Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar secara perlahan-lahan – cara semula jadi untuk membuat zakar anda lebih besar dan melakukan hubungan

Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar secara perlahan-lahan – cara semula jadi untuk membuat zakar anda lebih besar dan melakukan hubungan seks yang hebat

Terdapat cara-cara bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar dan kemudian ada cara bagaimana untuk berkesan membuat diri anda lebih besar daripada anda kini. Perkara pertama yang anda perlu ingat yang meningkat panjang dan ukur lilit anda secara semulajadi akan mengambil sedikit masa. Lagipun, ia mengambil masa bulan untuk pembina badan untuk meningkatkan saiz otot-otot beliau secara perlahan-lahan. Yang sama boleh dikatakan dalam keadaan ini. Badan anda memerlukan masa untuk acclimatize untuk perubahan yang anda akan membuat kepada fizikal anda.

Jadi jika anda ingin tahu beberapa tips yang bagus tentang bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui cara organik, anda mungkin ingin mempertimbangkan ini:

(I) bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui berdiet

Walaupun kebanyakan orang akan mengatakan bahawa makanan mempunyai apa-apa kaitan dengan bagaimana besar anda tumbuh bawah sana, penyedia penjagaan kesihatan yang banyak akan mohon untuk tidak bersetuju. Diet memainkan peranan penting dalam kesihatan seksual. Diet yang terbaik yang anda boleh melanggan ke kanan sekarang adalah diet carb rendah lemak dan rendah.

Adipos tisu atau sel-sel lemak cenderung berkumpul pada pangkal zakar, membuat alat anda melihat satu inci atau jadi lebih kecil daripada saiz sebenar. Jika anda menumpahkan poundage beberapa tidak diingini off, anda dengan mudah boleh mengembalikan anda panjang “hilang”. Anda perlu juga berhati-hati memantau pengambilan karbohidrat dan lemak untuk memastikan bahawa anda tidak menambah kalori lebih banyak tisu-tisu adipos yang sedia ada anda. Anda tidak melanggan diet protein yang tinggi yang sama. Mempunyai terlalu banyak protein boleh menu harian anda tidak hanya menambah lebih pound yang tidak diingini kepada rangka anda, tetapi ia boleh menyebabkan masalah jantung yang akan menjejaskan ereksi anda juga.

Ia juga berkata apabila ia datang kepada bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar secara semulajadi, Terdapat beberapa barangan makanan dan minuman yang boleh meningkatkan libido anda. Ini mempunyai keupayaan untuk mengarahkan aliran darah yang sihat untuk zakar anda, yang boleh membuat anda mencapai ereksi yang lebih besar dan lebih panjang. Antara yang terbaik yang boleh anda cuba ialah: tuna, tomato, keledek, ikan salmon, susu, hati, telur, lobak merah dan brokoli.

(II) bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui senaman

Terdapat banyak senaman zakar yang boleh digunakan untuk meningkatkan panjang dan ukur lilit. Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu mencari adalah sesuatu yang anda boleh bekerja dengan selesa dengan. Senaman yang paling selamat untuk mencuba ialah regangan zakar. Anda boleh melakukan ini sama ada secara manual atau dengan menggunakan stretcher yang zakar.

Jika anda lakukan ini secara manual, anda perlu tarik batang keluar zakar anda perlahan-lahan untuk menggalakkan lebih banyak darah untuk mengalir ke dalam alat anda. Jika anda lakukan ini dengan menggunakan sebuah mesin, pastikan anda mengikuti arahan dan produk amaran yang jelas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *