Bagaimana untuk meningkatkan Stamina seksual lelaki anda secara semulajadi

Bagaimana untuk meningkatkan Stamina seksual lelaki anda secara semulajadi

Pada hari yang baik apabila nenek moyang kita adalah semua makan apa-apa tetapi makanan semula jadi seperti daging, telur, dll…penyakit jantung adalah tidak pernah di dengari.

Tanpa makanan tiruan “diproses”, dan dengan diet tinggi protein seperti mereka yang telah semua makan, tahap testosteron mereka adalah sentiasa pada tahap semula jadi mereka. Mereka sememangnya tersedia Diet “tinggi protin, karbohidrat rendah” adalah bertanggungjawab terutamanya ke atas pengeluaran hormon seks yang sentiasa dalam jumlah yang banyak untuk memastikan mereka pergi – siang dan malam itulah.

Daging merah: saya percaya daging lembu dan daging biri-biri yang terbaik adalah makanan yang berkhasiat “real”. Komposisi protein dalam makanan ini dianggap hampir untuk melengkapkan, dimana ia juga merupakan sumber baik Creatine, yang menjadikan kita lebih kuat dan bertenaga. Daging merah juga mengandungi sejumlah besar coQ10 nutrien, yang bukan sahaja penting untuk kesihatan jantung, tetapi juga penting untuk kesihatan seksual kerana PD hubungan kuat antara mati pucuk dan penyakit jantung, ia pergi tanpa mengatakan coQ10 itu akan memainkan peranan penting dalam kesihatan seksual juga.

Ikan liar: Walaupun ikan biasa dipercayai mengandungi tahap raksa dan toksin lain yang tinggi, namun apabila kita memilih liar Alaskan Salmon, Mackerel, Trout atau sardin, ke atas ladang-menaikkan ikan, kita akan mengambil dalam banyak omega-3 yang baik untuk manfaat kami seluruh badan perlu bimbang terlalu banyak pada toksin alam sekitar tersebut. Walau bagaimanapun, kita akan menjadi lebih baik tinggal swordfish, shark, king mackerel dan tuna kerana tahap tertinggi merkuri kebanyakannya ditemui di dalamnya. Memilih kecil ke atas ikan yang besar adalah taktik baik yang lain juga.

Telur: Telur adalah makanan yang sempurna dan perlu dimakan setiap hari. Ya, ia mengandungi kolesterol baik-baik saja. Tetapi ini merupakan sumber utama nutrien yang embrio yang semakin meningkat yang perlu digunakan untuk menghasilkan hormon seks. Dan begitu kami. Hanya kerana telur mengandungi kolesterol tidak semestinya bermakna bahawa tahap kolesterol badan kita akan dibangkitkan oleh kita memakannya. Kuning telur mengandungi semua vitamin larut lemak (A, D, E, dan K), besi dan jantung sihat omega-3 lemak. Putih telur ada semua vitamin B air dan dengan itu sumber utama protein berkualiti tinggi dalam bentuk yang paling murah.

Hasil tenusu: Hasil tenusu boleh digambarkan sebagai “cecair daging” kerana ia mengandungi banyak protein yang baik. Walau bagaimanapun, susu mentah dan organik adalah lebih baik jika dibandingkan dengan orang-orang lain yang diproses. Keju dan susu penuh indah dengan sumber kalsium dan vitamin D. tahap stamina seksual lelaki boleh sangat dipertingkatkan dengan baik bekalan nutrien ini terlalu.

Kacang: Kacang adalah satu lagi sumber protein yang baik kerana ia mengandungi tahap tinggi lemak monounsaturated yang diperlukan oleh badan dalam jumlah yang besar. Badam dan walnut adalah penuh dengan asid lemak penting omega-3, vitamin E, serat, kalium, plus banyak mineral penting yang lain. Pilihan lain cemerlang akan pecans, macadamias, cashews, dan kacang brazil. Memilih mereka ke atas kerepek dan keropok apabila berterusan untuk makanan ringan di pertengahan dan badan anda akan dibekalkan dengan banyak nutrien penting ketika anda sedang Snek. Pilihan snek yang boleh membantu dalam meningkatkan stamina seks lelaki juga.

Menahan diri dari minum berlebihan dan merokok jika kedua-dua lelaki seks stamina dan prestasi seksual lelaki yang dikehendaki. Terlalu banyak minum alkohol dan merokok akan menyebabkan sistem saraf badan sia-sia apabila fungsi seksual lelaki yang baik disebut kerana pendirian yang baik dan kukuh memerlukan saluran darah yang fleksibel untuk berkembang. Terlalu banyak rokok akan mengetatkan semua pembuluh darah yang menjadikan ia sukar untuk darah disalurkan untuk ereksi berlaku.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *