Bagaimana untuk menjadi seksual menarik untuk wanita

Bagaimana untuk menjadi seksual menarik untuk wanita

Kita semua tahu bahawa lelaki tertarik seks untuk wanita oleh kelihatan tetapi wanita begitu juga tertarik kepada lelaki, juga oleh kelihatan? Jawapannya ialah Ya dan tidak. Ya, kelihatan mungkin tarikan awal dia tertarik kepada anda, tetapi akhirnya ia akan keperibadian anda yang menentukan sama ada tarikan awal akan berlangsung.

Dalam erti kata lain, anda mungkin lelaki kacak Tempahan di dunia, tetapi jika anda tidak menggambarkan ciri-ciri lelaki yang High seksual menarik keyakinan, kepimpinan dan jenaka antara banyak lain fizikal dan psikologi lelaki sifat yang menarik untuk wanita, anda boleh bertaruh dolar terakhir anda bahawa tumpuan awal beliau kepada anda tidak akan kekal.

Anda lihat, ini adalah kerana wanita naluri mahu mate yang selamat, boleh bergantung untuk menyediakan tempat tinggal, makanan dan perlindungan. Dia mungkin tidak tahu ini pada tahap yang logik tetapi fikirannya adalah terdawai keras akan tertarik kepada personaliti lelaki-alpha melalui mod naluri survival beliau.

Jadi jika anda ingin menjadi lelaki yang High seksual menarik untuk wanita, maka terdapat beberapa ciri personaliti lelaki Alfa yang anda mesti memiliki dan apakah sifat-sifat ini? Baik, saya akan memberikan beberapa contoh di sini.

Pertama- tamanya, anda mesti mempunyai keyakinan diri dan ini mesti dipamerkan untuk semua. Walau bagaimanapun, mempamerkan keyakinan diri adalah bukan orang yang sombong. Diri yakin adalah sifat seksual menarik yang sedangkan sombong lengkap dimatikan.

Wanita mahukan lelaki yang sebenar, tidak pengecut atau malu nerds tidak kira bagaimana baik berkelakuan atau bagus mereka mungkin. Mereka naluri ingin menyampaikan gen “terselamat fittest” kepada anak-anak mereka. Jadi jika anda terlalu bagus untuk wanita, mereka akan melihat anda sebagai seorang lelaki yang boleh menjadi kawan dengan tunduk tetapi pasti tidak mengawan rakan yang berpotensi.

Kebanyakan lelaki jenis berfikir bahawa lebih banyak mereka memenuhi keperluan seorang wanita, yang berkemungkinan ia bahawa dia akan tertarik kepadanya. Kini anda tahu bahawa ini adalah tidak benar.

Seterusnya, wanita suka lelaki yang seronok dan mempunyai rasa yang baik lucu. Mengapa pula begitu? Izinkan saya bertanya satu soalan kepada anda. Meletakkan diri sendiri dalam Menggilap seorang wanita. Jika anda akan hidup dengan seseorang untuk sepanjang hayat anda, akan anda mencari seseorang yang membosankan, membosankan dan serius kebanyakan masa? Melihat titik? Anda pasti mahu hidup dengan seseorang yang anda akan mempunyai masa yang baik untuk sepanjang hayat anda, Bukankah?

Wanita tertarik juga seks untuk lelaki yang selesa dalam suasana sosial dan masyarakat. Ini adalah kerana sifat lelaki yang menarik ini menunjukkan bahawa anda boleh mengendalikan situasi sosial yang boleh memotong sekarang dan kemudian cara yang terdiri dan sejuk. Ia menunjukkan bahawa anda adalah penyelesai masalah dan tidak whiner. Ini menggambarkan anda sebagai seorang lelaki yang sebenar yang boleh dipercayai dan wanita yang tidak tertarik kepada seorang lelaki yang sebenar dan boleh dipercayai?

Ini adalah hanya sebahagian daripada ciri-ciri lelaki yang High seksual menarik kepada wanita. Walaupun terdapat lebih banyak, menguasai ciri-ciri di atas sahaja boleh telah melakukan keajaiban untuk anda daya tarikan pada wanita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *