Bagaimana untuk menjadi 7 x sihir di UOSecondage

Bagaimana untuk menjadi 7 x sihir di UOSecondage

UOSecondage adalah era di mana kemahiran berasaskan PvP Ultima talian ia tertinggi, dan di atas pemain lawan pemain rantaian makanan 7 ditakuti x, atau kemahiran max 700 ahli sihir. Kemahiran 7 adalah seperti berikut: senjata kemahiran taktik, gusti, magery, menolak ketidakadilan sebegini ajaib, meditasi, menilai kecerdasan. Dengan kemahiran ini 7 sihir boleh menggunakan memukul segera, juga dikenali sebagai insta-memukul dengan ketangkasan hanya 25. Statistik daripada membina ini akan kekuatan 100, 100 mana dan dex 25, sampai topi daripada 225.

Template yang boleh dengan mudah mengalahkan template Dexer kurang mahir, yang biasanya akan terdiri daripada kemahiran-kemahiran berikut: senjata kemahiran taktik, Anatomi, Penyembuhan, parry, sihir menolak ketidakadilan sebegini, magery. Template ini kadang-kadang akan mengecualikan Parry dan mengambil meditasi kepada hibrid, tetapi idea asas kelas ini adalah untuk outdamage lawan mereka dengan senjata, tidak ajaib dan memastikan tahap kesihatan yang tinggi dengan bandages dan mungkin sesekali sembuh melalui Magery.

Template sihir akan sering memilih Swordsmanship untuk senjata kemahiran sejak di Halberd, juga dikenali sebagai sebuah Hally, lakukan sekitar 35-45 kerosakan serta-merta manakala dengan lawan pedang tombak yang panjang yang hanya akan melakukan 25. Macing dengan Warhammer yang akan melakukan kira-kira 30 pada masa-masa, tetapi ia juga mempunyai kuasa untuk mengalirkan stamina. Biasanya mahir pejuang menaiki kenderaan, atau Kuda jadi kehilangan stamina diabaikan dan senjata yang lebih besar, aka di Hally mendapat keutamaan ke atas itu lemah, cepat rakan (dex tidak faktor kerana senjata digunakan hanya untuk insta-hits). Ini anda segera di dengan pemasa dan “Muat semula” diri mereka selepas X jumlah masa. Sama ada anda membuang punch satu atau Halberd yang berayun pemasa adalah sama. Mages boleh mengelakkan kelewatan ini panjang oleh Mantra pemutus dalam masa yang sama, mengekalkan lawan mereka rosak atau bertahan sehingga menghentam mereka seterusnya adalah bersedia untuk pergi.

Di cipta skrin Pilih watak, pilih nama, gaya rambut, dan kulit nada. Pastikan anda meletakkan kemahiran 50 dalam Magery, dan menentang sihir; mengambil satu titik untuk dimasukkan ke dalam Swordsmanship untuk mendapatkan pedang atas penciptaan. Untuk mencipta watak ini salah satu mesti menggunakan senjata, atau tempat yang penuh kemahiran awal dan membunuh NPCS lemah atau mampu reagants, juga dikenali sebagai regs yang akan digunakan setiap kali ejaan yang dicampakkan. Terdapat 8 reagen: black pearl, terendak lampu malam, akar robot mahu… darah Lumut, Sutera labah-labah, ginseng, bawang putih, Abu sulfurous. Bermula watak dengan 50 Magery dan 50 Magic rintangan kerana ini adalah kemahiran yang paling sukar untuk mendapatkan. Persediaan makro yang dengan program cukur, atau EZmacro yang secara automatik akan melakukan tugas anda; Persediaan makro yang untuk Snoop ransel NPCS kertas surat berkepala untuk ketangkasan. Sekali 100 dex dicapai atau kemahiran 100, makro menilai kecerdasan NPC sama sehingga 100 kecerdasan atau kemahiran 100 dicapai. Maka kemahiran tradisi makro senjata pada senjata dalam beg galas anda; anda akan sekurang-kurangnya mempunyai pisau Newbified, anda tidak boleh kehilangan atas kematian.

Dengan kekuatan yang tinggi, ketangkasan dan kepintaran anda akan bertahan lebih lama semasa pertempuran/latihan kemahiran anda. Jika anda tidak boleh mendapatkan apa-apa perisai dari pemain yang mantap anda boleh berjuang di tanah perkuburan Utara Britania dan hanya menunggu mata kesihatan anda untuk memanjat kembali. Jika pahlawan lain latihan anda boleh membiarkan mereka kereta kebal, atau mengambil hits kemahiran NPCS dan mendapat keuntungan secara percuma. Bahagian paling sukar adalah awal kerana anda tidak mempunyai sebarang senjata kemahiran, atau perisai. Sebaik sahaja anda lihat Swordsmanship anda mendapat bersama-sama dengan taktik ia akan menjadi lebih mudah dan lebih mudah untuk menewaskan rangka dan zombi dan mendapat emas dan atau tulang perisai dan permata.

Sekarang, anda akan perlu untuk melatih anda masa depan senjata utama dan alat Penyembuhan, Magery. Dengan wang anda mendapatkan daripada memerangi NPCS ini di tanah perkuburan Britain yang anda akan dapat membeli reagants 8 yang telah disenaraikan di atas. Anda akan perlu skrol ajaib untuk dimasukkan ke dalam buku Magery anda. Terdapat 64 Mantra mungkin jumlah yang diberikan; Sebaik sahaja anda mempunyai skrol di dalam buku ini, anda tidak perlu skrol untuk membuang, tetapi hanya regs diperlukan bagi ejaan itu. Iaitu fireball mengambil pearl hitam untuk membuang. Membeli Skrol “Menyembuhkan lebih” dari yang NPC sihir penjual atau watak pemain. Lakonan ejaan ini tidak akan hanya mendapat anda Magery kepada kira-kira 60 tetapi ia juga akan menyimpan anda hidup lebih lama, pendapatan anda lebih banyak emas sejam daripada hanya menunggu HP ke arah.

Pedang, taktik dan Magery harus mula mendapatkan dihormati. Sekarang anda perlu membuang Mantra peringkat yang lebih tinggi pada diri sendiri untuk mendapat kedua-dua Magery dan menentang sihir. Sama ada mempunyai ciri-ciri lain yang menyembuhkan anda dengan bandages, atau makro yang lebih besar untuk penyembuhan diri anda untuk langkah seterusnya. Membuang tenaga bolt pada diri anda dari magery 60-85. Ini sepatutnya memberikan anda keuntungan tinggi menolak ketidakadilan sebegini juga. Tukar ke Flamestrike sekali tenaga bolt tidak mendapat kemahiran anda secepat. Flamestrike akan membawa anda ke Mahaguru, atau GM, Magery dan menentang sihir.

Latihan dan bermula sebagai sihir boleh menjadi amat sukar. Meningkatkan kemahiran dan statistik sebelum benar-benar berjuang dengan watak anda adalah penting untuk membuat ini kurang membosankan. Magery dan melawan sihir adalah sangat mahal, tetapi mereka adalah kombinasi paling kuat yang boleh menggunakan mana-mana pemain vs pemain pejuang. Sama ada anda memainkan mmorpg 2d atau World of Warcraft, watak-watak berdasarkan kemahiran adalah biasanya sukar untuk membuat tetapi meraih ganjaran terbesar di hujung. Penciptaan watak gembira.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *