus diberi pilihan pilihan yang berdaya maju yang sebenar dan pendekatan yang berbeza, berbeza dengan, laluan yang standard untuk ubat-ubatan.

Alternatif semulajadi akan menjadi pilihan yang lembut tidak invasif & berdaya maju, orang-orang yang melihat kesejahteraan orang-orang yang menyeluruh, dari segi holistik, pilihan yang nyata berdaya maju yang mempunyai masa, dan kemahiran, untuk melihat di bawah dan lalu gejala-gejala saya untuk mencari yang benar yang mendasari punca.

Pengalaman saya sendiri telah membuktikan kepada saya bahawa punca akar, jika ditinggalkan tidak dapat dikesan, sering nyata diri sebagai penyakit, gangguan atau keadaan yang serius.

Malah kajian terkini menunjukkan bahawa dapat dilihat aspek emosi yang negatif yang akan diadakan untuk badan anda, mengganggu dan mengganggu bidang tenaga badan anda, setakat penyakit, gangguan atau keadaan yang serius menjadi gejala manifesting.

Tambahan pula,

Keadaan saya sendiri tidak pernah dinilai atau diukur dari sudut gangguan emosi – tetapi hanya dinilai daripada sudut gejala fizikal.

Saya akan memberi anda 13 ghaib punca kebanyakan penyakit gangguan dan syarat-syarat yang serius,

3 daripada 13 ghaib punca yang utama – batang lain 10 dari 3 yang utama,

jadi yang utama 3,

kemarahan, kesedihan dan ketakutan,

10 sekunder yang berpunca dari 3 utama adalah,

rasa bersalah, malu kebanggaan, menyesal, cemburu, kebencian, rasa malu, kebimbangan, kemurungan dan penyesalan,

pada dasarnya semua 13 ghaib punca memainkan peranan penting dan dominan dalam membentuk dan menentukan tabiat dan tingkah laku, kesejahteraan psikologi anda dan oleh itu, kecerdasan emosi secara keseluruhan anda.

Jika badan anda memegang pada mana-mana punca akar yang tidak kelihatan ini 13, maka hasil yang sering ditemuinya sebagai gejala fizikal, dan dengan ini gejala fizikal bahawa perubatan moden yang mensasarkan pada merawat, apabila sepanjang masa
Terletak di bawahnya, sebab yang lebih asas, tidak kelihatan, menambah bahan api kepada gejala-gejala yang berterusan anda.

Diagnosis kemandulan yang secara automatik dilabelkan sebagai masalah sebenar yang menyebabkan kecacatan kepada organ-organ reproduktif anda, anda boleh

atau, ia boleh anda artritis yang dilabelkan sebagai masalah sebenar yang menyebabkan anda sakit dan kaku sendi,

atau ia juga boleh menjadi serangan panik yang ditandakan sebagai masalah sebenar yang menyebabkan anda itu erratically lumba tengah-tengah dan memandu anda takut, anxiousness atau kritikal-(sebab tidak jelas) – seperti ia sekali dikawal dan dihadkan kehidupan saya beberapa tahun yang pendek yang lalu,

Walau apa pun, ini adalah semua gejala, dan tambahan pula,

input perubatan yang semakin meningkat pada satu masa nanti akan counterproductive dan boleh menghasilkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

Pertubuhan Perubatan seolah-olah telah menjadi terlalu biasa dalam mentadbir preskripsi dadah seperti jenis kelegaan, supaya anda boleh – terbaik – belajar untuk hanya menghadapi Bilakah sepanjang masa di bawahnya terletak sebab tidak kelihatan lebih asas, memandu gangguan penyakit yang kronik atau keadaan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *