Bagaimana untuk pilihan anda mendaki Kasut Eb

Bagaimana untuk pilihan anda mendaki Kasut Eb

1947
Pierre Alain, sebuah gunung yang terkenal dan pendaki masa direka Kasut mendaki pertama di dunia, PA dengan bantuan Emile BOURDONNEAU, shoemaker induk.

1950
Daripada inovasi ini, jenama yang lahir EB, yang selama ini akan diiktiraf di seluruh dunia bagi Kasut berkualiti tinggi dengan. Para pendaki yang terbaik di dunia pada masa itu memakai mereka.

1975
EB yang menjual Kasut di semua benua. Kemudahan pengeluaran yang terletak di rantau Paris dieksport 90%, iaitu satu Oscar ke tanda, bagi perkembangan antarabangsa. Dia mempunyai kedua pada tahun berikutnya
Bangunan dalam model “Super Gratton, 35 tahun kemudian masih, dia kekal dalam memori ramai pendaki

tahun 1982
Mencipta model revolusi yang lain pada masa itu: The MAESTRIA. Kejayaan datang dari kepelbagaiannya, yang mana oleh kerana gaya bola keranjang tinggi-potong dengan perlindungan untuk buku lali dan tunggal setebal 7 mm.

1984
Oleh itu, ketibaan pada gusi yang pertama resined lebih banyak pengikut jenis COCIDA (pemulihan tayar pesawat).

1986
Kehilangan jenama sebagai tindak balas kepada masalah kesihatan Emile BOURDONNEAU.

tahun 1992
Jean-filem DELUBRIAC, kontraktor hendaklah mendapatkan penebusan jenama dan menyatakan pada sebuah pasaran yang berkembang. Ia Reka bentuk dan pembuatan model yang pertama untuk permulaan dengan bulat dan selesa. Beliau mendirikan kilangnya berhampiran selatan barat Perancis berhampiran Perigueux. Hujung minggu 1-2, ia kaji selidik pertandingan mendaki seluruh Perancis. Beliau akhirnya berlabuh di minda kebangkitan EB.

1995
EB mula berkembang di peringkat antarabangsa, terutamanya di Amerika Syarikat di mana dia akan membawa sehingga satu pertiga daripada jualan.
Sementara itu produk teknikal pembangunan mewah dengan bantuan beberapa pendaki. Beliau memahami bahawa tahap dia sampai dan hanya para pendaki boleh membenarkannya untuk mereka bentuk kasut yang sangat teknikal.

tahun 1996
Di Perancis, Terdapat satu kejayaan yang besar bagi maklum di sekolah-sekolah. Kolej dan sekolah tinggi menubuhkan struktur mereka sendiri dan melengkapi mendaki peralatan secara beransur-ansur. Dengan kepelbagaian selipar yang selesa, Jean-filem berjaya meletakkan diri mereka dalam pasaran baru ini. Syarikat berganda saiznya dalam beberapa tempoh lima tahun selepas.

Sementara itu di Perancis amalan adalah meluas dan menjadi mudah untuk semua terima kasih kepada bilik-bilik peribadi yang semakin meningkat. Ini memberikan maklum di bandar-bandar dan membenarkan semua orang untuk menjemput sensasi yang baru. Bilangan pengamal yang semakin meningkat dan menjadi disiplin yang lebih Demokratik.

1999
Bekerja dengan podiatrists sukan, EB pelancaran sintesis dan Ustaz, dua model utama

2000
Pengeluaran di kilang kecil goyah dan boleh tidak lagi dapat memenuhi permintaan.

2002
SME, Raoul Laleta, kasut dan Jean-filem EB tempat Syarikat Perancis yang dibeli kepada pengurusan. Pembangunan pengeluar Menggilap kini boleh terus.

2003
Raoul Laleta melabur beberapa puluhan ribu ringgit untuk membuat pengenalan pertama Kasut mendaki gunung. Ia adalah satu kaedah pembuatan getah suntikan pada suhu yang tinggi untuk memastikan menikmati kesenangan dan keselesaan.
Kasut ini direka khas untuk pemula pada SAE (struktur mendaki tiruan).

Penukar kuasa asas TUSCAN, Naib Juara dunia menyertai pasukan sebagai EB. Dia direka model yang Wolverine akan menjadi model pertama yang dijual di kedai-kedai sebelum pelancaran rasmi. Jean-filem yang diwakilkan kepadanya dengan pantas mengawal komunikasi jenama.

2004
Masa yang terbaik bagi para pendaki Perancis, Stéphane JULIEN Gerome POUVREAU, Loïc Gaidioz Juliette Danion menyertai pasukan EB.

2007
Jean-filem akan bersara dalam Perigord beliau yang tercinta. Beliau kini devotes dirinya untuk minat baru: Kuda.
Ia dipancarkan obor kepada Frederick TUSCAN.

2008
Julat yang hampir keseluruhannya diperbaharui.

2009
Penubuhan Syarikat yang diketuai oleh TUSCAN mendaki 9a Frederick yang membeli jenama EB dan berterusan dalam rekabentuk, pengeluaran dan pengagihan barang-barang EB

2010
EB, tanda pertama mendaki bersejarah Sepatu giliran 60 dan teratur perhimpunan pertama Roc kertas EB adalah di atas tebing terkenal Cimaï Toulon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *