Bagaimana untuk menjadi tuan rumah barbeku dalam

Bagaimana untuk menjadi tuan rumah barbeku dalam

Barbequeing di dalam

Dalam hal bbq mungkin kelihatan sedikit ganjil pada mulanya; secara semula jadi salah satu sebab mengapa kita suka kawasan yang begitu adalah semata-mata kerana ia memberi kita peluang untuk memasak makan malam dan makan di luar.

Walau bagaimanapun, anda boleh bersedia untuk makan di dalam atau di luar, Terdapat pelbagai sebab mengapa anda perlu melakukan ini dalam memasak.

Sebab-sebab yang baik untuk menggunakan barbeku dalam rumah termasuk:

Ruang yang terhad – mungkin anda tidak mempunyai lokasi yang sesuai di luar untuk bbq yang meletakkan, atau anda kini tinggal di sebuah flet atau apartmen tanpa Taman belakang.

Keadaan cuaca – kadang-kadang apabila anda haveprepared untuk mengadakan barbeku Ramalan cuaca kelihatan menarik tetapi kemudian awan hujan bermula untuk membentuk dan oleh itu ia mungkin bijak untuk dipindahkan di dalam.

Masa tahun – anda mungkin akan memerlukan makanan bbq dalam musim sejuk yang apabila ianya tidak praktikal untuk bbq di luar.

Kemudahan – untuk bbq dalaman mungkin lebih cepat untuk meletakkan bersama-sama ini, mudah untuk memasak pada dan lebih mudah dibersihkan berbanding untuk barbeku outdoo.

Keselamatan – bagi sesiapa yang bimbang tentang kemungkinan keracunan makanan apabila menggunakan rekreasi, maka anda mungkin akan berasa lebih yakin mempunyai barbeku untuk dalaman.

Mereka boleh secara amnya lebih mudah untuk kawalan dan sekarang hasil yang jauh lebih memuaskan daripada bbq yang konvensional di mana sentiasa terdapat bahaya bahawa makanan seolah-olah dimasak lagi adalah masih mentah di dalam.

Masa – barbeku luaran yang biasanya mengambil masa cukup lama untuk menyediakan dan mendapatkan kepada haba yang betul untuk memasak. Dalam kes anda pendek pada masa, dalam hal barbeku adalah pilihan yang baik.

Pelbagai – mungkin anda hanya perlu memasukkan sedikit pelbagai hidangan pertengahan minggu keluarga anda tanpa perlu pergi ke kerja-kerja mewujudkan satu kemudahan rekreasi.

Bagaimana untuk barbeku dalam

Sangat baik Mari kita mulakan dengan bagaimana untuk tidak mengadakan barbeku dalam rumah.

Perkara yang anda pasti tidak dapat adalah bergerak bbq luaran seseorang ke rumah.

Kawasan yang biasa dibuat terutama untuk digunakan di luar dan akan benar-benar berbahaya dalam rumah.

Ini bukanlah semata-mata kerana bahaya kebakaran tetapi Selain itu kerana gas-gas yang dicipta mungkin berbahaya.

Jadi, jika anda ingin untuk bbq di rumah anda akan mahu untuk mendapatkan bbq yang direka khusus untuk digunakan di dalam rumah anda.

Terdapat pelbagai jenis ini tersedia dan anda akan mendapati mereka mempunyai pelbagai gelaran sebagai contoh:

Tanpa asap barbeku dalaman

Grill Kesihatan

Dalaman atas meja barbeku

Mereka datang dalam pelbagai bentuk dan saiz daripada semua orang dicipta untuk memasak untuk dua sehingga versi yang boleh memasak hidangan makan malam sepuluh pada satu masa.

Lihatlah pelbagai jenis untuk mengetahui apakah pilihan memasak akan diperolehi.

Sebagai contoh, ada grill dan griddle yang, dan beberapa yang kadang-kadang paling sesuai untuk memasak makanan ringan yang digoreng kering dan juga pizza.

Sekiranya anda mencari grill yang mudah untuk membersihkan, pilih salah satu yang mempunyai satu plat yang boleh tanggal.

Menyiasat pilihan yang berbeza yang ditawarkan sehingga anda menemui satu yang akan memberi manfaat kepada anda yang bermanfaat.

Selain itu, jika anda tidak berminat untuk melabur dalam peralatan baru, anda boleh menggunakan dapur konvensional untuk kanak, menyediakan ia mempunyai suasana grill.

Anda mungkin mendapati bahawa anda bbq dalaman masih menjana sedikit asap jadi pasti anda menguruskannya di lokasi yang yang terkandung, atau Buka tingkap semasa memasak.

Apabila digunakan, pastikan anak-anak serta haiwan peliharaan dari bbq dalaman dan mengambil perlindungan sama yang anda akan mengambil apa-apa masa memasak dengan ketuhar tradisional atau barbeku luaran.

Apa yang anda perlu memasak?

Bergantung kepada bentuk gril barbeku dalaman yang anda mempunyai, anda harus mampu memasak majoriti perkara yang sama yang anda akan masak dengan menggunakan untuk rekreasi.

Panduan yang disediakan dengan produk-produk dalaman anda harus membiarkan anda tahu apa yang anda mampu untuk masak.

Beberapa benar-benar akan dibekalkan dengan buku-buku resipi atau cadangan makanan.

Apabila anda akan memasak makanan yang dalam rumah Walau bagaimanapun berkhidmat mereka di Taman, mempunyai pinggan disediakan untuk memindahkan makanan panggang di luar.

Ia mungkin berguna untuk merekrut sukarelawan yang mampu mengambil dalam menu di luar manakala anda terus memasak makanan di dalam rumah.

Jika anda mempunyai bilik di luar, anda boleh semua no-masak makanan barang-barang contohnya roti, salad, sos salad dan juga masakan di luar untuk kawan-kawan anda untuk membantu diri.

Cara untuk mengeluarkan semula pengalaman barbeku.

Mungkin cuaca telah membenarkan anda ke bawah dan anda telah berpindah di dalam atau kalau hendak menikmati sedikit semangat bbq di tengah-tengah musim sejuk, anda boleh mencipta banyak ciri-ciri untuk barbeku luaran di dalam.

Berikut adalah beberapa idea:

Mencipta senarai main muzik tercinta musim panas anda untuk bermain di latar belakang.

Menggunakan kertas hidangan dan gelas plastik untuk pengalaman barbeku yang tepat.

Membuat bekas minuman masa musim panas untuk mendapatkan tetamu anda dalam semangat perayaan.

Baldi dot ais sekitar dan kayu botol bir kepada mereka untuk berehat.

Membuang satu acara yang mempunyai tema Caribbean atau Aussie dan juga menggalakkan tetamu anda dijemput untuk datang bersama-sama dalam memakai pantai pilihan mereka.

Apabila anda dapatkan rasa untuk bbqsyou dalaman akan mahu menikmatinya lagi dan lagi.

Lagipun, orang tidak perlu bimbang tentang keterlaluan atau matahari bahkan terlalu banyak dan anda akan terus menghargai semua anda paling popular bbq makanan Walau bagaimanapun dengan kelebihan memasak makanan di dalam rumah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *