Bagaimana untuk mewujudkan hubungan dan Flirt dengan wanita

Bagaimana untuk mewujudkan hubungan dan Flirt dengan wanita

Seni flirting dari perspektif lelaki apabila longgar ditakrifkan adalah kaedah untuk mengetahui sama ada atau tidak seorang wanita tertarik kepadanya. Berikut adalah panduan langkah demi langkah dalam mewujudkan hubungan dengan seorang wanita untuk memulakan untuk flirt berjaya.

Segala-galanya bermula dengan mewujudkan hubungan dan yang mendekati Wanita mewah anda. Jadi anda mula mendekati beliau dan dua daripada kamu masuk kedalam dengan fizikal yang lebih dekat.

Ingat ini. Jika tiada pendekatan oleh salah satu pihak, terdapat kursus ada kemungkinan memulakan orang hubungan. Ini bermakna bahawa permainan telah tamat sebelum ia boleh bermula jika ada tiada pendekatan yang dibuat. Jadi tiada procrastination dari anda jika anda ingin bertemu dan flirt dengan wanita pilihan anda atau anda mungkin kehilangan peluang anda jika dia meninggalkan kawasan tersebut.

Sebaik sahaja anda telah menghampiri dia, mula mencari tanda-tanda dalam ucapan sebenar kata-kata atau Bahasa tubuh beliau. Ini adalah kerana sifat manusia mempunyai bahawa wanita yang yang menghampiri akan sentiasa mengakui kehadiran anda dalam beberapa cara. Pengiktirafan ini boleh menjadi nyata atau halus dan itulah sebabnya anda mesti berhati-hati dalam memerhatikan mereka. Contoh penghargaan ini boleh dengan kelulusan anda, sekilas sekejap, atau bergerak ke atas memberi ruang untuk anda.

Sekarang, jika dia tidak menghantar apa-apa isyarat sekali, itulah masih isyarat kerana ia mungkin menunjukkan kekurangan faedah dari beliau. Jika ini berlaku, mencari sasaran baru yang lebih cenderung untuk bertindak balas dan bukannya cuba nasib anda dan menunggu untuk ditolak.

Walau bagaimanapun, hanya katakan karya pendekatan dan dia tersenyum dalam pada anda, maka ia adalah masa untuk bermula dengan satu mata daripada perbualan. Anda kemudian boleh melibatkan diri dalam ceramah kecil impersonal dan tidak penting. Pada masa ini, perbualan ringan bukanlah untuk berkongsi pandangan mengenai subjek yang berat. Perbualan hanya perlu cara untuk membentuk Ikatan yang selanjutnya dan mengorak langkah untuk langkah seterusnya.

Jadi mata anda mungkin beberapa soalan yang ketara untuk menghimpunkan jawapan seperti “Adakah anda melihat bartender ini?” atau “Adakah anda tahu apakah koktel yang bar ini adalah popular?”. Jika ada sebarang tindak balas dan bahawa dia mengabaikan anda, maka ia adalah masa untuk biarkan ia Pas kerana ia tidak mungkin bahawa langkah seterusnya akan berlaku.

Bagi tujuan artikel ini, hanya berkata bahawa wanita itu menghampiri anda bertindak balas secara positif, maka sudah tiba masanya untuk melihat Bahasa badan beliau. Mengambil notis sama ada dia duduk lebih dekat kepada anda atau Laraskan kedudukan tempat duduk beliau menghadapi anda atau mana-mana lain-lain Bahasa badan positif seperti merenung ke dalam mata anda apabila anda bercakap. Sekarang, jika beliau bertindak balas secara positif, maka ini adalah tanda-tanda bahawa dia adalah membolehkan anda ke dalam ruang beliau dan boleh memulakan perbualan ringan dan ceria.

Selepas apabila dia adalah lebih biasa dengan anda, lebih banyak Bahasa badan mungkin permukaan seperti cahaya yang menyentuh dalam bentuk menepuk lengan ringan apabila ketawa pada jenaka anda. Bahasa badan dia boleh menjadi sangat halus dan mungkin telah diperhatikan jika anda tidak cukup taat.

Ini adalah di mana permainan godaan flirting bermula dan bagaimana anda boleh mengambil ini atau sama ada anda boleh berkembang ini menjadi hubungan istimewa akan bergantung pada berapa baik anda berada pada seni flirting dan godaan wanita. Ingat, tiada apa yang boleh berlaku jika anda tidak mewujudkan hubungan dengan mendekati dia di tempat pertama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *