Bagaimana untuk menyediakan sup lazat ais krim

Bagaimana untuk menyediakan sup lazat ais krim

Yang tidak mahu mempunyai sup sebagai starter atau sebagai pencuci mulut? Sup yang lazat sangat baik boleh memuji kursus utama anda.Anda boleh membuat anak-anak anda gembira dengan menghidangkan pelbagai jenis sup. Ia memenuhi keperluan pemakanan anak-anak anda.Bukan sahaja anak, golongan dewasa juga suka sup bersama-sama dengan hidangan utama atau secara berasingan.

Jika anda ingin rasa dan Kesihatan bersama-sama sup adalah pilihan yang tepat untuk anda. Anda boleh mengikuti resipi sup mudah kami untuk mendapatkan idea-idea bagaimana untuk menyediakan pelbagai sup dengan bahan-bahan yang mudah dan sihat dalam masa yang singkat.

Sup sebagai Starter

Hidangan sup sebagai starter adalah satu tradisi lama umur. Resipi sup tomato, tortilla resepi sup, resepi sup ayam dan lain-lain adalah resipi yang paling biasa.Semua orang menyediakan yang di rumah.Sebenarnya ini juga adalah sangat popular sup yang dihidangkan di restoran yang berbeza.

Sup sebagai pencuci mulut

Bagaimana menyediakan sesuatu yang unik? Bagaimana ia akan jika anda menyediakan resipi sup pencuci mulut dan memberi kejutan keluarga anda? Anda pernah memberi pemikiran? Hidangan yang manis adalah satu bahagian yang tidak boleh dipisahkan dalam menu yang baik.Bukan menghidangkan gula-gula, susu rumah, anda boleh menghidangkan sup Aiskrim coklat.

Resipi sup yang unik

Dengan resipi sup yang unik kami, anda boleh menyediakan sup sedap ais krim. Hidangan manis yang unik ini sudah pasti akan membawa senyuman pada wajah-wajah anak-anak anda.Anda juga boleh menggembirakan ahli keluarga yang lain dengan makanan lazat itu.

Resipi sup ais krim

Salah satu resipi sup Aiskrim menyelerakan mulut kebanyakan kami adalah Choco Carpet Delight.Preparing sup ini adalah benar-benar mudah.Anda tidak perlu berbelanja banyak bahan-bahan.Bahan-bahan yang mudah dan mereka boleh mudah didapati di pasaran.

Bahan-bahan yang anda perlukan untuk menyediakan Choco permaidani menggembirakan termasuklah:

Aiskrim vanila – 3 sudu
Sos coklat – Jadual 2 sudu
Serbuk kek coklat – 1/2 cawan
Coklat biasa – 1 kecil bar
Wafer ais krim – 1
Strawberi dihiris – 8
Ceri – 2

Membuat item makanan yang lazat adalah keadaan pertama berjaya memasak tetapi hiasan dan aroma menambah daya tarikan yang banyak untuk persediaan.Gunakan untuk bujur yang berbentuk hidangan untuk persediaan ini.Pertama anda harus menyebarkan kek serbuk pada pinggan tersebut.Sekarang mengambil wafer di dan dipotong Segitiga 2.

Seterusnya anda perlu mengikis coklat.Mengikis ia dengan sebuah peeler sayur-sayuran.Ini akan memberikan coklat bentuk yang curled.Ingat anda telah membeli 3 cedok daripada ais krim vanila.Kini meletakkan sudu di Pusat plat. Meletakkan mereka dalam satu barisan.

Sekali anda meletakkan mereka pada plat coklat Tuang sos atas sudu tersebut.Persediaan utama dilakukan. Anda kini boleh garnish ais krim.Anda telah dipotong dalam wafer 2 segi tiga. Kini meletakkan mereka cedok Pusat. Letakkan ceri di di atas sudu luar yang dua.

Dekorasi belum lagi selesai.Menguruskan Strawberi itu seluruh plat.Coklat yang anda dilupuskan adalah bahan seterusnya akan digunakan.Tabur kerinting seluruh bebola ais krim.Ini akan menambah rasa lebih kepada hidangan kegemaran anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *