Bagaimana untuk merancang sekeping baik Direct Mail untuk amalan perubatan House panggilan anda

Bagaimana untuk merancang sekeping baik Direct Mail untuk amalan perubatan House panggilan anda

Membuat keputusan untuk memulakan satu amalan perubatan house panggilan adalah langkah pertama ke arah mengambil kesempatan daripada peluang perniagaan yang paling menarik dalam penjagaan kesihatan. Anda hanya boleh mengetahui bahawa pengamal perubatan yang mudah alih boleh bukan sahaja menguntungkan, tetapi juga fleksibel serta. Jika anda membuat peralihan dari pengamal perubatan tradisional, pejabat berasaskan kepada amalan rumah, Terdapat beberapa idea-idea pemasaran yang bermanfaat. Sebagai contoh, beberapa kali dalam seminggu, mel 1980an sehingga kuasa dan keberkesanan pemasaran tertentu yang satu dan alat pengiklanan: direct mail. Terdapat hanya satu sebab mengapa perniagaan terus menggunakannya – ia berfungsi. Perniagaan telah belajar bahawa mel langsung ertinya jualan, keuntungan dan pertumbuhan.

Syarikat-syarikat kecil yang banyak telah datang untuk direct mail sebagai salah satu yang paling bersungguh-sungguh dan berjaya memasarkan alat yang mereka miliki untuk mendapatkan pelanggan baru yang mengekalkan orang-orang yang telah ditetapkan.

Perlu diingat idea-idea pemasaran yang berikut:

1. Pengiklanan adalah penting. Sebaik sahaja anda mula membuat perubahan yang perlu kepada amalan pejabat anda supaya anda boleh mula membuat rumah-rumah, anda perlu dengan segera belok perhatian anda untuk pengiklanan. Terdapat banyak Medium pengiklanan yang berbeza yang anda boleh mempertimbangkan; Walau bagaimanapun, sekeping direct mail kepada masyarakat sekitarnya anda adalah, boleh dikatakan, yang paling berkesan. Ramai orang yang kini mempunyai seorang doktor perubatan tidak aktif mencari seorang doktor yang baru, tetapi ini penduduk tempatan yang sama mungkin mendapati gaya amalan perubatan rumah baru anda satu konsep yang menarik. Dengan menghantar sekeping direct mail, anda akan mempunyai satu sebahagian besarnya kurungan penonton yang mungkin agak menerima mesej anda.

2. Jelas menyatakan Perkhidmatan dan kadar anda. Kebanyakan rumah doktor menawarkan perkhidmatan perubatan yang tertentu kepada pelanggan mereka, kerana terdapat beberapa prosedur yang semata-mata tidak meminjamkan diri untuk disiapkan di rumah. Untuk mengelakkan timbulnya sebarang kekeliruan tentang Apakah jenis perkhidmatan pelanggan anda boleh jangkakan, Senaraikan sangat jelas pada sepotong direct mail, dan juga mempunyai pernyataan yang jelas mengenai harga bagi setiap Perkhidmatan. Tidak seperti tradisional berasaskan pejabat pengamal perubatan, beberapa rumah doktor mempunyai kakitangan yang besar untuk menangani tuntutan insurans dan bil, bermakna transaksi wang semata-mata antara pesakit dan doktor. Dengan memiliki senarai jelas Berapa kos perkhidmatan anda, anda boleh memudahkan proses pembayaran. Ianya juga sangat penting untuk membolehkan komuniti anda tahu jika anda menerima insurans atau tidak; Sesetengah doktor rumah bekerja polisi ketat membayar tunai, sementara yang lain menerima beberapa jenis insurans. Walau bagaimanapun, anda memilih untuk menangani tuntutan insurans, mengelakkan kekeliruan dengan membiarkan pesakit yang berpotensi tahu polisi anda dari awal.

3. Membuat anda jam yang jelas. Peluang perniagaan penjagaan kesihatan ini adalah menarik untuk pakar-pakar perubatan yang banyak terutamanya kerana fleksibiliti dalam penjadualan tawaran; Walau bagaimanapun, Semua doktor memerlukan masa peribadi mereka sendiri! Sepotong direct mail dengan jelas senarai waktu anda disediakan untuk rumah-rumah, dan ia juga perlu mempunyai semua maklumat kenalan anda. Tentu saja, untuk urusan kecemasan menjawab Perkhidmatan adalah satu pilihan yang mempertimbangkan semua doktor.

Apabila menulis sekeping direct mail, di tangan Simpan maklumat yang berikut:

1. Simpan salinan yang ringkas dan mudah difahami. Banyak pembaca direct mail hanya sepintas pada sekeping direct mail, melainkan jika mesej boleh difahami dengan serta-merta. Mungkin ada sedikit peluang untuk ia mendapat perhatian dan ia akan mendapatkan dilambung.

2. Menggunakan headline yang buat. Tajuk yang membuat iklan yang lebih mudah dibaca dan membolehkan pengguna untuk mendapatkan mesej anda dengan cepat serta menyerlahkan perkara utama yang dihuraikan dalam teks.

3. Memberitahu pelanggan anda bagaimana untuk bertindak balas. Salah satu cara untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan untuk bertindak balas ialah memberitahu mereka apa yang anda mahu mereka lakukan dalam salinan anda (iaitu tempat telefon nombor dan laman web alamat.) Menyediakan pelanggan dengan panggilan langsung tindakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *