Bagaimana untuk menjadi kaya dari segi kewangan dalam industri insurans!

Bagaimana untuk menjadi kaya dari segi kewangan dalam industri insurans!

Apabila saya mula menjual insurans, saya tidak pernah bermimpi saya akan sampai ke tahap pendapatan yang saya nikmati hari. Seperti dalam kerjaya jualan yang paling profesional, apabila anda sempurna teknik jualan dan mencari gali, keupayaan anda untuk mendapatkan yang hebat hidup akan ikut. Tetapi, walaupun begitu, anda masih jauh dari puncak puncak Gunung dalam pendapatan yang berpotensi.

Untuk mendapatkan tahap pendapatan jauh melebihi apa kebanyakan ejen pernah bermimpi, anda harus faham kuasa leverage. “Leverage” ialah cara kebanyakan MGA di, Bunkers, FMO di dan NMO dalam industri mendapat berjuta-juta setiap tahun daripada beribu-ribu setiap tahun seperti kebanyakan ejen. Dengan jualan peribadi semata-mata, terdapat hanya jadi berjam-jam seminggu yang disediakan untuk membuat jualan. Dengan banyak hal lain yang bersaing bagi waktu seperti Keluarga, rakan-rakan, Gereja, riadah, dan sebagainya. Anda mencipta “Leverage” dengan memaksimumkan peluang pendapatan anda melalui usaha orang lain selain anda sendiri. Barulah anda boleh membebaskan diri anda daripada had yang anda perolehi dari jualan peribadi, kerana waktu yang terhad disediakan.

Laluan pertumbuhan tradisional kebanyakan agen-agen yang akhirnya menjadi MGA di, Bunkers dan lain-lain, telah belajar dan jualan mereka yang sempurna dan kemudian mencari gali teknik dari semasa ke semasa, mengambil langkah seterusnya untuk menempatkan diri mereka untuk mendapat pendapatan tambahan dari mengajar ejen-ejen baru yang lain apa yang mereka telah pelajari. Walau bagaimanapun, sampai ke titik layak MGA satu atau lain-lain jenis pemasaran kontrak untuk pembawa berbilang boleh tahun untuk mencapai. Di samping itu, memulakan perbelanjaan overhed dan sumber-sumber yang diperlukan boleh menjadi sangat mahal.

Bagaimana jika anda telah tersedia untuk anda sekarang satu sistem yang lengkap yang menyediakan semua produk, sumber-sumber, latihan, struktur pampasan dan berpeluang kerana betul-betul apa yang saya bercakap tentang sekarang. Mula mencipta Leverage hari ini, bahkan sebelum anda telah disempurnakan jualan anda sendiri dan mencari gali, walaupun anda tidak mempunyai sebarang kontrak jualan MGA, IMO, FMO atau NMO.

Amerika bebas borong insurans rangkaian telah mencipta satu sistem kejayaan yang memberi peluang untuk agen-agen yang bijak bukan sahaja hidup tetapi berkembang maju dalam perniagaan amat lumayan tetapi mencabar.

Saya menggalakkan anda untuk meneliti program yang dinamik ini dan mengetahui sendiri Apakah ejen lain seluruh negara akan memanggil “Paling kuat Marketing sistem insurans” pernah direka sepenuhnya.

Berikut adalah sebahagian daripada agen sebab menyertai rangkaian UandIWIN seluruh negara!
Keselamatan persaraan
Ejen-ejen yang berpengalaman tahu bahawa pembaharuan pendapatan semata-mata tidak akan menyediakan sebuah persaraan jangka panjang yang selamat. Mereka memahami bahawa satu-satunya cara untuk meningkatkan pendapatan tahun demi tahun, selepas bersara, untuk mencipta “Leverage”.
Pemilikan
Anda mempunyai hak penuh letak hak daripada satu hari, bererti anda memiliki anda blok perniagaan dan pembaharuan serta hasil bonus bulanan anda daripada agen talian yang ditaja anda rosak. Tinggalkan di blok perniagaan dan saluran pengedaran yang anda membina untuk waris anda!
Pilihan produk
UandIWIN mempunyai lebih 40 syarikat insurans terutama yang teratas dalam Portfolio mereka. Jika anda menjual Kesihatan, pendapatan Hilang Upaya, kehidupan, anuiti, LTC, Medicare tambahan atau kelebihan Medicare anda akan menghargai pemilihan produk.
Jualan dan produk latihan
Menyertai pada seberapa banyak jual mingguan dan produk latihan Webinar yang membolehkan jadual anda. Dengan saiz portfolio produk kami, sentiasa ada sesuatu yang baru untuk belajar.
Program Bonus yang unik
Mendapat sehingga enam jenis bonus tambahan kepada komisyen jualan peribadi anda. Orang pengeluaran Bonus, Bonus jumlah jualan peribadi, Bonus cepat mula, Bonus jumlah organisasi, struktur Bonus dan Breakaway Bonus!
Peluang yang unik
Dengan serta-merta bermula membina sebuah organisasi jualan insurans yang multi-state melalui penggunaan Leverage. Tiada yuran lesen multi-state yang mahal. Agen-agen tajaan anda tidak perlu menulis dengan sama syarikat atau produk untuk menerima jumlah kredit!
Program Pembangunan downline
Mempercepatkan pertumbuhan anda mula cepat, jumlah organisasi dan struktur bonus dan tajaan ejen anda.
Alat pembangunan perniagaan
Laman web komprehensif, Bar alat UandIWIN, kehidupan dan Kesihatan Quote enjin, promosi DVD, risalah merekrut, Power Point dan Carta Flip persembahan, jualan, Recruiting, kejurulatihan & peluang Webinar, Program Pembangunan Downline dan banyak lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *