Bagaimana untuk menurunkan lengan lemak bagi wanita – 5 senaman untuk Buang lemak itu pada lengan

Bagaimana untuk menurunkan lengan lemak bagi wanita – 5 senaman untuk Buang lemak itu pada lengan

Bagi kebanyakan wanita, mempunyai flabby arms adalah apa yang mereka ditakuti paling. Tapi dilema ini berlaku kepada ramai wanita, dan tidak benar-benar tiada sebab untuk risau kerana terdapat penyelesaian yang mudah ini. Berikut adalah lima senaman lengan mudah yang anda boleh lakukan di rumah untuk membantu anda dengan bagaimana untuk Kurangkan lemak lengan bagi wanita.

Pushups – Pushup adalah senaman terbaik yang dapat membantu untuk membina kedua-dua atas dan bawah bahagian badan anda. Pushup adalah besar dalam menjaga anda lebih kuat untuk bekerja otot-otot tersebut di lengan dan membuang lemak di lengan. Apabila melakukan pushups, cuba untuk meletakkan tangan anda dalam arah yang berbeza untuk menjalankan pelbagai bahagian otot-otot anda.

Mengangkat berat beberapa – mengangkat berat badan adalah satu latihan biasa yang boleh menjadikan senjata anda menjadi kukuh. Bilangan serta berat objek yang anda akan mengangkat bergantung sama ada anda mahu mempunyai tona aktiviti atau jika anda ingin mencapai beberapa bulge di otot-otot anda. Mulakan dengan mengangkat objek yang ringan pada awal untuk mengelakkan kecederaan dan jika anda berfikir anda boleh mengendalikan, pergi untuk benda-benda berat cepat atau lambat.

Mundur Lif – Lif mundur bukan sahaja akan membantu dalam menghilangkan flab tersebut di tangan anda, tetapi ia juga merupakan cara terbaik untuk menguatkan bahagian belakang atas anda dengan memberikan anda senaman yang mendalam walaupun anda tidak membuat penggunaan apa-apa objek sebagai berat. Lakukan senaman ini dengan berdiri di atas kaki anda selain dan lenturan lutut dan siku anda perlahan-lahan sambil mengangkat forearms anda dan bergerak ke atas setinggi yang anda boleh sampai ke tangan anda. Seterusnya, mengangkat tangan anda perlahan-lahan menarik mereka lebih jauh dan kemudian melepaskan mereka dan kembali ke posisi di mana anda bermula.

Aktiviti berenang – senaman ini adalah cara terbaik untuk membina aktiviti anda dan banyak membantu dalam menghilangkan flab di lengan. Anda perlu menggunakan Jadual, dan letakkan tangan anda di atas jadual yang dihadapi dari kemudian perlahan-lahan berjalan kaki dari badan anda. Selepas itu, rendahkan badan anda perlahan-lahan manakala berat badan anda adalah di tangan anda.

Sambungan aktiviti – aktiviti lanjutan yang besar dalam menghapuskan lemak berlebihan kanan belakang bahagian atas lengan. Anda perlu memegang dumbbell di dalam kedua-dua tangan apabila melakukan senaman ini, dan perlahan-lahan menaikkan tangan ke atas kepala sampai siku anda akan membentuk sudut 90 darjah. Melakukan senaman ini dengan sekurang-kurangnya 30 ulangan setiap hari dan dalam hanya satu bulan, lengan anda tidak lagi mempunyai lemak yang hodoh.

Senarai latihan yang diberikan, anda boleh memberitahu bahawa ianya sememangnya mudah untuk menyelesaikan masalah anda mengenai bagaimana untuk kehilangan lemak lengan bagi wanita. Tetapi ingat bahawa di perintah untuk anda benar-benar membuang daging longgar pada tangan anda, anda mesti melakukan semua senaman ini dan tidak hanya memilih salah satu. Dan lebih penting lagi, bersama-sama dengan ini menjalankan program, anda harus berhati-hati dengan diet anda juga, kerana senaman tidak akan bermanfaat melainkan anda mengikuti diet yang kehilangan berat badan yang ketat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *