Bagaimana untuk menterbalikkan penyelesaian mudah pengerasan Of The arteri – jawapan yang jujur,

Bagaimana untuk menterbalikkan penyelesaian mudah pengerasan Of The arteri – jawapan yang jujur,

Jika anda mengesyaki anda mungkin mempunyai hardening arteri yang anda tidak pasti sahaja dengan lebih daripada 40 juta orang telah didiagnosis dengan keadaan dan lebih dua kali banyak senyap berjalan di sekitar dengan arteri tersumbat.

Tetapi hakikatnya perkara itu adalah bahawa kerana lebih ramai orang mengetahui tentang bahaya dalam keadaan ini, semua cara-cara dapatan secara tiba-tiba untuk menterbalikkan pengerasan arteri yang yang mula bergerak depan dan pusat di dalam kehidupan mereka. Dalam artikel ini, kami akan berjalan kaki melalui asas-asas pengerasan arteri dan kemudian meneroka kemungkinan semulajadi yang terdapat di jalan raya untuk menterbalikkan pengerasan of the arteri dan mengurangkan kemungkinan serangan jantung atau angin ahmar dan pengubahsuaian gaya hidup.

Bagi banyak pengerasan of the arteri adalah kes penglihatan dan fikiran. Ia cenderung untuk menghasilkan tidak menunjukkan sebarang gejala sehingga arteri tersumbat mencecah 70 peratus dan curahan banyak gejala-gejala boleh cepat reda setelah seseorang boleh duduk untuk beberapa minit. Gejala-gejala tersebut seperti sesak nafas, sakit dada, ketat dada, kebas di extremities itu, kehilangan kejelasan mental, pening, keletihan yang kronik, berpeluh sedalam-dalamnya dan pengumpulan cecair di sekitar buku lali semua tanda pengerasan of the arteri dan harus dinilai oleh profesional perubatan jika perasan.

Yang daripada pengerasan arteri itu sendiri adalah satu tersumbat dalam satu atau lebih arteri. Halangan yang terdiri daripada kolesterol, sel-sel mati dan tisu yang berserabut dengan kalsifikasi yang berlaku dari semasa ke semasa. Jadi melainkan langkah-langkah diambil untuk menterbalikkan pengerasan arteri yang dalam halangan akan berkemungkinan besar akan terus membina dan meletakkan lebih banyak tekanan pada jantung untuk mengepam cukup oksigen dan darah bagi tubuh untuk terus berjalan dengan lancar. Selain itu, ia adalah penting untuk menunjukkan bahawa seperti yang kita umur hati secara semulajadi kehilangan beberapa kuasa pam jadi apa yang mungkin telah menjadi kes symptomless pengerasan of the arteri pada satu-satu masa pada satu masa nanti mungkin keadaan yang menyebabkan serangan jantung atau angin ahmar yang mengancam nyawa yang serius.

Apa yang boleh dilakukan untuk menterbalikkan pengerasan arteri yang rakyat?

Doktor anda mungkin akan memberitahu anda untuk membuat diet dan gaya hidup yang perubahan termasuk makan kurang lemak tepu dan kolesterol, mengekalkan gula darah di bawah kawalan sekiranya kencing manis adalah satu isu, mengurangkan atau menghapuskan garam jika tekanan darah tinggi adalah satu kebimbangan, jika anda Merokok menegaskan anda berhenti dengan serta-merta, menjaga berat badan dan badan indeks jisim dalam julat yang sihat, menggantikan ikan panggang daging merah beberapa kali seminggu, dan menggali Kasut atau kolam renang anda berjalan fins keluar dari almari Menyimpan cara untuk berenang atau berjalan selama 30 minit atau lebih, lima hari seminggu. Jika dia gagal untuk melihat penurunan paras kolesterol dalam tempoh 3 hingga 6 bulan Tiada mungkin akan paksa cadangan untuk anda mempertimbangkan melaksanakan preskripsi ubat-ubatan untuk mengurangkan kolesterol seperti ubat statin, preskripsi kekuatan niacin, atau salah satu daripada sequestrants asid hempedu.

Adakah terdapat apa-apa remedi semulajadi yang tersedia untuk menterbalikkan pengerasan arteri yang rakyat?

Ya, sebenarnya terdapat agak beberapa remedi semulajadi yang mungkin dapat membantu belakang pengerasan of the arteri. Senarai ini termasuk asid lemak omega 3 yang DHA/EPA mendapati dalam suplemen minyak ikan; B6, B12 dan asid folik untuk meneutralkan arteri yang merosakkan tahap asid amino homocysteine; herba seperti hawthorn, beras yis merah, bawang putih dan ginkgo; enzim seperti Koenzim Q10; dan ekstrak tumbuhan seperti policosanol, minyak itu, dan semua yang membantu badan dalam membuang lemak berlebihan darah seperti kolestrol phytosterol.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesihatan jantung dan arteri dan/atau pengurangan kolesterol asli tambahan klik di sini

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *