Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui senaman dan berdiet

Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui senaman dan berdiet

Anda mungkin salah seorang daripada ramai lelaki yang tidak berpuas hati dengan saiz zakar mereka dan mahu belajar bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar secara semulajadi. Jika anda pernah berasa kecewa berfikir bahawa terdapat apa-apa yang boleh dilakukan untuk memulihkan keadaan, Bergembiralah. Lupa tentang pil fad dan pam dengan melakukan senaman harian yang sedikit, anda boleh menjadi cara untuk zakar lebih besar dan harga diri yang lebih tinggi.

Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui berdiet
Walaupun kebanyakan orang akan mengatakan bahawa makanan mempunyai apa-apa kaitan dengan bagaimana besar anda tumbuh bawah sana, penyedia penjagaan kesihatan yang banyak akan mohon untuk tidak bersetuju. Diet memainkan peranan penting dalam kesihatan seksual. Diet terbaik yang anda boleh mengambil dengan serta-merta adalah diet carb rendah lemak dan rendah.

Adipos tisu atau sel-sel lemak cenderung berkumpul pada pangkal zakar, membuat alat anda melihat satu inci atau jadi lebih kecil daripada saiz sebenar. Jika anda menumpahkan poundage beberapa tidak diingini off, anda dengan mudah boleh mengembalikan anda panjang “hilang”. Anda perlu berhati-hati memantau penggunaan anda karbohidrat dan lemak untuk memastikan bahawa anda tidak menambah lebih banyak kalori kepada tisu-tisu adipos yang sedia ada anda. Anda tidak melanggan diet protein yang tinggi yang sama. Mempunyai terlalu banyak protein boleh pengambilan harian anda tidak hanya meningkatkan lebih pound yang tidak diingini kepada badan anda, tetapi ia boleh menyebabkan masalah jantung yang akan memberi kesan ereksi anda juga.

Ia juga berkata apabila ia datang kepada cara semulajadi membesarkan saiz zakar, Terdapat beberapa barangan makanan dan minuman yang boleh meningkatkan libido anda. Ini mempunyai keupayaan untuk mengarahkan aliran darah yang sihat untuk zakar anda yang boleh menyebabkan anda mencapai ereksi yang lebih besar dan lebih panjang. Antara yang terbaik yang boleh anda cuba ialah: tuna, tomato, keledek, ikan salmon, susu, hati, telur, lobak merah dan brokoli.

Bagaimana untuk meningkatkan saiz zakar melalui senaman
Terdapat banyak senaman zakar yang boleh digunakan untuk meningkatkan panjang dan ukur lilit. Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu mencari adalah sesuatu yang anda boleh bekerja dengan selesa dengan. Senaman yang paling selamat untuk mencuba ialah regangan zakar. Anda boleh melakukan ini sama ada secara manual atau dengan menggunakan stretcher yang zakar.

Senaman memanaskan
Sebelum melaksanakan senaman zakar yang berikut, anda perlu melalui pemanasan yang pertama.
Untuk memanaskan, rendam tuala dalam panas tetapi tidak melecur air, wring ia keluar, dan menampung zakar anda dengan. Menahannya selama 2 minit. Ulangi langkah ini untuk tiga kali atau lebih.
Oleh memanaskan, edaran dalam zakar anda bertambah sihat untuk meminimumkan dengan berkesan risiko mengenakan kerosakan pada zakar anda.

Jelqing zakar
Jelqing dilaksanakan oleh memaksa darah ke dalam zakar anda supaya Dewan darah zakar akan memperluaskan permanentlyto besarkan saiz zakar.
Amaran: Jangan tidak jelq zakar dalam keadaan tegak sepenuhnya. Ini adalah bagaimana jelqing boleh dilakukan:

I. gunakan beberapa titik Vaseline zakar anda dan merebak ia zakar anda seluruh.
II. membuat bulatan dengan jari telunjuk dan ibu jari di sekeliling zakar anda asas anda. Kemudian, Picit dan slaid ke atas sehingga anda sampai ke kepala zakar untuk memaksa darah ke hujung zakar. Ini menjadikan jelq yang tunggal. Apabila tangan anda sampai kepala, mula dengan tangan anda yang lain di pangkalan dan mengulangi usul. Menjaga tangan, membuat setiap stroke buat kira-kira 2 minit berselang-seli.
III. untuk pecah masuk zakar anda pada mulanya, melakukan jelqs 200-300 setiap hari dengan kekuatan sederhana dalam minggu pertama, kemudian 300-500 jelqs setiap hari pada sederhana kepada kekuatan penuh pada minggu ke-2. Dari minggu ketiga dan seterusnya, anda boleh melakukan 500 jelqs atau lebih banyak setiap hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *