Bagaimana untuk menonton ribu kabel dan saluran Tv satelit percuma dalam keselesaan bilik anda

Bagaimana untuk menonton ribu kabel dan saluran Tv satelit percuma dalam keselesaan bilik anda

Ia adalah memeranjatkan bahawa rakyat masih membayar untuk saluran TV atau kabel satelit mereka setiap bulan, tanpa mengetahui bahawa mereka boleh mendapatkan TV kabel percuma dengan ribuan saluran termasuk gaji, sukan TV sisi undang-undang.
Syarikat TV kabel dan satelit telah membuat berjuta-juta dan berjuta-juta dolar bagi perkhidmatan pemindahan atau saluran TV percuma kepada penerima anda. Memandangkan kebanyakan saluran ini adalah live penyiaran, pemintasan kekerapan adalah untuk manfaat bersama bagi kedua-dua kabel dan satelit TV Syarikat dan pemilik syarikat TV, kerana syarikat TV kabel dan satelit mendapatkan membayar untuk perkhidmatan mereka dan Syarikat-syarikat TV mendapat penonton yang lebih banyak supaya mereka menjual iklan yang lebih mahal. Malah, Terdapat 2 cara yang anda boleh mendapatkan ribuan saluran TV percuma.

1. Memindahkan TV satelit percuma secara sah dalam talian untuk anda set televisyen dan menonton ribu saluran percuma di keselesaan bilik anda sendiri atau mana-mana bilik yang anda inginkan
a) pembelian dalam talian satelit percuma perisian TV
Dengan melayari Internet, anda akan mendapati syarikat-syarikat yang menawarkan TV satelit percuma secara online untuk lebih daripada 4000 saluran dengan satu masa pembayaran $49,99. Ingat untuk membeli dari seseorang yang telah dalam perniagaan bagi tahun. Saya, saya prefer diri satelit TV pada PC dengan sekurang-kurangnya 3000 saluran dan 60 hari wang kembali jaminan.

b) membeli kabel yang khas digunakan untuk menyambungkan anda PC dan TV
c) penukar membeli PC yang anda gunakan kabel yang anda hanya membeli untuk menyambung PC anda ke TV anda
Ia adalah lebih baik anda mempunyai sebuah komputer riba supaya anda boleh memindahkan mereka dengan mudah jika anda ingin menonton TV di dalam Bilik-bilik lain. Anda boleh mencari semua peralatan ini untuk kurang daripada $100 oleh melayari Internet dengan kata kunci “kabel Sambungkan komputer ke TV” dan “PC TV penukar”.
Jumlah kos untuk menonton ribuan saluran TV satelit percuma seumur hidup adalah kurang daripada $150.

2. Undang-undang menonton ribuan saluran TV kabel dengan descrambler rumah dibuat TV kabel, bagaimana untuk membina descrambler kabel anda dan sambung kotak anda untuk TV set.
E buku yang membantu anda membina sendiri descrambler TV kabel adalah lebih mudah daripada anda berfikir. Saya, saya lebih suka Syarikat telah dalam perniagaan untuk tahun dan menawarkan sekurang-kurangnya 8 minggu dijamin.
Setelah selesai membaca, anda harus mampu membina descrambler sendiri pernah kabel TV pertama anda. Arahan juga menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyambung anda Peti ke TV dan bagaimana untuk menyesuaikan kotak untuk kesan maksimum. Anda boleh membawa kotak anda ke mana anda mahu sebaik sahaja ia ditubuhkan.
Jumlah kos untuk membina sebuah descrambler TV kabel adalah kira-kira $100 dan masa anda

Saya tidak tahu ada cara lain untuk menonton TV percuma di televisyen anda menetapkan pada keselesaan di bilik anda sendiri mengikut undang-undang, tetapi ia sentiasa boleh didapati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *