Bagaimana untuk meningkatkan sensitiviti zakar

Bagaimana untuk meningkatkan sensitiviti zakar

Ramai lelaki percaya zakar mereka adalah kurang sensitif berbanding sebelum ini atau kurang sensitif daripada mereka percaya ia sepatutnya. Sering manusia percaya terdapat sambungan terus antara sensitiviti zakar dan memudahkan pancutan. Lelaki sering melaporkan bahawa kepala zakar tidak sensitif kerana ia harus, atau mereka melaporkan mereka hanya merasa sensasi yang minimum di kepala zakar.

Sensitiviti zakar adalah sesuatu yang peribadi, untuk lebih kepastian, tetapi perasan ramai lelaki pada satu masa nanti, yang sensitiviti zakar mereka telah menurun dan mereka mencari penyelesaian kepada masalah ini sangat peribadi. Dengan a crème Kesihatan zakar zakar ramuan khusus (profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) adalah satu penyelesaian untuk masalah ini dan ada penyelesaian di rumah yang boleh bekerja untuk orang-orang yang banyak juga.

Lelaki yang melaporkan penurunan sensitiviti boleh mencapai puncak syahwat, tetapi mereka sering melaporkan ia mengambil masa lebih lama daripada apa yang mereka mahu, atau mereka tidak merasa sensasi banyak yang kebanyakan manusia merasa seperti mereka bekerja ke arah suatu puncak syahwat. Apabila melancap, mereka mungkin perlu melancap selama 30 minit atau lebih, sebelum sampai ke puncak syahwat. Biasanya ini adalah disebabkan oleh penurunan sensitiviti pada kepala atau di sepanjang batang zakar yang sering diiringi rasa bahawa kesihatan zakar telah terjejas dalam beberapa cara.

Apa yang menyebabkan penurunan sensitiviti zakar?

Ada yang mengatakan bahawa lelaki yang tidak bersunat boleh mengalami sensitiviti zakar menurun kerana lelaki yang melancap kerap tanpa menggunakan minyak pelincir yang boleh. Kekurangan sensitiviti boleh disebabkan oleh kulit yang kering atau retak atau kekurangan nutrien sempurna pada kulit zakar.

Kadang-kadang lelaki akan “over-stimulate” zakar kepala, yang boleh “keadaan” zakar untuk rangsangan Hiper, yang boleh de-menyedarkan neuron zakar atau nerve hujung.

Bagaimana lelaki boleh meningkatkan sensitiviti zakar?

Salah satu penyelesaian yang terbaik bagi meningkatkan sensitiviti zakar adalah menggunakan pelembap berkualiti baik atau crème Kesihatan zakar. Crèmes ini perlu mengandungi pelbagai jenis vitamin dan nutrien yang boleh menyuburkan, membaiki dan melembutkan kulit sensitif zakar.

Apabila memilih produk, ia adalah penting untuk mencari crème berkualiti tinggi yang mengandungi bahan-bahan seperti mentega shea, antioksidan (seperti Vitamin E dan vitamin lain) dan nutrien lain yang boleh membantu untuk memberi nafas baru dan melembutkan kulit zakar.

Ada remedi rumah yang baik, yang boleh digunakan bersama-sama dengan a crème Kesihatan zakar berkualiti tinggi. Beberapa ubat-ubatan ini termasuklah:

• Menggunakan keseluruhan susu atau sebat krim sebagai pencuci badan yang berat. Sama ada boleh disapu ke kulit zakar dan kemudian dicuci dua hingga tiga minit kemudian. Adalah dipercayai bahawa asid laktik dalam susu membantu gemburkan mati callous kulit dan melembutkan kulit.

• Menggunakan vitamin seperti Vitamin E terus kepada zakar. Sesetengah mungkin mendapati bahawa ini kerja-kerja, tetapi jika lelaki berminat menggunakan vitamin seperti ini, menggunakan crème Kesihatan zakar berkualiti tinggi yang akal lebih banyak kerana ini akan dirumus khas untuk kulit zakar dan mengandungi vitamin yang lebih dari satu.

Ia dicadangkan bahawa satu zakar Kesihatan crème mengandungi vitamin khusus zakar, mineral, asid amino dan nutrien penting lain boleh digunakan setiap hari untuk melembapkan kulit dan melindungi kulit zakar daripada pengeringan, kerosakan sel-sel otak, rehat atau retak di kulit zakar dan zakar isu lain yang boleh membawa kepada kehilangan sensitiviti zakar. Memohon untuk crème zakar terus kulit memastikan serapan serta-merta untuk manfaat kesihatan yang maksimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *