Bagaimana untuk menjadi abadi

Bagaimana untuk menjadi abadi

Keabadian merupakan salah satu mata pelajaran orang-orang yang telah bercerita tentang dari awal sejarah.

Terdapat beribu-ribu buku-buku yang ditulis sepanjang abad-abad keabadian jiwa. Selain itu, beribu-ribu buku-buku yang ditulis pada Kesihatan, pemakanan, senaman, dan sikap yang positif untuk membolehkan seseorang untuk menjalani kehidupan sihat dan terpanjang yang mungkin.
Buku-buku yang banyak mitos dan lagenda abadi makhluk yang wujud, dan ia telah menjadi satu topik popular dalam sains fiksyen. Dewa walaupun mungkin wujud hari siapa yang sama umur dengan tahun 2800.

“Keabadian: sejarah dan bagaimana untuk panduan” meliputi swath yang luas pada subjek keabadian.

Buku ini bermula dengan meliputi sejarah carian keabadian. Kemudian satu bab yang panjang dengan nama-nama dan butir-butir mengenai orang-orang lama lived. Selepas ini datang mengkaji mencari saintifik keabadian.

Bab beberapa lepas berurusan dengan rohani, tenaga badan dan aspek-aspek fizikal kesihatan badan anda dan panjang umur.

Sebahagian daripada Bab ini memberikan amalan-amalan kerohanian, latihan, dan makanan tambahan untuk membantu anda hidup selama-lamanya.

Nasihat ini juga diberikan pada sikap dan kebolehan untuk mengelakkan kemalangan untuk membantu anda dalam usaha anda untuk keabadian.

Kita boleh memperbaiki tenaga dan tubuh-tubuh fizikal kita dengan mengintegrasikan mereka lebih baik dengan badan rohani, dan mendapat tenaga mengalir dalam pola-pola yang betul, seimbang chakra, dan Meridian, dan lebih penting kekuatan

Selain daripada sejarah carian keabadian, butir-butir khusus diberi untuk menunjukkan bagaimana untuk menggunakan semangat anda untuk meningkatkan tenaga dan badan fizikal anda.

Selain itu, senaman dan pemakanan herba disyorkan untuk membantu badan fizikal dan tenaga anda untuk memperbaiki kesihatan anda dan memanjangkan hayat anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *