Bagaimana untuk meraikan hari jadi anjing anda

Bagaimana untuk meraikan hari jadi anjing anda

Jika anda ingin merawat anjing anda untuk sesuatu yang istimewa, maka cara terbaik untuk mengucapkan terima kasih kepada rakan yang terbaik adalah untuk memberi mereka parti hari jadi. Anda tidak benar-benar perlu untuk tahu tarikh lahir sebenar anjing anda untuk memberi mereka ulang tahun. Hanya pilih tarikh yang kadang-kadang tidak lama lagi di masa hadapan, sebaik-baiknya tarikh pihak anda.

Parti hari jadi anjing boleh menjadi banyak keseronokan untuk kawan anda berbulu. Ia boleh menjadi hari istimewa di mana anda menjemput rakan-rakan anak mereka untuk datang bersama-sama dan mempunyai romp yang baik sekitar di perkarangan belakang. Anda boleh merancang permainan parti mereka untuk bermain dan juga mempunyai Hadiah dalam bentuk Khas merawat atau mainan.

Jika anda tidak pasti bagaimana untuk membaling anjing sebuah parti dan beberapa panduan yang anda mahu, kemudian anda boleh mendapatkan bantuan dengan anjing perancang parti hari jadi. Mereka boleh membantu anda membuang parti hari jadi yang terbaik untuk anjing anda dan juga boleh membantu anda memilih tema parti hari jadi. Tema parti anjing yang popular termasuk senjata matematik, Lassie, Clifford anjing merah yang besar dan barat liar liar.

Jika anda tidak mahu mengadakan parti hari jadi anjing anda di rumah, pertimbangkan untuk pergi ke sebuah Taman tempatan. Pastikan anda menyemak peraturan-peraturan Taman pertama. Anda boleh menjemput kawan-kawan semua anjing anda turun ke romp di bawah matahari yang bersama-sama di ruang yang terbuka luas. Jangan terkejut walaupun jika anda mempunyai tetamu uninvited jenis berbulu. Bersedia untuk kemalangan parti anjing jika anda membuang parti hari jadi anjing di Taman tempatan anjing anda dan mengambil makanan tambahan dan Hadiah.

Parti-parti harijadi anjing mesti melibatkan jemputan. Anda boleh menjadi kreatif dan menghantarnya dengan tulang anjing yang baik, kawan-kawan anjing anda yang pasti ingat. Dan pihak-pihak yang bermakna anjing hiasan dan Hadiah. Pastikan anda mempunyai beberapa beg anjing kecil yang sedia melayan khas dengan sebuah mainan yang mudah atau dua untuk tetamu anda untuk dibawa pulang. Anjing anda akan menyukai anda untuk menjemput kawan-kawannya dan membuat hari keputeraan Baginda yang istimewa tambahan.

Pada parti hari jadi anjing anda, anda boleh menguruskan beberapa perkara anjing untuk bersama-sama dengan romping biasa. Mengambil gambar dalam pakaian boleh menyeronokkan bagi anda dan anjing anda, dan ia akan memberi anjing anda dan anda dengan kenangan yang indah. Anda juga boleh membalas anjing anda dan kawan-kawannya untuk melengkapkan helah seperti dusta turun, roll lebih, penginapan dan tumit. Jika anjing anda dan kawan-kawannya suka bermain pakaian mewah, hadiah pintu untuk anjing dengan topi harijadi yang terbaik boleh memberikan parti hari jadi anjing anda berseronok tambahan.

Sudah tentu, ada kek hari jadi dan lagu, selamat hari jadi di mana anda boleh memberi ganjaran yang howl yang terbaik. Anda boleh membuat anjing anda kek hari jadi bahawa mereka benar-benar akan menikmati. Terdapat banyak resipi untuk kek hari jadi anjing dalam talian. Terdapat pelbagai yang manis seperti kek lobak merah hidangan mentega kacang atau rasa yang lebih menyelerakan dan Labu dan ubi keledek atau Bacon lapisan ayam. Paling penting Walaupun Jangan lupa manusia, kepada pemilik anjing lain yang mungkin ingin mempunyai minuman dan nibble satu makanan manusia dan peluang untuk berkongsi kisah-kisah anjing yang terbaik mereka.

Anjing adalah lebih daripada haiwan peliharaan. Anjing adalah sebahagian daripada keluarga, itulah sebabnya anjing anda layak untuk meraikan hari lahir setiap gaya. Pastikan anda mengambil banyak gambar. Anda boleh membuat kenangan anjing banyak album gambar parti hari jadi anjing anda. Pastikan untuk mempamerkan album dan berkongsi dengan anjing anda dengan kawan-kawannya apabila mereka seterusnya datang untuk melawat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *