Bagaimana untuk menterbalikkan penuaan fizikal melalui senaman

Bagaimana untuk menterbalikkan penuaan fizikal melalui senaman

Jika anda seperti saya dan semakin dekat dengan zaman di mana semua tempahan pelan diet dan senaman sistem seolah-olah menjadi tumpuan semakin ke arah generasi muda (saya tidak mengatakan bahawa mereka tidak dapat dilakukan oleh kami tetapi pemasaran pasti meletakkan anda) maka mungkin anda akan bersetuju, anda lihat apa yang saya mahu adalah untuk mempelajari sistem yang efektif dan lestari yang menunjukkan kepada saya bagaimana untuk menterbalikkan pertengahan umur penyebaran.

Membunyikan biasa? Saya ada sesuatu yang mungkin menarik minat untuk berkongsi dengan anda di sini.

Saya terjumpa Tempahan program yang direka khusus untuk orang-orang dalam umur pertengahan, orang-orang yang secara tradisi mendapati sukar untuk melakukan yang lama dan ditarik keluar program senaman yang penuh dengan latihan yang berbeza untuk hari-hari yang berbeza, pelan komprehensif hidangan yang mengambil lebih banyak masa untuk bersenam dan menyediakan daripada latihan diri jadi saya memutuskan untuk melihat ia sedikit lagi.

Sekarang saya seorang mukmin yang teguh bahawa kita semua mempunyai keupayaan untuk mengubah perkara-perkara tentang kita yang kita tidak suka menggunakan alat seperti NLP dan Kejurulatihan.

Selain memberikan memberikan nasihat yang sangat baik mengenai senaman dan pemakanan sistem ini juga menggunakan sebahagian besar proses NLP, yang Tempahan umum disahkan dan dibawa ke arena awam oleh Tony Robbins yang dalam perjuangan sendiri untuk mengubah hidupnya, pergi dari orang yang berlebihan berat badan dan unconfident kepada lelaki yang dia adalah menjadi hari ini menggunakan prinsip yang sama.

apa dia?

Pemodelan, kerana anda mungkin berfikir, catwalk pemodelan atau super model ia adalah sebenarnya lebih selaras dengan seni mewujudkan model skala Kereta, mereplikakan butir-butir terperinci untuk menghasilkan sesuatu yang hampir serupa dari segi keputusan yang dicapai.

Namun apabila kita model orang, ia adalah tindakan dan tingkah-laku yang kami akan cuba untuk meniru mereka, apakah yang membuat kemudian berbeza kepada kami, mengapa perkara-perkara yang bekerja untuk mereka tetapi tidak bagi kita.

Ramai orang di zaman pertengahan mereka menerima satu panggilan bangun tidur apabila mereka mengunjungi doktor mereka dan menerima maklumat mengenai keadaan kesihatan mereka dan akibat meneruskan laluan yang sama akan menyebabkan, ramai juga mereka akan mati jika mereka tidak mengubah cara mereka. Penemuan ini adalah berdasarkan kepada pemodelan, mengenal pasti dan kemudian pemodelan berjaya kesihatan dan Kecergasan, pakar-pakar untuk memastikan anda mendapatkan hasil yang terbaik, belajar jauh lebih cepat apa yang diperlukan untuk mendapatkan kembali di landasan yang betul.

12 bulan pemodelan yang terbaik dan sihat orang di sekeliling boleh membantu anda mencapai keputusan besar-besaran.

Apa jenis keputusan?

Dalam tempoh 12 bulan di antara keputusan yang menakjubkan, dengan pengurangan lemak badan jumlah setinggi 29% dengan yang seterusnya jatuh dalam saiz pinggang dari 44 “ke 33”!

Plus, banyak hasil positif yang lain.

Boleh kerja ini untuk sesiapa sahaja?

Jawapannya ialah Ya, ramai pelajar sistem ini mencapai keputusan yang berjaya secara besar-besaran, pemodelan adalah satu kaedah yang telah terbukti untuk memberikan hasil yang besar merentasi banyak bidang perniagaan insurans hayat dan Kesihatan dan kecergasan yang tidak terkecuali!

Ramai orang kredit sistem ini dengan mendapatkan mereka kembali di landasan yang betul dan membolehkan mereka untuk hidup mereka untuk sekali penuh lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *